Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
takze ma mist palubovu dietu?
No skusil by som sa drzat jeho principov.roning napísal:takze ma mist palubovu dietu?
Re: Posilovanie doma
Ake cviky sa daju cvičiť dom na posilňovanie lytok ??? PS: ale bez strojov
PLS rychlo

Re: Posilovanie doma
daš si velku činku so zavažim na ramena a len sa zdvihaš nohami hore na špičky chapeš ne?
alebo špičky noh daj na obruvnik alebo niečo vyžšie položene a len zdvihaj nohy na špičky ale bacha nerob toho zo začiatku vela ja som potom nevedel 2 dni poriadne chodit dostaval som krče xD
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
No ďakujem za spič 
Doma mám dve jednoručky a jednu takúto lavičku:
http://gym.sk/posilovacia-lavicka-vario-p-394.html
takže vedel by som spraviť dosť cvikov na každú partiu tela.
+ na vianoce si idem kupiť hrazdu
a tak chcem sa spýtať aký tréning na začiatok by mi pomohol rozhýbať všetky tie kosti
..
Do posilky som už chodil aj doma som už trošku posiloval z jednou jednoručkou takže nemám v tom nejak moc veľký miš-maš.
Doma mám dve jednoručky a jednu takúto lavičku:
http://gym.sk/posilovacia-lavicka-vario-p-394.html
takže vedel by som spraviť dosť cvikov na každú partiu tela.
+ na vianoce si idem kupiť hrazdu
a tak chcem sa spýtať aký tréning na začiatok by mi pomohol rozhýbať všetky tie kosti
Do posilky som už chodil aj doma som už trošku posiloval z jednou jednoručkou takže nemám v tom nejak moc veľký miš-maš.
Kód: Vybrať všetko
a tak chcem sa spýtať aký tréning na začiatok by mi pomohol rozhýbať všetky tie kostiA co sa je v tej diete? (blba otazka co uz)
-
martinez13
Light Professional
ja by som chcel skor nieco take ako jeden den biceps,prsia,trapezy , druhy den nieco ine.. chapes?
skus HST
este sa chcem spytat ci vitamin C 200mg (tabletka) je vela na den.
este sa chcem spytat ci vitamin C 200mg (tabletka) je vela na den.
http://www.sportujeme.sk/fitness/trenin ... -pokrocili - Skús si to prečítať a vytvor si ho sám, ako ti to najlepšie vyhovuje.martinez13 napísal:ja by som chcel skor nieco take ako jeden den biceps,prsia,trapezy , druhy den nieco ine.. chapes?
-
martinez13
Light Professional
ouky douky
.. dík..
to rozdelenie ze jeden den hento, druhy den tamto je strata casu...daj si kazdy den cele telo a dostanes sa omnoho dalej;)
Ja to mám rozdelené že chodím maximálne 3.krát v týždni do posilky.V jeden deň Prsia + brucho alebo nohy , druhý Chrbát + brucho alebo nohy, tretí ramená + brucho alebo nohy, víkend voľný poprípade squash alebo plávanie alebo beh.Cvičím už asi mesiac a pol takto a vidím pozitívne výsledky, tuk išiel trochu dole, svaly sa lepšie vyrysovali a zväčšili a cítim sa oveľa lepšie.Na každú partiu mám maximálne 5 až 6 cvikov viac nevládzem.Fullbody by som určite nezvládol.
martinez, ty si nedáš povedať ?
Takých ako ty, bývajú plné fitká. Zbadajú tam nasypanca, čo cvičí split a robia to isté. Nedajú si povedať, že je to chu****.
Výsledok je taký, že pokiaľ sa nejedná o nejaké genetické talenty, tak zo začiatku vyskočí nejaké ten šlachovitý sval a potom len stagnácia (maximálne nejaké tá sila sa posunie hore).
Takých ako ty, bývajú plné fitká. Zbadajú tam nasypanca, čo cvičí split a robia to isté. Nedajú si povedať, že je to chu****.
Výsledok je taký, že pokiaľ sa nejedná o nejaké genetické talenty, tak zo začiatku vyskočí nejaké ten šlachovitý sval a potom len stagnácia (maximálne nejaké tá sila sa posunie hore).
-
martinez13
Light Professional
ja som skor zvyknuty na split ako na fullbody trening
.. a myslim ze som mal dobre vysledky.. tak neviem skusim fullbody ked myslite že by mi to malo pomoct viacej..
som laik pls vysvetlite mi co je to split a fullbody dik
a hlavne pls ako predist stagnacii svalov toho sa najviac bojim
a hlavne pls ako predist stagnacii svalov toho sa najviac bojim
split - napr. pondelok ramena, biceps.. stredu nohy, hrudnik...
fullbody- cvicis v jednom treningu od hlavy po peti
fullbody- cvicis v jednom treningu od hlavy po peti
aha tak ja chodim fullbody potom
ale ešte by som chcel vediet ako zabranit stagnacii čo nato treba robit,ako cvičit atd aby nenastala ta stagnacia
ale ešte by som chcel vediet ako zabranit stagnacii čo nato treba robit,ako cvičit atd aby nenastala ta stagnacia
Meniť tréningy - tým pádom sa menia aj cviky, série, opakovania, všetko. Niektoré tréningy majú toto zamedzenie stagnácie zabudované v sebe - napr. TBT.
aha ja napr. cvičim biceps takymto cvikom a o 2 dni ho budem cvičit inym cvikom robim dobre? a na tie serie ked budem napr. cvičit 1. seria zdvihnem napr. na prsia 12X krat 2.seria pridam 5kg zdvihnem 10 krat 3.seria pridam dalsich 5 kg a zdvihnem 8 krat predchadzam stagnacii?
alebo len pridat 4 serie a vahu nechat tu istu na každu seriu?m
nie, znamena to ze napr dva tyzdne cvicis prsia na rovnej lavicke, klasicky bench press, potom to zmenis a zacnes dalsie dva tyzdne cvicit tie prsia na naklonenej lavicke aby si sval nezvykol nato ze furt robi to iste a nezacal stagnovat a takto to raz az cas pomenis, pripadne po mesiace ked cvicis tie prsia 5 serii po 5 opakovani to zmenis a budes ich cvicit tri serie po 8 opakovani, opat sval zacne robit nieco co dovtedy nerobil a zmene sposobu zatazenia sa prisposobi tak ze zacne opat rast=nebude stagnovat...odporucam precitaj si na nete nieco o TBT(total body training)
skuki: ked sa ide full body cvici sa na kazdu velku partiu len jeden cvik nie nezmyselnych 5-6 ako ides ty, to je fakt zbitocnost pokial sa bavime v rovinach naturalnych moznosti
skuki: ked sa ide full body cvici sa na kazdu velku partiu len jeden cvik nie nezmyselnych 5-6 ako ides ty, to je fakt zbitocnost pokial sa bavime v rovinach naturalnych moznosti