Gel na vlasy

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Peter_Retep
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Re: Gel na vlasy

Príspevok od používateľa Peter_Retep »

vosk na vlasy dobra vec...dri to ako hovado a nie su z toho tie biele sracky vo vlasoch.

inak ja pouzivam aj SYOSS gel, alebo taft lak na vlasy. Pouzivam vlastne vsetko :D a ked budete nieco take kupovat tak to nekupujte v Kauflande za 50 centov ale naozaj overene znacky (nivea, taft, syoss atd )
bobo3
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa bobo3 »

a vie mi tu niekto poradit navod ako spravne pouzivat vosk na vlasy??? =)
mklose11
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa mklose11 »

Používam Wellaflex....taký modrý so zelenými pásikmi na obale. Skvele vonia a drží.... :D
byglajs
Novice
Novice

Príspevok od používateľa byglajs »

ahojte,
prosím poradte, kúpil som si tento vosk na vlasy ( vid. príloha)
je v pohode a ešte k tomu aj pekne vonia
a teraz otázka: je pre mužov či pre ženy ?
tá vôňa mi príde dosť sladká, preto si nie som istý
Prílohy
taft-ultra-wax.jpg
wasted
Expert
Expert

Príspevok od používateľa wasted »

bobo3 napísal:a vie mi tu niekto poradit navod ako spravne pouzivat vosk na vlasy??? =)
s tým som mal aj ja problémy zo začiatku som ho chcel používať ale tvorily sa mi také malé biele hovadinky po usušení vošku na hlave tak som naspäť prešiel na gel.

teraz k téme - používam Taft power gel extreme 6+ voní aj drží perfektne som spokojný :)
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Blackangel »

bobo3 napísal:a vie mi tu niekto poradit navod ako spravne pouzivat vosk na vlasy??? =)
takze je to jednoduche.. najprv musis mat vlhke vlasy.. najlepsie je keby ze to je po umyti.. ale musis je troska vyfenovat.. nesmu byt uplne mokre... potom naberes vosk.. a das to po celej hlave.. uplne vsade a rovnomerne teda tam kde chces tvarovat.. ale este netvaruj len to daj na hlavu a prejdi si to stym aby to bolo vsade. potom naber dalsi vosk natri si to po prstoch a tvaruj si vlasy.. kusok po kusku... na konci najlepsie ked to vyfenujes.. ale fenuj tak aby ten fen ti fukal smerom ktorym chces.. po vyfenovani ti doporucujem Lak na vlasy:)

vrtulnik: to zalezi aky mas uces... ja si neumyvam kazdy den... pretoze si chcem aby moj strih a "uces" bol samo od seba prirodzeny.. to znamena ze po dlhej dobe uzivania waxu a ti tie vlasy budu drzat aspon z casti tak ako si to chcel predtym...
alebo ked sa ti dostane voda(dazdova alebo nejake ine ) do vlasou.. trosku upravis utvar vlasou a mas uces aky si maval..
a umyvat samponom samozrejme

romann789
gel-pre ludi co maju kratke vlasy a jednoduchy uces.. s pouzitim mensieho mnozstva tie biele pavucinky nie su vidno
wax- pouzivaju to vacsina ludi co maju tazsi uces tazko vytvarovany a ludi co maju tvrdsie vlasy.. su len troska mastne.. zalezi od firmy. pomocou vosku mozes vytvorit hocijaky uces...
guma: dobre vona sice.. ale pre slabsie vlasy.. a je draha:D

ako povedal peterxxx: je tu este dobry wax od gatsby.. tusim od Japoncov... patri to oblubenym pre aziatov co maju tvrdsie vlasy.. zo zaciatku to je unavne tvarovat kazdy den ale postupom casu tie vlasy maju uz automaticky tvar..
a niekto povedal ze z vosku su pavuciny ale je to pravda ale nie az tak tolko.. zalezi to na uzivatela ci to vie pouzivat nie :)
a teraz som v kanade a nasiel som novu vecicku neviem ako sa to vola.. ale je to nejaky prach.. pouziva sa to po pouziti gelu alebo vosku.. meni mi to i farbu vlasov... krasa! len neviem co to je zac !a na koniec existuej este aj lepidlo:D ale vela pavucin strasne ttakze nedoporucujem . osobne pri stylingovania ucesov doporucujem aby si predtym sli ku kadernikovi:D pretoze vhodny uces musite mat aj vhodny strih ..,, to je velmi dolezite )))
ja osobne pouzivam vosk od Obsidian korejska firma vona to prekrasne ziadny vosk nevona lepsie.)
byglajs
Novice
Novice

chalani, nevadí vám sladká vôňa rôznych prípravkov na vlasy ? necítite sa tak povediac "teplo"
killers1
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa killers1 »

Boky ma kratulinke, v zadu taky pas a hore jemne skratene a cchel by som dosiahnut takyto uces: nema to take napnute a pritom to strasne pevvne drzi ( vid foto ):

