UBUNTU
-
xXxdrakexXx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
UBUNTU
Caute
moze mi niekto poradit s Ubuntu? Dostal som od kamosa stary notebook a je tam aj ubuntu ako jedna s moznosti OS... lenze to ubuntu je zasheslovane a ani on nevie to heslo...moze mi niekto poradit ako to odtial odinstalovat?? 
-
Deafboy
Darca
Re: UBUNTU
Čo máš namysli pod pojmom "odinštalovať"? Notebook bez operačného systému je nepoužiteľný, takže tam buď nainštaluj nanovo ubuntu, alebo windows...
edit__________________
Sorry, až teraz som si všimol že nepíšeš jediná možnosť, ale jedna z možností. Stačí keď preformátuješ partícíu na ktorej je ubuntu na NTFS. Mohlo by to ísť aj cez windows. Bude ale treba obnoviť MBR pretože potom pravdepodobne ani windows nenabehne.
edit__________________
Sorry, až teraz som si všimol že nepíšeš jediná možnosť, ale jedna z možností. Stačí keď preformátuješ partícíu na ktorej je ubuntu na NTFS. Mohlo by to ísť aj cez windows. Bude ale treba obnoviť MBR pretože potom pravdepodobne ani windows nenabehne.
-
xXxdrakexXx
Amateur
ja tam aj win XP ...preto chcem ubuntu preč..len neviem ako
Ako povedal Deafboy. Stačí preformatovať disk a opraviť MBR záznamy. Len, aby si mal to Ubuntu na inej particii ako je Windows. Nieže si vymažeš aj Windows.
-
javatar
Hardcore addict
no ak tam mas aj XP tak tam mas aj GRUB a ubuntu sa da potom lahko odheslit
ak o to nemas zaujem tak zformatuj particiu kde je ubuntu (ak je na tej z windowsom tak by sa mal dat odinstalovat ako program) a oprav MBR cez instalacne cd win XP (napriklad)
ak o to nemas zaujem tak zformatuj particiu kde je ubuntu (ak je na tej z windowsom tak by sa mal dat odinstalovat ako program) a oprav MBR cez instalacne cd win XP (napriklad)