Minecraft
Re: Minecraft
zmenit na peaceful? alebo ved mozme to hrat aj s monstrami, aspon bude dovod farmit a vyrabat armor + hradby ...
Tak som si to rozmyslel, ja budem kocky nakupovat cez /give
Ale prisery som snad vypol, budu tam behat iba normalne zvierata.
otázky pre skúsenejších hráčov:
1) dá sa nejak zničiť tá horiaca klietka ktorá spawnuje monštrá?
2) našiel som nejakú hlúposť, vyzerá to ako konské sedlo či čo... na wiki o minecrafting som tento predmet nevidel.
3) kde hľadať vzácne kovy? zlato, diamanty, atď?
4) dá sa niečo nájsť v hĺbke? kopal som strááášne hlboko, zatiaľ som okrem ton kameňa vydoloval len trošku železa a uhlia
vopred díky za odpoveď.
2) našiel som nejakú hlúposť, vyzerá to ako konské sedlo či čo... na wiki o minecrafting som tento predmet nevidel.
4) dá sa niečo nájsť v hĺbke? kopal som strááášne hlboko, zatiaľ som okrem ton kameňa vydoloval len trošku železa a uhlia
vopred díky za odpoveď.
1) Da sa znicit, musis dlhsie do toho udierat. Napr. ked mas kvalitnejsi material tak rychlejsie ho znicis. Dobrou taktikou je polozit okolo toho fakle a tak sa z toho monstra nebudu moct objavovat a potom ho uz jednoducho znicis.
2) No mozes ho pouzis na prasata, pravym klikom na myske tusim. Neviem o tom ze by to malo nejaku specialnu funkciu. Zatial je to len tak pre zabavu, kedze zvierata nevies ovladat.
3) Zlato, diamanty su velmi vzacne. Musis sa prekopat celkom na dno kde najdes cierne kocky ktore sa nedaju rozbit. Diamanty sa vacsinou nachadzaju na 14 vrstve, cize celkom od spodku 14 vrstva a tam musis kopat. Vacsinou za 2 hodinky kopania najdes 5 kusov
Podla toho ake mas stastie. Tak isto diamanty sa nachadzaju popri lavach. Cize ked si niekde hlboko a natrafis na lavu tak mozes pohladat ci sa tam nieco nenachadza. Davaj si pozor ked budes kopat a hladat diamanty tak pri kopani sa moze stat ze natrafis na lavu a ked ta to zaplavi tak si skoncil. Zlato sa nachadza vacsinou na vsrtve od 15-30 ale vela som nasiel aj okolo ciernych kamenov na spodku.
4) Neviem na co myslis. Diamanty su najvzacnejsie. Okrem surovin v hlbke nic ine nenajdes, okrem creeperov, zombikov atd. ktori ta chcu zabit.
2) No mozes ho pouzis na prasata, pravym klikom na myske tusim. Neviem o tom ze by to malo nejaku specialnu funkciu. Zatial je to len tak pre zabavu, kedze zvierata nevies ovladat.
3) Zlato, diamanty su velmi vzacne. Musis sa prekopat celkom na dno kde najdes cierne kocky ktore sa nedaju rozbit. Diamanty sa vacsinou nachadzaju na 14 vrstve, cize celkom od spodku 14 vrstva a tam musis kopat. Vacsinou za 2 hodinky kopania najdes 5 kusov
4) Neviem na co myslis. Diamanty su najvzacnejsie. Okrem surovin v hlbke nic ine nenajdes, okrem creeperov, zombikov atd. ktori ta chcu zabit.
1) neviem... sa mi vidi ze nie... proste to zamurujsilmarill napísal:otázky pre skúsenejších hráčov:
vopred díky za odpoveď.
2) osedlaj s tym prasa a mozes potom na nom jazdit (ale nemozes ho ovladat)
3) vid obrazok
4) vid obrazok
huhh no a ako cca odhadnem v ktorej som vrstve?
//edit: kupo ma predbehol s odpoveďou... telepat
btw pozná niekto nejakú dobrú stránku o craftingu? pár som ich prešiel ale nikde nebol ten predmet (sedlo) zobrazený, takže sú asi staré a neupdatované... thnx.
//edit: kupo ma predbehol s odpoveďou... telepat
btw pozná niekto nejakú dobrú stránku o craftingu? pár som ich prešiel ale nikde nebol ten predmet (sedlo) zobrazený, takže sú asi staré a neupdatované... thnx.
