Harry Potter and the Deathly Hallows
Re: Harry Potter and the Deathly Hallows
Tak tato cast mi prisla suverenne najslabsia zatial ...
-
Steven666
King
- Kontaktovať používateľa:
práve som došiel z kina a nebolo to až tak zlé, moje hodnotenie 8/10, tento film je skôr pre tých ktorí čítali knihu a chápem tých ktorí nečítalu knihu a film im príde ako nastavovaná kaša.
Tak mne sa paci kazdy diel HP , tento tiez ale nieco mi stale vrta hlavou. Preco nema voldemort nos ?
nemal ani v knihe, tam bol tiez takto opisovany, ako s tvarou podobnou hadovi, so splostenym nosom.
Tak tak, pri tvoreni horcruxov bol stale menej clovekom a to ho deformovalo aj fyzicky(aspon teda podla internetu
)
-
qwerty-xyz
mam vsetko precitane, bol som fanusikom vacsim ako vsetci na SR dokopy, ale uz ma to nejako nebavi.
nie fakt nie,..... Voldemort prehlasi ze je nesmrtelny, a pokym ratam cas pokial vyslovi to svoje debilne kuzlo, namieri prutikom a zatvari sa ako debil, tak by mu uz X krat preletela hlavou strela kalibru 50 a roztrhala mu ju na cucky, nevraviac o tom ked prehlasi ze ludia proti nim nemaju ziadnu moc, to este asi chudak nevidel raketu zem vzduch, a pokial by ani to nestacilo tak tu mame aj ine bojove hlavice. Ano viem, poserte sa ze som napisal takyto nazor, ale je to uz smiesne. Harry zosikany zosraty tam oproti nemu stoji, a idu na seba s prutikmi, pri nacviceni strelby by uz davno hociaky macher tasil a nasil do nho aspon 5 ran ktore pojdu rychlejsie ako dotycneho myslienkovy pochod cize bude mrtvy skor nez si to stihne uvedomit, ... a to je traaaaaaaaaaaaaaaapne, ..... chcem uz poriadne sci-fi alebo nieco na styl modern warfare, a nie hovadiny tohoto typu .....
jj si 100% fanusik a film tipu modern warfare bi bola hlupost ale to sem nepatriqwerty-xyz napísal:mam vsetko precitane, bol som fanusikom vacsim ako vsetci na SR dokopy, ale uz ma to nejako nebavi.
![]()
![]()
![]()
nie fakt nie,..... Voldemort prehlasi ze je nesmrtelny, a pokym ratam cas pokial vyslovi to svoje debilne kuzlo, namieri prutikom a zatvari sa ako debil, tak by mu uz X krat preletela hlavou strela kalibru 50 a roztrhala mu ju na cucky, nevraviac o tom ked prehlasi ze ludia proti nim nemaju ziadnu moc, to este asi chudak nevidel raketu zem vzduch, a pokial by ani to nestacilo tak tu mame aj ine bojove hlavice. Ano viem, poserte sa ze som napisal takyto nazor, ale je to uz smiesne. Harry zosikany zosraty tam oproti nemu stoji, a idu na seba s prutikmi, pri nacviceni strelby by uz davno hociaky macher tasil a nasil do nho aspon 5 ran ktore pojdu rychlejsie ako dotycneho myslienkovy pochod cize bude mrtvy skor nez si to stihne uvedomit, ... a to je traaaaaaaaaaaaaaaapne, ..... chcem uz poriadne sci-fi alebo nieco na styl modern warfare, a nie hovadiny tohoto typu .....
Podla mna to bol zatial naj film a drzal sa aj knihy co je dost prekvapenim uz sa tesim na part2
-
Robbie42
Light Professional
Imho najlepsi film zatial, z kina som odchadzal nadseny. Pacil sa mi hlavne zaciatok, animovana cast bola uplne uzasna a tanec v stane ako odlahcenie pribehu bol tiez super. Tesim sa na dvojku 
qwerty-xyz: LOL.
-
DeJF
Addict
Qwerty - Pre teba by mal dakto spravit dáku sajtu kde by sa tieto tvoje drísty archivovali. Lebo tieto veci čo ti dokažeš napisat je dačo neuveritelne ,vždy sa pekne zasmejem a poviem že človek čo to napisal musí byť riadny
dement ..
dement ..
-
Anem
Star
videl som len HP 6 a podľa mňa to bol najhorší diel. Po prvý raz som sa pozeral na čas , kedy to už konečne skončí... určite k tomu nepridal ani český dabing a tie ich Bradavice s Brumbálom atď. keďže všetky diely som doteraz videl v slovenčine no na Dary Smrti sa celkom teším, trailery sú zaujímavé...
-
lekoklatik
VIP
@qwerty-xyz: Ako sa môžeš považovať za fanúšika píšeš takúto pi*****?
Pozrel som, videl som, môže byť. 7/10. Každopádne lepšie než minulá časť.
-
mirak2
Hardcore addict
videl som, nudil som, do kina nesiel by som. dufam ze koniec bude epickejsi...sestka mala koniec filmu este viac odsraty, ten epicky boj tam nebol vobec, tuna nastastie nemal aky byt epicky boj, kazdopadne nic extra...strasne strojove, bez emocie, bez gradacie
-
seth82
Darca
Tak som sa na to dal, nuda, nuda, nuda a ešte k tej nude aj nádych argentínskej telenovely. Hneď v úvode musím priznať, že som v živote ani jednu z kníh nečítal a nie som nejakým extrémnym fanúšikom celej série, ale na druhej strane zasa tretia časť (Väzeň z Azkabanu, či ako sa to volalo), ktorú natočil Cuarón, sa mi veľmi páčila. Ale tak sa mi zdá, že odkedy na jeho miesto nabehol David Yates, ide to s celou sériou dole vodou. Chápem, že producentom je to v podstate jedno, pretože nech už by to natočil ktokoľvek, aj tak by bol film úspešný, pretože je to predsa Harry Potter, ale tento režisér nebol podľa môjho názoru najlepším výberom na ukončenie celej ságy. Na IMDB som to ohodnotil na 4 z 10 a aj to iba kvôli relatívne dobrej hudbe a zopár zaujímavým záberom...
-
rodriguez00
Zablokovaný
Podle mě bylo zbytečné ten poslední díl knihy rozdělovat do dvou filmů.. Stačil by jeden díl, ale o něco lepší než bylo tohle. Snad ten poslední díl tak nezkazí.
-
qwerty-xyz
preco? ... proste ma to uz preslo, preto, zlozite takto do spravy napisat, pozri si predchadzajuce diely, ..... mozno ti dojde to celkove caro tych predchadzajucich dielov, hlavne trojky, ..... by som o tom mohol donekonecna pisat....lekoklatik napísal:@qwerty-xyz: Ako sa môžeš považovať za fanúšika píšeš takúto pi*****?
-
goldenshit
Medium Expert
jezis ale trojku robil uplne iny reziser tak jasne ze tento a predchadzajuce diely su uplne ineqwerty-xyz napísal: preco? ... proste ma to uz preslo, preto, zlozite takto do spravy napisat, pozri si predchadzajuce diely, ..... mozno ti dojde to celkove caro tych predchadzajucich dielov, hlavne trojky, ..... by som o tom mohol donekonecna pisat....
-
mirak2
Hardcore addict
uplne iny a je nutno podotknut ze lepsi.