gfwl ma vyhodu v tom ze staci jeden kluc a mnozem hrat 99% hier ktore su na toto stavane.. trochu odrb pre MS ale pre inych je to fajn za cenu jednej hry asi 30..
icefiresr napísal:Trosku som nepochopil tomuto glitchu Sphinx, ale nevadi. A to mam sam GFWL ucet Nie jeden.
ja hravam napriklad na guerilla kluci bioshock,gta 4, kane and lynch,batman AA.... je to celkom slusne "zabezpecena" sluzba
/ale aby to nebolo uplne OT tak ako resp kde sa zverejnuju ty vyherci? ci len pridu gifty? ak by sa nahodou stastie unavilo a sadlo si na mna
Soviet - skus sa mi ozvat na steame... Ci by sme nejak splasili dalsich 6 ludi na ten 8pack... Lebo ako sham pisal, kto chcel, si to kupil v tej super akcii...
Tak chlapi - sklamali ste ma Niekto mohol kupit ten HL2 - zvysne kopie by sa predali neskor. Kvoli skole som vo stvrtok do 20:00 bez netu cize nemohol som to nijako kupit. A tiez som nevedel ze to bude trvat len jeden den.
Ale este par dni budu pekne zlavy cize ked sa objavi nejaky dobry titul v packu - tak ratam s kazdym. Urcite sa poskladame
Sphinx napísal:/ale aby to nebolo uplne OT tak ako resp kde sa zverejnuju ty vyherci? ci len pridu gifty? ak by sa nahodou stastie unavilo a sadlo si na mna
"Winners: Sponsor will select thirty (30) winners by random drawing for each day during the sweepstakes period. Sponsor will contact each winner via email to the address registered to the winning account daily"
rochedo napísal:Tak chlapi - sklamali ste ma Niekto mohol kupit ten HL2 - zvysne kopie by sa predali neskor. Kvoli skole som vo stvrtok do 20:00 bez netu cize nemohol som to nijako kupit. A tiez som nevedel ze to bude trvat len jeden den.
Ale este par dni budu pekne zlavy cize ked sa objavi nejaky dobry titul v packu - tak ratam s kazdym. Urcite sa poskladame
tak tie 12 packy a podobne by som nekupoval, radšej by som kúpil o pár centov drahší 1 pack ak je možný