ako zabranit mutacii hlasu?
-
tomaxx_199
Medium Professional
ako zabranit mutacii hlasu?
neviete niekto nejake rady ze co mam jest aby som nemutoval alebo ako sa mam poistit keby som nahodov zacal?
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako zabranit mutacii hlasu?
Spievaš v detskom zbore? Ak nie, tak prečo sa toho bojiš? Chceš mať celý život hlas ako 11 ročný?
-
Grim
Darca
...vraj sa dá mutácii zabrániť kastráciou...ale nehovorím z vlastnej skúsenosti...
je jediná vec čo funguje na 100%: nehovoriť.tomaxx_199 napísal:neviete niekto nejake rady ze co mam jest aby som nemutoval alebo ako sa mam poistit keby som nahodov zacal?
-
lekoklatik
VIP
Chalan využi to.
Hovor vtipy : )
Aj keby nebol dobrý, bude sranda ^_^
Hovor vtipy : )
Aj keby nebol dobrý, bude sranda ^_^
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
no to budu skor hormony, ze?
Presne tak, v 18,storoci v anglicku kastrovali mnoho chlapcov aby boli operny spevaci. Bohuzial spevakmi sa stalo iba 0,2% z nich. Robili to tak ze im davali vdychovat nejake vypary alebo im dali nejaku jemnu drogu a specialnymi kliestami im vo vani mackali semenniky 
Sorry za OT, ale táto téma mi pripomína tému "Ako sa stať frajerom a aj bossom"
nemôžem si pomôcť
mutacia je uplne prirodzena vec tak to neries a nechaj to tak ako to je....zacinas pohlavne dospievat takze mas pred sebou par "zivych" rokov..... taketo veci neries a uzivaj si detstvo/mladost
Si myslim ze tomu sa vyhnut neda,... tak isto ako ked sa ty prvy krat postavi pero...aj zmena hlasu patri k zivotu

Au!NINX napísal:Presne tak, v 18,storoci v anglicku kastrovali mnoho chlapcov aby boli operny spevaci. Bohuzial spevakmi sa stalo iba 0,2% z nich. Robili to tak ze im davali vdychovat nejake vypary alebo im dali nejaku jemnu drogu a specialnymi kliestami im vo vani mackali semenniky
toto je ako fakt pravda? hneď mi prišlo dosť blboNINX napísal:Presne tak, v 18,storoci v anglicku kastrovali mnoho chlapcov aby boli operny spevaci. Bohuzial spevakmi sa stalo iba 0,2% z nich. Robili to tak ze im davali vdychovat nejake vypary alebo im dali nejaku jemnu drogu a specialnymi kliestami im vo vani mackali semenniky
yop, NINX má pravdu - pozeral som o tom dokument na Discovery... kastráti mali ako speváci síce anjelské hlasy (teda to malé percento z tých ktorí skutočne spravili nejakú hudobnú kariéru) avšak vplyvom nedostatočného vývinu spôsobenému poškodenou hormonálnou sústavou (gule rozmačkané v horúcej vode ako už bolo spomínané) trpeli mnohými fyzickými nedostatkami a veľmi slabou obranyschopnosťou organizmu. len zriedka sa dožívali nad 30 rokov.
preto nejakému bráneniu vývinu absolútne NEODPORÚČAM. myslím si že je lepšie pretrpieť si pár rokov so skákaním hlasu a pupákmi na xichte ako umrieť s rozpučenými guľami.
preto nejakému bráneniu vývinu absolútne NEODPORÚČAM. myslím si že je lepšie pretrpieť si pár rokov so skákaním hlasu a pupákmi na xichte ako umrieť s rozpučenými guľami.
-
Hotwire
Addict
tomaxx je mojim novym oblubencom na fore 
a ty co si zena?tomaxx_199 napísal:neviete niekto nejake rady ze co mam jest aby som nemutoval alebo ako sa mam poistit keby som nahodov zacal?
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
toto je jej negaciou. tieto temy ma tu este stale drziaromulus2 napísal:Sorry za OT, ale táto téma mi pripomína tému "Ako sa stať frajerom a aj bossom"nemôžem si pomôcť
Jednoducho.
Stav sa s pocernejsim spoluziakom o 300€ ze ti neodtrhne gule.
Stav sa s pocernejsim spoluziakom o 300€ ze ti neodtrhne gule.
Krk o to, ze tuto temu zalozil Justin Bieber 
-
qwerty-xyz
tomaxx_199 napísal:neviete niekto nejake rady ze co mam jest aby som nemutoval alebo ako sa mam poistit keby som nahodov zacal?