Nahodiť staršie ovladače a nie od grafiky ? To som ťa troška nepochopil, potom ake ovladače od čoho, tu je screen panelu z grafiky a tam je verzia napisana 10.6 a tato verzia by mala byť si myslim najnovsia, lebo tuto verziu mi ukaze ked tam hodim tie najnovsie ovladace zo stranky co som stiahol, potom este pridavam dalsi screen co mi ukaže, keď nainstalujem tie najnovsie ovladace zo stranky:vendo napísal:pokial mas piratenu windiws verziu tak je to celkom mozne bohuzial![]()
vela konfliktov s hw bolo riesenych cez aktualizacie a boh vie ako sa piratska aktualizuje
skus to updatnut na najnovsiu verziu, pripadne reinstal nejakeho novsieho vydania a potom dat najnovsie drivery
a pre sov@ skus nahodit starsie ovladace (ale nemyslim tie od grafiky) len teraz myslim su 10.11 ci 10.10 tak daj 10.7-8-9 vyskusaj
a pred kazdou instalaciou tie stare odinstaluj a vymaz pomocou driver sweepera
Blue screan
Re: Blue screan
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
prepac myslel som nie najnovsie ale nie tie pribalene k grafike
10.6 je bohuzial celkom stara verzia skus teda najnovsiu od amd http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 11:20)
a este, staru odinstaluj, restartni pc, vymaz zbytky driver sweeperom, restartni pc a potom skus nahodit tuto najnovsiu, ak to nepude tak ti dam minulu 10.10 alebo 10.9 link
10.6 je bohuzial celkom stara verzia skus teda najnovsiu od amd http://sites.amd.com/us/game/downloads/ ... n7-64.aspx
//autoeditácia príspevku (28 Nov 2010, 11:20)
a este, staru odinstaluj, restartni pc, vymaz zbytky driver sweeperom, restartni pc a potom skus nahodit tuto najnovsiu, ak to nepude tak ti dam minulu 10.10 alebo 10.9 link
idem skusiť, počuj a ked som na tej stranke co si mi dal link, tak ktore je lepšie stiahnuť tu verziu čo ma 77.6 MB alebo tu druhu čo ma 93.9 MB
-
vendo
Guru
tu 77.6 imo
takže, odstranil som vsetky subory cez ten program sweeper, odinstaloval som aj cez ovladacie panely ovladač, všetko proste zmizlo, restartol som PC, po restartnuti som dal instalovat tento ovladač co si mi dal link, tu verziu 77.6 MB vyzeralo vsetko slubne nainstalovalo sa to a vypytalo restart tak som dal restartovat po restartovani PC sa mi zjavilo toto, tu je screen, a grafika sa tvari ako nenainstalovana ani v pravom dolnom rohu nemam ikonku grafiky, nič proste
edit:
ešte taka otazocka, nemal by som najprv nainstalovat ovladače s CD co mam pribalene ku grafike a až potom na to nainstalovat tento ovladač co si mi dal link na neho ? sice tak som to uz par krat skusal ale tak neveim či tuto verziu, čo ty na to ?
edit:
ešte taka otazocka, nemal by som najprv nainstalovat ovladače s CD co mam pribalene ku grafike a až potom na to nainstalovat tento ovladač co si mi dal link na neho ? sice tak som to uz par krat skusal ale tak neveim či tuto verziu, čo ty na to ?
-
vendo
Guru
skus, ak to nepude tak http://support.amd.com/us/gpudownload/w ... n&rev=10.9
nainstaluj tieto
nainstaluj tieto
nainstaloval som ovladače s CD co je pribalene ku grafike, no a tu je screen info, teraz mi tam ukazuje verziu 10.11 a to som dal len cisto ovladace s CD, tak to čo teraz znamena, že su už hned automaticky najnovšie alebo čo, troška som s toho dopleteny ...
-
vendo
Guru
ok nehaj to tak a testuj vyzera to fakt ze tie powercolorske ovladace su nejake specificke pre ich grafiku
mozno si to cekuju biosom a musia byt nainstalovane
nevadi, skus testovat ci stale dostanes BSOD ak nie tak uz nikdy nekupuj powercolor a ak ano tak vyskusaj tie 10.9
nevadi, skus testovat ci stale dostanes BSOD ak nie tak uz nikdy nekupuj powercolor a ak ano tak vyskusaj tie 10.9
aha, no teraz ked mam tieto ovladače, tak všetko ide jak hodinky, žiadna modra obrazovka, žiadne podskočenie, trhanie obrazom a podobne, tak no nakoniec sa to asi samo nejako aktualizuje vzdy, možno aj tym biosom neviem no nemal som zatial od powercoloru grafiku toto je prva tak no zoznamujem sa
dikes moc za rady 
-
vendo
Guru
je to divne, pride mi to ako by powercolor daval do biosu nieco aby to ani vlasnte ati ovladace nerozpoznali ako ati grafiku, len tie jeho originalne na cd
fakt divne, uz powercolor neber
fakt divne, uz powercolor neber
este stastie ze som si na poslednu chvilu zobral Saphire (PowerColor bola uz v kosiku)....