Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
Re: Všetko okolo SE Xperia X10 + X10 mini
Mne stale tvrdi ze mam v telefone najnovsi software...
A pritom je tam 1.6
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
lenze to nebude MT ako ho pozname pri inych telefonoch... 
nebude. lebo na to nebol pôvodne robený po hw stránke. ale lepšie sa to bude predávať. zatiaľ čo teraz, ked niečo nemá MT, každý ohrnie nosom. ale ked bude, tak je každý spokojný. na akej úrovni, to už bežného Franta užívateľa netrápi 
-
guess.whoo
Redeemer
lenze malo bezny uzivatelov si kupi takyto telefon
drviva vacsina si ho kupi kvoli dizajnu a hw vlastnostiam...a tym ostatnym je to jedno, hlavne ze ma velky display a je relativne tenky 
-
Soviet
Darca
Cakal som, ze po update sa aspon nejako zvysi hlasitost, alebo pribudnu dake nastavenie na hlasitost pri volani, ale asi marne..Stale je to telefonovanie moc potichu..Uz len z toho hladiska ten telefon umna straca kvalitu 
-
guess.whoo
Redeemer
no je to o drzku s tym volanim
ked som vonku, musim si najst nejake tichsie miesto lebo inak nepocut ani kusok
-
Soviet
Darca
Vsak to..A ja nepotrebujem mobil kvoli aplikaciam, ale kvoli tomu, aby to bol mobil a mohol som hocikde volat..Cize teraz budem dobry bracek a zbavim sa tej kraviny cim skor..Asi sa sestra potesi 
No kenecne aj moj telefon pripustil ze je android 2.1 tak uz je to hotovo
Zatial som celkom spokojny, jednine co ma asi na*iera je to na miesto, na ktorom bolo na klavesnici u 1.6 tlacitko na prehadzovanie medzi pismenami a znamki+cislami je teraz schovavanie klavesnice a nejak si na to nemozem zvyknut....
S hlasitostou volania som nemal az taky problem pokial viem...
neviem no
/edit: dik guess.whoo
S hlasitostou volania som nemal az taky problem pokial viem...
/edit: dik guess.whoo
-
guess.whoo
Redeemer
android 2.1 nie 2.2
ohladom tej navigacie potrebujem k tomu net? ked si chcem dat do telefonu nieco ako video hru aplikaciu atd tak ako na to ? docital som sa ze cez market. nwm co to je ako to sluzi na co 
-
Soviet
Darca
No k navigacii pravdepodobne ano..Zalezi podla toho ktoru chces pouzivat
Ano v menu mas Android Market tak nato kliknes a uz si len jednotlive aplikacie stahujes..Samozrjeme to taha z internetu, cize za data platis..
Ano v menu mas Android Market tak nato kliknes a uz si len jednotlive aplikacie stahujes..Samozrjeme to taha z internetu, cize za data platis..
-
guess.whoo
Redeemer
pre navigaciu net nepotrebujes. vypni si v menu a-gps a vsetko pojde len cez satelity a bez netu. a na stahovanie hier a aplikacii z marketu samozrejme net potrebujes
Ano v menu mas Android Market tak nato kliknes a uz si len jednotlive aplikacie stahujes..Samozrjeme to taha z internetu, cize za data platis.. to sa tam musim samozrejme registrovat vsak na to markete.. ked tam budem tak zadarmo taham veci? na net som pripojeny doma cez wifi takze net v telefone mam.. a k tej navigaci neviem ci tam je nejaka taka co by som si to dal trebars do auta a zadal ciel a doviedlo by ma to k tomu.. ci potrebuhjjem stiahnut?
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2010, 17:15)
tak stiahol som nejake hry cez ten market. teraz ich neviem odinstalovat
v tej prirucke co mam k tomu nic dokopy nieje ako to dam prec? ked si dam do telefonu nieco s pc napr nejake video mp3 preco mi to neukaze v telefone ?
//autoeditácia príspevku (25 Nov 2010, 17:15)
tak stiahol som nejake hry cez ten market. teraz ich neviem odinstalovat
-
guess.whoo
Redeemer
ukaze ti, stiahni si z marketu astro file manager a tam to budes mat.
spolahliva navigacia zadarmo asi neexistuje, musis si kupit alebo riesit inou formou
odinstalujes si tak, ze pojdes do nastaveni, aplikacie, sprava aplikacii
spolahliva navigacia zadarmo asi neexistuje, musis si kupit alebo riesit inou formou
odinstalujes si tak, ze pojdes do nastaveni, aplikacie, sprava aplikacii
Tak nejake navigacie som uz nasiel... len ich neviem rozbehat trosku zlozity navod.... mam firmware 1.6 a chcel by som tu 2.1 ci 2.2 to je neviem presne... kde by som to stiahol ? nejaky navod na to by sa nenasiel ?
-
guess.whoo
Redeemer
na 2.1..chod na oficialnu stranku se a tam to uvidis
ok dik. neviem nietko o nejakom fore kde su nejakze uzticocne programi aplikacie a rady ?
Ahojte, mam problem s X10mini, ktoru vlastni priatelka (takze nedokazem zodpovedne povedat, ze nezakazal nejaku funkciu).
Nedokazem stiahnut app z marketu. Najprv tusim vsetko slo ci uz na wifi alebo cez SIM, no neskor uz len cez wifi a teraz uz nestiahnem ani cez wifi.
Do marketu sa v pohode dostanem (aj akekolvek ine spojenie cez "net" ide), vyberiem app a dam stiahnut. No po stahovani mi napise hlasku typu "Stahovanie neuspesne, skuste opat neskor".
Viete mi poradit co mam nastavit, vymazat aby to opat islo?
Dakujem
Nedokazem stiahnut app z marketu. Najprv tusim vsetko slo ci uz na wifi alebo cez SIM, no neskor uz len cez wifi a teraz uz nestiahnem ani cez wifi.
Do marketu sa v pohode dostanem (aj akekolvek ine spojenie cez "net" ide), vyberiem app a dam stiahnut. No po stahovani mi napise hlasku typu "Stahovanie neuspesne, skuste opat neskor".
Viete mi poradit co mam nastavit, vymazat aby to opat islo?
Dakujem
-
guess.whoo
Redeemer
mozno mas zakazane datove prenosy..skus to pozriet v menu. dalsia vec moze byt, ze proste market nefunguje v dany okamih (obcas sa to stava), no ak sa ti to stava vzdy, tak to bude ten prvy pripad