Prekopes sa celkom na dno. Tam najdes cierne kocky, ktore sa nedaju znicit hoci by si do nich buchal cely den. Ked najdes prvu ciernu kocku tak okolo toho si vycisti priestor a pozri sa ci sa este neda prekopat hlbsie. Niekde pri tych ciernych kockach mozes vidiet aj svetlo, to znamena ze je to koniec herneho sveta. To znamena ze to je prva vrstva. A od toho zacnes ratat - napr si spravis schody. cize kazdy skok je jedna vrstva, takto si lahko vyratas. Cize vyskocis 13 krat a si na 14 vsrtve.silmarill napísal:huhh no a ako cca odhadnem v ktorej som vrstve?
-
Space5800
Medium Professional
http://www.minecraftwiki.net/wiki/Main_Pagesilmarill napísal: btw pozná niekto nejakú dobrú stránku o craftingu? pár som ich prešiel ale nikde nebol ten predmet (sedlo) zobrazený, takže sú asi staré a neupdatované... thnx.
//moj rozostavany hrad v singli
Nedá sa nejak obísť, keď sa ma nechce pripojiť na mp ak nemám originál hru ?
-
Nadeo
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
nie, kup si tosmoldo56 napísal:Nedá sa nejak obísť, keď sa ma nechce pripojiť na mp ak nemám originál hru ?
-
Space5800
Medium Professional
Presne, kupuj neoľutuješ a budeš mať okmažitý prístup k updatom 
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 20:23)
Zajtra update
//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 20:23)
Zajtra update
aké updaty prináša originál? ja hrám cracknutú alpha 1.1.12, sú tam nejaké výrazné zmeny? nejaké nové kocky, predmety alebo čo?
mimochodom záleží akým nástrojom mínujem? lebo sa mi zdá že keď mlátim obyčajným kamenným krompáčom do červenej kocky tak nevypadne nič ale keď kovovým tak vypadnú 3-4 redstone...
mimochodom záleží akým nástrojom mínujem? lebo sa mi zdá že keď mlátim obyčajným kamenným krompáčom do červenej kocky tak nevypadne nič ale keď kovovým tak vypadnú 3-4 redstone...
Tak mozes hrat online, nove updaty - ktore vychadzaju dost casto mas zadarmo.
A cim kvalitnejsi nastroj tak tym rychlejsie rozbijas kocky a vydzri ti aj viac pouziti. Napr. na zlato, cerveny kamen a diamant potrebujes zelezny nastroj aby z nich vypadli suroviny.
A cim kvalitnejsi nastroj tak tym rychlejsie rozbijas kocky a vydzri ti aj viac pouziti. Napr. na zlato, cerveny kamen a diamant potrebujes zelezny nastroj aby z nich vypadli suroviny.
ee, urcite nie - za tuto hru nelutujem ani jeden cent - uz som pri nej stravil desiatky hodin a stale ma to bavi.//inak to je len mne blbé warezačiť indie hru ?
-
Space5800
Medium Professional
pekné updaty prinaša
...Myslim že ty v tej verzii ešte nemožeš jednoducho meniť texture packy...veľa bugfixov a hlavne s kúpenou môžeš hrať MP 
Áno zaleži na tom akym nastrojom kopeš
na redstone ak chceš aby niečo vypadlo treba ironový krompač
//inak to je len mne blbé warezačiť indie hru ?
Áno zaleži na tom akym nastrojom kopeš
//inak to je len mne blbé warezačiť indie hru ?
-
viper1993
Medium Professional
Co je so serverom?
Mam abstak 
Teraz som prisiel zo skoly a ked som si vsimol tuto temu, tak mi hned napadlo, ze novy prispevok sa asi bude tykat servera
Idem to pustit.
-
Space5800
Medium Professional
vyšiel update, treba updatnuť aj server
> "outdated client"
takže warezáčiť hry od veľkých spoločností je OK?Space5800 napísal://inak to je len mne blbé warezačiť indie hru ?
...kašlime na to, bola by z toho dlhá, zbytočná a nikam nevedúca debata...
možno si to nakoniec aj kúpim, ale hrávam to tak pol hodinku denne a ešte nie som celkom presvedčený či sa do toho dám poriadne.
Rad by som, ale nejde mi minecraft.netSpace5800 napísal:vyšiel update, treba updatnuť aj server> "outdated client"
-
viper1993
Medium Professional
Ak ti este nejde tak http://leteckaposta.cz/128951539