xbox 360 CDclone
xbox 360 CDclone
Zdravím, chcem napáliť hru na xbox 360 cez CD clone ale napíše mi tam túto hlášku...
mám dvojvrstvovú napalovačku a aj DVD DL.....neviete nietko čo s tým je?
mám dvojvrstvovú napalovačku a aj DVD DL.....neviete nietko čo s tým je?
-
masterdead
SysAdmin
- Kontaktovať používateľa:
Re: xbox 360 CDclone
Napalujes prilozeny *.dvd subor alebo priamo image? Skus pouzit imgburn je podla mojho nazoru lepsi na napalovanie hier na xbox.
napalujem .dvd......imgburn som pouzil pred chvilou mno vypisal mi chybu
-
masterdead
SysAdmin
Hmm a napises tu chybu?
-
DeJF
Addict
Tú chybu dávalo i mne . Preinštaluj mechaniku,ak nepomože skús updatovať FW,a ak ani to nie tak vymen značku DVDčiek
ok diky skusim vsetko...DeJF napísal:Tú chybu dávalo i mne . Preinštaluj mechaniku,ak nepomože skús updatovať FW,a ak ani to nie tak vymen značku DVDčiek
-
DeJF
Addict
No čo,pomohlo dačo ?
skúsil som nový firmware no nepomohlo...skúsil som zmeniť značku DVD nepomohlo...zničil som 8DVD a potom som nainštaloval verziu 2.4.4.0 alebo tak nejak toho IMGburn a zmenil som rýchlosť zápisu zo 2.4 na 2 a zrazu sa mi napálil alan wake...no ked som siel napalovat gothic 4 tak zas tá istá chyba a pritom som robil všetko rovnako...neviem, čím to môže byť...
-
DeJF
Addict
Tiež som skúšal takéto veci a nešlo,preinštaluj mechaniku..
Tento počítač -> Zobrazit systémové informace -> Hardware -> Jednotky CD alebo DVD-ROM
Tam bude tvoja mechanika,klikni na nu pravým a daj odinštalovať. Resetni pc a ona sa znova nainštaluje a skus teraz...
Tento počítač -> Zobrazit systémové informace -> Hardware -> Jednotky CD alebo DVD-ROM
Tam bude tvoja mechanika,klikni na nu pravým a daj odinštalovať. Resetni pc a ona sa znova nainštaluje a skus teraz...
Ok, skúsim...potom napíšem či pomohlo
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 14:42)
no preinštaloval som tp mechaniku, napáliť sa to napálilo aj to zatial ide, len v nejake verifikcáii alebo cosi take po skonceni naplovania mi napisalo akesi chyby....tak neviem ci to pojde do konca ta hra...
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 14:42)
no preinštaloval som tp mechaniku, napáliť sa to napálilo aj to zatial ide, len v nejake verifikcáii alebo cosi take po skonceni naplovania mi napisalo akesi chyby....tak neviem ci to pojde do konca ta hra...