Mam problem a ked mam problem ja ma ho cela rodina....... Nevie niekdo poradit ktora JAVA je kompatibilna s SPVckom? skusal som uz nokiu ericson a furt nic . Popripade nejaky GUT link na gamesky Windows mobile potesi...... THNX
arright...takze
1)Spv c500 samsung neni, vyraba to Qtek
2) java hier na to funguje len zopar, aj to presne neviem ktore, lebo Spv uz dlhsi cas nepouzivam. Problem je v tom, ze spv-cko ma len java emulator a ten neni kompatibilny na vsetky hry, lebo te su optimali zovane pre ten druh telefonu, na ktory su urcene.(skus hry na k508i)
3) skus
lk napísal:arright...takze
1)Spv c500 samsung neni, vyraba to Qtek
2) java hier na to funguje len zopar, aj to presne neviem ktore, lebo Spv uz dlhsi cas nepouzivam. Problem je v tom, ze spv-cko ma len java emulator a ten neni kompatibilny na vsetky hry, lebo te su optimali zovane pre ten druh telefonu, na ktory su urcene.(skus hry na k508i)
3) skus
Qtek nieje ziadna firma,je to nazov jedneho telefonu...HTc vyraba spvcka sdacka mdacka atd..kazdy operator si toho svojho inak nazve a da mu svoj dizajn...
a na winmoibile su dobre gamesky.ovela lepsie ako java..sam mam spv a javu moc nepouzivam..
checknite
nenajde sa ete daco na cicnutie? Inak boli tam celkom GUT gamesky. Teraz drtim hlavne LEGACY. Nemame daco podobne? Na CX 65ke som mal SACRED ale bola to JAVA a teraz mi to na SPV nejde Ak sa najde vopred dik.....
kaporako napísal:Ked si stiahnem nejaku hru tak kam ju mam hodit?do program files alebo kde?
Pokial je to EXEcko tak to pusti cez PC a ak je to CABko tak to kopni do fonu kam xces a spusti. Po nainstalovani sa to automaicky zmaze a ostane len to instalnute
hubertus napísal:ale je pravda ze ten joistick je doost divny...ovela radsej by som prijal keby ho mal tak ako SDA....
no je lepsi ale zas poviem ti, ze mne sa na tom SDA dost rychlo kazi uz teraz sem tam vypadava a to som drtil iba tie gulicky! lebo ziadnu inu hru si tam neviem dat a ked som si tam daco dal tak mi nesla heeeelP!!!