Kód: Vybrať všetko

http://img.obrazok.com/39877_149444801741013_139199456098881_367788_8061270_n.jpg

http://img.obrazok.com/155835_170006949684798_139199456098881_492955_5752662_n.xbfm.jpg

http://img.obrazok.com/148645_168320153186811_139199456098881_483760_6461708_n.jpg
aj ked hra futbal, skacu mu po hlave a vzdy ma to pekne usporiadane :-) a drzi mu to, ma to take hebke akoby to ani nebol gel ale vyzera to mokro, skuste mi poradit ( piste konkretne znacky )
bobo3
Amateur
Amateur

cawte poradte aky strih vlasov je in?? a co je lepsie gel ci vosk alebo co???
byglajs
Novice
Novice

moj nazor:
in je strih ala Hamšík, alebo DEDE, len trochu menší, taký pyramídový :)
niečo také: http://www.youtube.com/watch?v=44A7DFRu ... re=channel
krátke vlasy - gel
dlhšie vlasy - vosk či guma
Old Dirty Bastard
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Old Dirty Bastard »

byglajs napísal:chalani, nevadí vám sladká vôňa rôznych prípravkov na vlasy ? necítite sa tak povediac "teplo"
a ty si čo za divného homofóba? to youtube video čo si sem dal, tak tam ti ten štvorpercent nevadí pokiaľ pripravuje užitočné tutoriály? stopnem si toto video hneď na začiatku a vidím Kena v reálnom živote, ešte to vytrhané obočie, nice.
byglajs
Novice
Novice

vôbec nechápem čo si tým chcel povedať a ako si to myslel
skús sa vyjadrovať ako človek :)
bobo3
Amateur
Amateur

kde sa chodite strihavat do panskeho kadernictva alebo vyhladavate profesionalne kadernictva????
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

bobo: ja osobne skusam kadetade kym nenajdem nejakeho co sa mi hodi.. pretoze profesional nemusi byt dobry pre teba a bol by drahy:-). ako som vravel v predoslom prispevku kratke mozes pouzivat gel ale nic sa nestane ak pouzijes vosk... avsak pri dlhom ak pouzijes gel tak budes vyzerat ako papek po par hodinach :)

killers1: viem o 2 sposoboch ako to spravit.. ale potrebujes zopar kravin ktore neviem jak sa volaju ?:(
pouziva mokry gel alebo vosk tym si niesom isty na fotke to neviem rozoznat dorbe.

ten vrch co ma ak vidim dobre tak to su menšie vlnky:) to znamena ze by si musel stravit par hodin v kadernictve(ja by som stratil 6 ale nie na slovensku) . neviem ci na slovensku niekde niekoho najdes.. kto by to vedel spravit.. teda mozno ak by si siel za skutocnycm profesionalom....

druhym sposobom jen normalne si to nagelovat mokrym gelom... alebo voskom(mokrym) pokial hovori ze mu to lieta anikdy nespadne:)
bobo3
Amateur
Amateur

Blackangel ako stou cenou mas pravdu a toho sa navac bojim ze dojdem tam povim co chcem a spravy nieco co sa mi nebude lubit a vysolim za to velke prachy potom netuzim :) no skusal som na moje treza kratke vlasy vost ale ako nic moc nijaky efekt vyzeralo to dost cudne az strasne :x no agel mi uz dost ako lezie na nery a chcel by som ho skusit obmedzit az vyradit :smt081.... mam zames s mojimi vlasami vid na ftkach ale neviem ci k tomu bude stacit dobry zostrih alebo bude k tomu treba aj nejaka moja zrucnost :D
Prílohy
Uces.jpg
UCES1.jpg
Blackangel
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

bobo: strih:D kratky:) xD teda potrebujes nejaky.. ukaz fotku kadernikovi/cke.. zrucnost mas nemusis je to totalne jednoduche.. mas iba predok a trosku zadok.. tot vse..
ale problem bude ak ti budu rast rychlo tie vlasy takze budes musiet chodievat kazde 2 tyzdne strihat:))XD
bobo3
Amateur
Amateur

cawte, chcem poradit aky gel je dobry na vlasy aby mi nerobil lupiny??? diky
skuki
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa skuki »

Pri tých účesoch aj dosť záleží aký máte typ vlasov.Vidno že Ronaldo má veľmi husté vlasy, je na krátko ostrihaný preto mu to tak dobre drží.Podľa mňa má ale vlastného kaderníka ktorého neustále využíva ( pri jeho plate by som sa ani nečudoval ).
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

strašne veľa záleží od vlasov. Ja s mojimi jemnými vláskami môžem robiť čo chcem a vždy si pripadám ako ch*j. Hold, nie každý má právo na dokonalé, husté vlasy. Tie fotky C. Ronalda sú jasné. Má husté, tvrdé vlasy a tam s nimi netreba nič robiť. Ako ráno vstane, hodí trochu gélu alebo vosku a drží mu to celý deň.
matto204
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa matto204 »

Tento gel pouzivam uz asi 2 roky a som s nim maximalne spokojny, drži velmi silno a velmi dlho, dokonca aj v silnom daždi dobre drži tvar.
Prílohy
taft-power-gel-extreme-default.jpg
taft-power-gel-extreme-default.jpg (4.96 KiB) 4530 zobrazení
Napísať odpoveď