Brain ON ? si myslis ze dievcata z neba padaju ? Alebo to som jedina vynimka ? Teda nie jedina... lebo poznam osobne kopu ludi vo vekovom rozpati 20-25 rokov ktorym tiez ziadna z neba este nikdy nespadla... Pokial nezacne clovek skoro, tak potom neskor mu tie skusenosti z "povrchnych vztahov" budu chybat pri tom skutocnom....Peter_Retep napísal:krista ked som mal ja 14 rokov svoj cas som travil na ihrisku s loptou a kamosmi a nerisil som nastrocne frndy. Chlape proste rob to co si robil doteraz a casom to dojde. a okrem toho dnesne nastrocne baby su tupe ako bagandza co tak niekedy pocujem tie reci. a na margo toho prispevku v ktorom mu naznacujes ze v 40tke bude sam.....WTF? Brain ON please....ved ma len 14!!!
Neviem sa zaľúbiť + mnoho ďaľšieho
Re: Neviem sa zaľúbiť + mnoho ďaľšieho
Tym chces povedat, ze musis mat povrchne vztahy aby si nasiel skutocny? Alebo ze musis uz nieco vediet, aby si tu skutocnu ziskal? uvedomujem si ze tato spolocnost speje len k horsiemu (alebo skor si to len myslim, mozno to tak nie je), ale WTF??
Kazdemu co si zasluzi 
Kopec mojich kamaratov je takych (nie ze by som ich mal vela), ktori cakaju na tu spravnu. Ja poznam takeho blazna, sice nemozem tvrdit, ci to bude na cely zivot, kym ten zivot neprebehne. Myslim, ze to co opisujes, je normalne, skor to prevazuje, no to nemeni nic na tom, ze su aj takyto blazni (aj zeny) a je len na tebe, aku zenu budes matPresne tak... ja na tom nevidim nic nenormalne... chcem vidiet toho blazna co veri na rozpravky ze hned prva do ktorej sa zalubi mu hned spadne do naruce a bude jeho na cely zivot...
Presne tak... ja na tom nevidim nic nenormalne... chcem vidiet toho blazna co veri na rozpravky ze hned prva do ktorej sa zalubi mu hned spadne do naruce a bude jeho na cely zivot...lucas03 napísal:Tym chces povedat, ze musis mat povrchne vztahy aby si nasiel skutocny? Alebo ze musis uz nieco vediet, aby si tu skutocnu ziskal?
-
Peter_Retep
VIP
FR33RIDER napísal:
Brain ON ? si myslis ze dievcata z neba padaju ? Alebo to som jedina vynimka ? Teda nie jedina... lebo poznam osobne kopu ludi vo vekovom rozpati 20-25 rokov ktorym tiez ziadna z neba este nikdy nespadla... Pokial nezacne clovek skoro, tak potom neskor mu tie skusenosti z "povrchnych vztahov" budu chybat pri tom skutocnom....
tak toto si zabil.....co mu bude chybat v tom ze nebude balit nastrocne frndy.....clovek sa vyvija a nazory ktore su v puberte sa casom zmenia takze to ze teraz nebali a nikoho nema nie je nic zle. ono to naozaj dojde casom. nevravim ze musi cakat do 30tky ale do vysky ma cas.....ja som tiez do prvaku na vysokej nikoho nemal a pak sa na vyske s babami roztrhlo vrece....
Budu mu chybat skustnosti v tom co na baby zabera a co nie, ako postupovat pri ziskavani si dievcata... A na vysku by som sa vobec nespoliehal... vacsinou na vyske svojich spoluziakov ani nevidis...Peter_Retep napísal:
tak toto si zabil.....co mu bude chybat v tom ze nebude balit nastrocne frndy.....clovek sa vyvija a nazory ktore su v puberte sa casom zmenia takze to ze teraz nebali a nikoho nema nie je nic zle. ono to naozaj dojde casom. nevravim ze musi cakat do 30tky ale do vysky ma cas.....ja som tiez do prvaku na vysokej nikoho nemal a pak sa na vyske s babami roztrhlo vrece....
-
Peter_Retep
VIP
ale prosim ta....povedz mi aspon tri rovnake veci co zaberaju na 14 rocne frndy a aj na 22 rocne vysokoskolacky
Jake veci ? tu ide o celkovy dojem ktory clovek urobi... to neni o tom mat nagelovane vlasky, dobre oblecenie byt nasilu vtipny alebo neviem co... je to o malickostiach a cim su zeny starsie tak su na to viacej narocnejsie... clovek sa uci cely zivot
FR33RIDER Napísal:
.. to neni o tom mat nagelovane vlasky, dobre oblecenie byt nasilu vtipny alebo neviem co...
No strnastrocne idu väcsinou (cest vynimkam
) prave po takychto veciach... Preto si myslim ze ak sa este v tomto veku bude zaoberat svojimi zalubami urcite to nebude neskor lutovat (skor naopak) a ani to z neho neurobi panica na cely zivot...
.. to neni o tom mat nagelovane vlasky, dobre oblecenie byt nasilu vtipny alebo neviem co...
No strnastrocne idu väcsinou (cest vynimkam