Co zachytil fotak na slovenskych/ceskych cestach
Re: Co zachytil fotak na nasich cestach
Pravda
ale ked ta to predbehuje vacsinou si to ani nevsimnes
(pri tej rychlosti akoze
)
Myslim ze ta kresba nelicuje lebo spravne to je vidno len pri pohlade z boku(siroky bodykit "deformuje") Inac to je original M3 CSL ?
Inac ta kapota ma velku medzeru aj medzi svetlom, najskor bude otvorena
Inac ta kapota ma velku medzeru aj medzi svetlom, najskor bude otvorena
Hej, vyzera otvorena a asi aj bude, pretoze to vyzera na fotku z dielne, kedze nema ani spatne zrkadlo 
PS: mam taky vnutorny pocit, ze to nie je ani Mko
mam podobny pocit.... myslim ze CSL tu vela ludi nema a keby aj tak toto by s nim teda nikto neurobil......odhadujem to na 320iGothaR napísal:Hej, vyzera otvorena a asi aj bude, pretoze to vyzera na fotku z dielne, kedze nema ani spatne zrkadlo
Ved mas kopu blaznov co prznia aj exoticke auta tuzingom(netvrdim ze toto je tuzing), tolko hate koli Most Wanted vynilu... 
no tak to ma po***...toto spravit s CSLkom
Wow, tak uz som ticho, celkom mile prekvapenie
Vzadu este chyba nejaky ten spojler aby to vyzeralo ako GTRko a bolo by to slusne. Sice je to dost vyrazna uprava a mozno je to uz aj trochu z mody, ale na CSLku podla mna moze byt.
-
RATZINGER666
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no u kramskeho su machri, to nie je hociaky tuning, na sutaziach maju kopec uspechov, dokonca aj v europe 
co sa tyka tej e46 - neviem, nie je to moj vkus, a verim, ze funkcne upravy sa dali spravit aj bez takychto invazivnych zasahov do exterieru...
co sa tyka tej e46 - neviem, nie je to moj vkus, a verim, ze funkcne upravy sa dali spravit aj bez takychto invazivnych zasahov do exterieru...
No to hej, ale vzdy budi lepsi dojem takto upravene CSLko ako nejaka 320d 
gothar to kridlo tam je... ale toto bolo este v garazi.. a nemalo to ani spetaky atd.
preco myslis, ze to je csl?GothaR napísal:No to hej, ale vzdy budi lepsi dojem takto upravene CSLko ako nejaka 320d
Pretoze je to tam napisane maybe ?adameeec napísal: preco myslis, ze to je csl?
jaaaaaaj boze.
nepozeral som ten link co zavesil, iba fotku na druhej strane. Beriem spat

ale nic to nemeni na tom, ze je to strasny humus. Takto sprznit take krasne auto....
nepozeral som ten link co zavesil, iba fotku na druhej strane. Beriem spat
ale nic to nemeni na tom, ze je to strasny humus. Takto sprznit take krasne auto....
No ja osobne by som mozno volil ine kolesa(BBS) a zadne svetla by som nechal stock, ale nazvat to tuzingom je dost silne slovo...
-
Fabo
Hardcore addict
Fotak to sice nezachytil, bo som si celodennym intenzivnym pouzivanim vybil mobil, a ani na cestach to celkom nie je... ale kolkokrat mozete v Europe vidiet pravy Hindustan Ambassador?
Lebo na toto vozitko som pred par minutami narazil na Prazskom letisku... kam ho dovliekla spolocnost Emirates ako reklamu na moznost letu do Indie cez Dubaj. Fotky budu mozno buduci tyzden, planujem sem este na Febiofest prist.
Lebo na toto vozitko som pred par minutami narazil na Prazskom letisku... kam ho dovliekla spolocnost Emirates ako reklamu na moznost letu do Indie cez Dubaj. Fotky budu mozno buduci tyzden, planujem sem este na Febiofest prist.
-
G0lDiER_
King
ja som zastihol DBSko v PN. krasny zvuk.
sfotit som nestihol ale pred par dnami v rakusku som videl das 80-rocnu pani na F12 bmw 6 convertible
teší ma, že nie som sám, kto si fotí autá na ulici 
pridám aj ja niečo...
všetko z okolia LM
pridám aj ja niečo...
všetko z okolia LM