Mate Tattoo?
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Mate Tattoo?
alebo si to tam proste nechas?:) tetovanie by som si dal v pripade nejakej spomienky na osobu, domace zviera..ja neviem hocico..ale jednoducho ako spomienku.. a aj ked bude stary mozem na neho spominat, mozem si ho/ju pripomenut tetovanim.. dufam,. ze rozumiete co myslim..a aj keby to bol nejaky wild style alebo hocico..vsak ked si stary..komu ukazujes telo?
ja si ho nedam odstranit... to boli len navrhy ze co keby... ja som sa dlho rozhodoval ci ano a ci nie a kedze uz som sa tetovat nechal, tak nech to tam ostane nafurt...
ved ja nikoho za tetovanie neodsudzujem...sam jedno mam
Len som si tak predstavil staru pani s hviezdickami na krku, tak co?
Mam ludi v rodine a aj kamaratov kroti maju kadejake tetovania - vobec to neodsudzujem
Len som si tak predstavil staru pani s hviezdickami na krku, tak co?
Mam ludi v rodine a aj kamaratov kroti maju kadejake tetovania - vobec to neodsudzujem
-
blitzkrieg
Professional
včera som bol na dokončení tej ruky ale pôjdem ešte raz ..dotiahnuť detaily a pridať sivú a bielu farbu
zatiaľ to je dokopy 3 hodinová prácička ...včera sa mi podarilo zaspať na kresle počas tetovania
zatiaľ to je dokopy 3 hodinová prácička ...včera sa mi podarilo zaspať na kresle počas tetovania
-
mr_margera
Medium Professional
blitzkrieg vyzerá to veľmi dobre. výborná práca, už sa teším na dokončenie, kedy ideš? hoď ešte detail tej strany od tela ak sa ti chce
-
blitzkrieg
Professional
prihodím to sem až zajtra večer ..teraz som není doma
a na dokončenie pôjdem asi tak za 2-3 týždne keď sa to zahojí
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 21:29)
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 21:29)
kamarát prehral nedávno stáavku, čiže ho čaká E=mc2 na ruku
ja by si tiez nieco male dal
ja by si tiez nieco male dal
dali by ste si na celo (inu viditelnu cast tela) vytetovat logo nejakej spolocnosti ? za kolko ?
počul som o tom že to raz spravili v nejakom rádiu alebo čo a ak si to vytetujú na čelo dostanú nejake peniaze jeden chlapík si to vytetoval a potom mu povedali že je to len žart
inak tiež by záležalo kde vytetovať aké velké a či by mi aj tu kerku zaplatili
a + ešte za to že to budem nosiť do konca života
samozrejme ze by ti zaplatili, ved o to ide, pocul som o niekolkych pripadov z USA a za velke tetovanie na celo si zarobili tolko, ze by ti to v pohode stacilo na dozitie v celkom slusnych podmienkach...
zadarmo by to asi nikto neurobil, teda aspon zatial som nepocul o nejakom pacientovi, co by si nechal vytetovat LIDL na celo a zadarmo
to by musel byt jedine nasledok velkeho mnozstva alkoholu a ziadne seriozne tatoostudio ti ozrateho tetovat nebude...
no a teda asi by bolo aj v zmluve, ze ked chces reklamu na celo, tak nebudes moct nosit emo ofinku
zadarmo by to asi nikto neurobil, teda aspon zatial som nepocul o nejakom pacientovi, co by si nechal vytetovat LIDL na celo a zadarmo
no a teda asi by bolo aj v zmluve, ze ked chces reklamu na celo, tak nebudes moct nosit emo ofinku
To logo asi nie... mám v sebe trocha sebaúcty 
-
mr_margera
Medium Professional
Ja ani nie, ale vytetovať logo nejakej firmy za prachy je tá posledná vec, čo by som si dal urobiť.xmatkoo napísal:...mám v sebe trocha sebaúcty
na čelo nie ale nie preto ze je to logo ale preto ze proste by som si na tvar nedal nič vytetovať
zas otial potial
ale na krk a nižšie hocikde samozrejme za cash
zas otial potial
ale na krk a nižšie hocikde samozrejme za cash
Trošku predajná kur*a.ale na krk a nižšie hocikde samozrejme za cas
nie ale v budúcnosti si chcem dať niečo pekné vytatoovať 
no je to take ako nalepil som si tetovačku .... že proste nič okolo
tattoo je pekne ale ja by som si dal okolo toho nejaku žiaru ešte a tak do stratena alebo niečo podobne tak dufam ze to maš v plane ked si vravel že to ešte neni dokončené
tattoo je pekne ale ja by som si dal okolo toho nejaku žiaru ešte a tak do stratena alebo niečo podobne tak dufam ze to maš v plane ked si vravel že to ešte neni dokončené
-
millhauZ
Light Expert
jak ma ta panna ruky tak tam dam klenbu kt. pojde cez rameno a v pozadi klenby budu zburane chramy a myslim, ze to bude pekneZaxman napísal:no je to take ako nalepil som si tetovačku .... že proste nič okolo
-
Digital
Guru
Toto som si dával robiť minulý rok. Myslím že celkom vhodné a na roku narodenia nieje čo lutovať. Je to na chrbte hned pod krkom.
imho napisy a roky su blbost dat si tetovat, ale kazdy nech si da co sa mu paci...