Richard Raši - primátor Košíc
Richard Raši - primátor Košíc
Tak, Košičania, čo si o tom myslíte? Bude to prínos pre mesto ako také?
Re: Richard Raši - primátor Košíc
Neviem kto to je, ale Mojsej mu spravil takú pesničku, že ak by som bol Košičan volím ho hneď.
samozrejme ze to bude "prinos", rovnako ako bol "prinosom" pre stav slovenskeho zdravotnictva, ktoremu 4 roky za Fica sefoval... 
ephramko napísal:samozrejme ze to bude "prinos", rovnako ako bol "prinosom" pre stav slovenskeho zdravotnictva, ktoremu 4 roky za Fica sefoval...
4 roky určite nešéfoval zdravotníctvu, keďže pred ním tam bol Ivan Valentovič, ktorý odišiel z údajne vlastnej vôle
Povedzme si narovinu, keby Most-Híd nepodporil Rašiho, sotva by bol primátorom, to sa mi od neho nepáčilo, ako v správach hovoril, že to bolo jasne víťazstvo, keď vyhral o 2500 hlasov
-
pipiak
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
vies tak ti poviem ,podpora od stran je jedna vec, neskutocne draha kampan druha...ale ze preco sa take velke mnozstvo ludi da takto lahko presvedcit "pozlatkom" to vysvetlit inak nez ich nizkym IQ neviem
no vsak prave to, ze na poste primatora bude robit to iste ako v zdravotnictve...cize robit prd...a dohadzovat sam sebe ksefty...
Tender alebo skôr boj o RZP hovorí za všetko.Ešte pred ukončením nové sanitky ( ktorých bolo na desiatky ) parkovali na parkovisku.Keď dovolil toto, tak už si len môžme domyslieť čo bude s Košicami.Ešte štastie že v BB nevyhral Vážny...
-
tehla
Mne je najviac ľúto Magdy z BA, zase raz jej to nevyšlo
Jednoducho Magda:
Jednoducho Magda:
no niet sa velmi comu radovat, skuki. Vacsinu v zastupitelstve ma koalicia Smer, SNS, HZDS. Bude to tazke pre Gogolu, hlavne zo zaciatku... Ale osobne som rad, ze sa do zastupitelstva nedostali hajzli z KDHskuki napísal:Ešte štastie že v BB nevyhral Vážny...
celkovo si myslim, ze vitazom komunalok je Smer a zasluzene. Strany z pravicoveho spektra by sa mali zabudit, lebo takto to dalej nejde...
No uvidime co ten Ftacnik v BA porobi, na jednej strane je mi dost neprijemne, ze za nich stoji Fico...na druhej strane ftacnik hovori celkom rozumne a viem, ze v petrzke robil celkom dobru politiku...tak uvidime, ci aj v reale nieco skutocne pozitivne pre BA urobi, alebo ci od Fica prebral aj ten populizmus a zase raz to boli len predvolebne keci...
Tak, dnes pán Raši prehlásil: "Pokúsim sa úspešne zvládnuť povinnosti vyplývajúce z oboch zodpovedných funkcií a využiť možnosť pomôcť Košiciam nielen z košickej radnice, ale aj zo slovenského parlamentu. V prípade, že sa časom ukáže ako nezvládnuteľný výkon obidvoch funkcií, vrátim mandát poslanca Národnej rady SR"
(zdroj: www.korzar.sme.sk) Čo dokáže opozičný poslanec v parlamente? Nestálo v jeho sloganoch: ,,Naše Košice, Som Košičan" atď? Pánovi primátorovi sa asi máli plat primátora, tak si ešte pobudne v NRSR...
Vyzerá to tak, že Slovensko sa nám pekne ,,červená,,...
(zdroj: www.korzar.sme.sk) Čo dokáže opozičný poslanec v parlamente? Nestálo v jeho sloganoch: ,,Naše Košice, Som Košičan" atď? Pánovi primátorovi sa asi máli plat primátora, tak si ešte pobudne v NRSR...
