Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
Re: Autoškola - zážitky, skúšky, policajti a všeličo
ja sa pamatam ked som robil autoskolu, dosiel som na prvu jazdu, sadnem pred autoskolou do auta a instruktor hovori: "Ideme" .. pozeram nanho, on pozera na mna .. ta mu hovorim, ze vsak nikdy som nesoferoval, a on nato: "Vy ste na prvej jazde?" .. mu hovorim, ze hej ... tak sa ma spytal, ci viem ktory pedal je spojka, plyn ... a uz sme isli s jeho pomocou. Podotykam, ze bola tma, sneh, hmla a padal dazd so snehom .. ako stvorene podmienky na prvu jazdu 
-
Hellboy248
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
M4rek: pri zlych podmienkach sa aspon naucis 
Hellboy248, to mas pravdu, ja sa nestazujem, som rad, ze som robil vsetky jazdy v zime, aspon som sa ucil v stazenych podmienkach a potom ked som jazdil na vlastnom tak ma sneh nezaskocil 
-
dr.house11
Medium Expert
takže zase sa nám vrátila údržba čo na to hovoríte ? 
-
RATZINGER666
Darca
ja som spokojny, aspon do urcitej urovne budu vediet buduci uzivatelia motorovych vozidiel nieco o konstrukcii a udrzbe a budu vediet mozno aj vymenit ziarovku 
-
D4vid
Medium Star
Podľa mňa to je dobré... Jednej kamošky som sa pýtal aké majú auto... Takmer ani nevedela... Nie to ešte mi povedať aký to má motor... a to mala čerstvý vodičák 
-
johny541
King
Robil som akurat minulý utorok vodičský a nejako som sa na tú konštrukciu a údržbu ani neučil. Možno to je aj tým, že som chlapec a do áut sa celkom rád vrtám, či už na internete alebo aj v reále a zaujímajú ma asi ako každého chalana. Tie otázky čo dávajú sú úplne primitívne - poruchy svetla, čelného skla, výfukového systému a pod...Jedine holky s tým majú problém, ale tie, ktoré aspoň trochu zapli hlavu pri tých otázkach tak prešli. Inak im nezostáva nič iné ako sa to nabifliť...
-
Suffel
Guru
ale co?
a ja som robil minuly rok a nic som nemal
no hnevam sa aj ja som chcel mat udrzbu a konstrukciu

Vo štvrtok skúšky a testy jedna báseň... taká v podnapitom stave napísaná
. Fakt neznášam tie otázky na čísla, koľko metrov to, koľko metrov hento... na slovíčkarenie som si zvykol, z tohto viem okamžite jedine dezén a dĺžku lana pri vlečení vozidla....
P.S.: Policajt v rovnošate dáva z idúceho vozidla znamenie na zastavenie vozidla streľbou do kolies vozidla alebo hlavy vodiča.
P.S.: Policajt v rovnošate dáva z idúceho vozidla znamenie na zastavenie vozidla streľbou do kolies vozidla alebo hlavy vodiča.
lol zase je udrzba, a neni to zbytočne v dnešnej dobe, ale absolvoval som minuly rok. BTW test je asi najlasi, opakuje sa tam par otazok, ze staci precitat pol vety a clovek uz vie odpoveď
-
johny541
King
No ja som sa držal hesla dvakrát čítaj, raz zakrížikuj, pretože u nás boli takí traja, ktorí hovorili to isté čo ty a neprešli
Treba byť dôsledný a nesplašiť sa, dočítať otázku až do konca.
A je to tam
. Ešte 10 minút po jazde mi trvalo kým som si uvedomil že som to spravil
. Test v pohode, na kuželoch som sa musel raz opraviť (blbý sneh...) a jazda tiež dobrá. Takže som spokojný
.
-
johny541
King
Gratulujem, ja už týždeň čakám na vodičák. Ach tá birokracia 
No ja som si chcel priplatiť za zrýchlený ale 20€ je fakt dosť.... tak si počkám tiež
.
EDIT: Tak až 27
EDIT: Tak až 27
-
johny541
King
Tak tak, pokiaľ to človek naozaj nepotrebuje kvôli odcestovaní alebo práci, tak nevidím dôvod 
-
Kok
Light Professional
ta moznost zrychleneho vybavenia sa mi nezda prilis stastna, kedze 2ja znami robili vodicak v ten isty den a v ten isty den si ho boli dat aj vybavit. Kuriozne bolo, ze jeden z nich si dal zrychlene vybavenie ale obidvaja ho dostali v ten isty den. ja som sa iba smial 
-
Hellboy248
Guru wannabe
niekedy sa to neoplati ani priplacat, pas mi spravili do dvoch dni ..treba si najst policiu ktora je najmenej vytazena :]
-
Suffel
Guru
ono to od policie moc nezalezi.. lebo vsetky vodicske sa vyrabaju na jednom mieste.. teda ty ked prides tak ony spravia ziados o vydanie a tu odoslu ak sa mi dobre zda tak do Bratislavy a tam to vybavuju a vsetko zalezi od toho kolko maju tam roboty..napr. ja osobne som robil s jedny kamosom naraz on bol u policajtov v pondelok ja az v piatok obaja sme vodicak dostali o dva tyzdne v pondelok.. takze u mna to trvalo o 4dni kratsie.. 
-
Hellboy248
Guru wannabe
ano, ale kym to vo vyrobe rozdelia na kazde prezidium, poslu kurierom ..mam vela kamaratov co dostavali vodicaky rozne, pritom podali ten isty den, akurat ine miesto
Tak samozrejme som si ich aj ja cital do konca, este cely test aj 2 kratjohny541 napísal:No ja som sa držal hesla dvakrát čítaj, raz zakrížikuj, pretože u nás boli takí traja, ktorí hovorili to isté čo ty a neprešliTreba byť dôsledný a nesplašiť sa, dočítať otázku až do konca.