Problém z PC , neviem si rady ...
-
adr0z
Zablokovaný
- Kontaktovať používateľa:
Problém z PC , neviem si rady ...
Ahojte , pred včerom som pustil PC , normálne sa pustil .. ukáže sa mi čierna obrazovka , kde ma vyzýva aby som stlačil F1 ( niečo že america megastar proste tak niečo , ale to mi robilo aj doteraz a nič sa nestalo ) .. potom mi nabehne tá obrazovka , kde je napísané , že windows sa nepodarilo dobre spusiť a po 30 sec sa to tam odpočítavá , tak stlačím enter .. " start windows normally " , ale ked to stlačím , dole na tej čiernej obrazovke sa rýchlo niečo načíta , potom sa zobrazí to jak tam behaju tie 3 paličky (
) .. a potom sa počítač reštartuje , a zase od znovu .. SAFE mod som skúšal , no nejde .. fakt neviem čo z tým je ..
Re: Problém z PC , neviem si rady ...
Ak Ti nefunguje ani safe mód, vyskúšaj toto:
aleboPokúste sa obnoviť systém Microsoft Windows XP použitím funkcie Posledná známa platná konfigurácia
Ak sa systém Microsoft Windows nedá spustiť, pokúste sa obnoviť funkčnosť systému Microsoft Windows XP použitím funkcie Posledná známa platná konfigurácia.
Spustite počítač a pri spúšťaní systému Windows stlačte kláves F8. Zobrazí sa ponuka Windows Advanced Options.
Použitím klávesy šípky vyberte položku Last Known Good Configuration (Posledná známa platná konfigurácia) a potom stlačte kláves Enter.
Keď sa zobrazí ponuka po spustení, použitím klávesy šípky vyberte položku Microsoft Windows XP a potom stlačte kláves Enter.
Systém Windows XP spustí počítač použitím informácii databázy Registry, ktoré boli uložené pri poslednom vypnutí počítača.
Pokúste sa opraviť inštaláciu systému Microsoft Windows XP vykonaním opravnej inštalácie systému (in-palce upgrade)
Spustenie inštalácie systému Windows z disku CD často opraví poškodenú inštaláciu systému Windows.
-
adr0z
Zablokovaný
skúšal som aj to last known good config, no nejde to :X
Tak nabootuj z inštalačného CD XP.. a tam budeš mať voľbu opraviť Windows XP....
-
adr0z
Zablokovaný
žiadne také CD nemám 
-
vikko78
Medium Professional
tak to je problem...inak osobne v týchto prípadoch nedoporučujem opravu winu cez cd, ale skor doporučím priamo novú instaláciu winu a máš to na sto%..
vikko78.. keby rovno inštaloval nový win, tak buď by to robil bez formátovania disku, aby si zachoval pôvodné dáta, čo je taktiež naprt.... alebo by naformátoval disk a urobil čistú inštaláciu, avšak príde o väčšinu svojich potrebných dát.
Preto je najlepšie najskôr opraviť Windows cez CD, aby sa dostal do systému, potom urobiť zálohu dôležitých dát a následne formát + čistá inštalácia..

Preto je najlepšie najskôr opraviť Windows cez CD, aby sa dostal do systému, potom urobiť zálohu dôležitých dát a následne formát + čistá inštalácia..
Tento istý problém som mal na notebooku no na žiadny návod som neprišiel, musel som to riešiť cez Recovery CD ktoré bolo priložené k NB na tvojom mieste je to Oprava Win-u.
-
vikko78
Medium Professional
Tak, ked to hovoríte všetci, tak aj ja som za, ale z vlastnej skúsenosti viem, že nelegálne xp si pri oprave zasa vyžiadajú nejaký "key" a nie každý funguje,ktorý bol použitý pri instal....potom, ak ide len o zálohu a potom znova instal, tak je najjednoduchšie zobrat hdd ku kamošovi, tam spraviť zálohu, poprípade rozdelit na 2 partície, samozrejme formát, nahodiť zálohu a doma na čistú naformátovanú partíciu hodiť nový win...tak hurá do opravy