Vyzerá to tak, že Slovensko sa nám pekne ,,červená,,...
len by ma zaujimalo, kde bude byvat...v BA, v KE, alebo niekde uplne inde?
a myslite, ze trasu BA-KEa spat, bude jazdit autom ? a mozete 3krat hadat kto tie cesty zaplati 
zoberte si trasu Humenné - Bratislava a naopak...toto budeme platiť z dani novozvolenej primátorke Humenného, ktorá je poslankyňou NR SR, primátorkou HE a poslankyňou VÚC....potom aby na úrade práce boli nezamestnaní, ked niektorí naši papaláši sedia na 3 stoličkách
V predvolebných sľuboch sa zaviazala znížiť poplatky za odpad, zrušiť ceny parkovania, priviesť do HE investora v podobe Penty a postarať sa o rozvoj humenského futbalu a v neposlednom rade aj znížiť ceny tepla...no ja len dúfam, že to opäť nebudú len sľuby a sľuby...
///ihrisko sa ma rekonštruovať to pôvodne, ale ma vstúpiť investor, ktorý vytiahne Humenné tam, kde vždy patrilo, na výslnie
V predvolebných sľuboch sa zaviazala znížiť poplatky za odpad, zrušiť ceny parkovania, priviesť do HE investora v podobe Penty a postarať sa o rozvoj humenského futbalu a v neposlednom rade aj znížiť ceny tepla...no ja len dúfam, že to opäť nebudú len sľuby a sľuby...
///ihrisko sa ma rekonštruovať to pôvodne, ale ma vstúpiť investor, ktorý vytiahne Humenné tam, kde vždy patrilo, na výslnie
@J.O.S.E ---- a keby to boli platy po 500e... pod 1200 ani jeden... a o Rašim ani nehovorím...
a o tých ,,činoch,,... na nové futbalové ihrisko by som sa v Humennom veľmi netešil...
a o tých ,,činoch,,... na nové futbalové ihrisko by som sa v Humennom veľmi netešil...
Stavia si dom na ulici kde bývam... takže Košice, dalej ked budeš hladat tak určite najdeš aj konkrétnu ulicu, to ja tu pre istotu nenapíšemephramko napísal:len by ma zaujimalo, kde bude byvat...v BA, v KE, alebo niekde uplne inde?a myslite, ze trasu BA-KEa spat, bude jazdit autom ? a mozete 3krat hadat kto tie cesty zaplati
Úúúž ako by som ich videl v majetkovom priznaní... Vzhľadom na to, že mu Braňo Mojsej robil kampaň, tipujem Pereš.sten32 napísal:400 000 euro
-
mirak2
Hardcore addict
juj neskoro som si vsimol temu, kampan mal vlezlu, som sa bal dvere na hajzel otvorit ze aj tam sa bude na mna vyskierat svojim 32zubovym usmevom...kazdy druhy den som mal od neho nejaku chobotinu v schranke...pred volbami som cital ze "budem volit rasiho lebo je mlady, pekny a este aj lekar"...takze mame vysledok..paskova babka akurat tak
pre uplnost, volil som kazimira, knapik bol brzda kosic, pristup ako homer (if i dont do anything, ill never make mistakes), betus populisticky chcel znicit lunik ix a kazimir mi pripadal ako najlepsi kandidat...
ked je tema o KE, preco spominate borata ftacnika a nejake tety z ba?
pre uplnost, volil som kazimira, knapik bol brzda kosic, pristup ako homer (if i dont do anything, ill never make mistakes), betus populisticky chcel znicit lunik ix a kazimir mi pripadal ako najlepsi kandidat...
ked je tema o KE, preco spominate borata ftacnika a nejake tety z ba?
Sry trocha som pozabudol na tuto temu, nie nieje to pereš, trošku vedlaslay napísal:
Úúúž ako by som ich videl v majetkovom priznaní... Vzhľadom na to, že mu Braňo Mojsej robil kampaň, tipujem Pereš.
-
mirak2
Hardcore addict
lunikov mame 9 a nie je lunik ako lunik, bol by som rad, keby to ludia vedeli...ja by som to videl na kosicke beverly hills...