// neviem ako je to s kozmodiskom, ale viacero známych si ho pochvaľuje...
Bionic band-Náramok
Re: Bionic band-Náramok
Ďalší z "pripevni si to na telo a za mesiac si Cuttler" produktov
totálne somarina, komu to pomohlo tak ide čisto o placebo efekt...
sak to je nieco ako guarana :DD
Takto sa ma robit biznis chalani 
-
Grim
Darca
- Kontaktovať používateľa:
...teraz ma napadlo...ja začnem vyrábať bionic band na cicinu...do týždňa zvýšenie potencie o 20 - 30% a predĺženie penisu o 3 cm... 
Grim: daj mi reserve 1000ks v roznych farbach a prichutiach. uz robim eshop
cena predbezna: iba 35e : ))))))))))
a ta stranaka este nieje obsadena 
hej ten naramok mam prave na ruke a funguje presne ako na tomto videu je to fakt delo vec podla mna a nosia to ludia typu shaquille o'neal, barrichello, cristiano ronaldo, david beckham a kopu inych sportovcov je jasne ze sa tu najdu typci ktory zacnu tvrdit ze si ich zaplatili aby im robili reklamu ale ani ja som tomu fakt neveril podla mna to bola fakt blbost az kym nam jeden kamos nespravil ten test a neuveritelne to na mna zaposobilo a nechapem tomu ako to presne funguje ale vraj to nastavuje telo na frekvenciu 7,8 Hz a vlastne rusi vsetky okolite vlny z mobilov, wifi, bluetooth...
nikoho nepresviedcam ale ked budete mat moznost tak to len tak zo srandy vyskusajte 
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 18:27)
http://www.powerbalance.cz/
//autoeditácia príspevku (11 Okt 2010, 18:27)
http://www.powerbalance.cz/
Však jasné, že je lepšie veriť, že to tam má nejaký super moderný čip od NASY ako, že si si kúpil plast za 700kč.
Ale zas kamarát si na tých tupcoch pekne zarába. Kúpi cez e-bay tieto náramky za lacno a potom to predáva futbalistom za 10-12 eur.
Ale zas kamarát si na tých tupcoch pekne zarába. Kúpi cez e-bay tieto náramky za lacno a potom to predáva futbalistom za 10-12 eur.
nevyskusal si original nemozes vediet ja som zatial nic nekupoval kamos mi ho pozical na 1 den na vyskusanie lebo som tomu neveril ale uveril 
dnes som si zaobstaral naramok. vyskusane na kolegovi, strengh test ale v opacnom poradi, tzn. najskor som mu to dal na ruku a skusil ho vychylit, co islo dost tazko, naramok dal dole a vychylil som ho bez vynalogenia vacsej sily... mal som ho na rukach dnes, bol som prakticky 8 hodin non-stop za volantom a nepocitujem taku znacnu unavu ako inokedy... toto moze byt placebo, ale nie to, ze psychika ma udrzi vzpriameneho ked mam naramok na ruke... ma to nieco do seba a ti co neveria, dajte si to na sebe demonstrovat... a nie pisat o "p*či ked si ju nikdy nechytil ani nevidel" 
viem tieto naramky zohnat za velkoobchodne ceny z USA za 23 eur a druhy potom za 15 eur to znamena ze za 2 vas to vyjde 38 eur...
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 11:10)
piste SS
//autoeditácia príspevku (30 Okt 2010, 11:10)
piste SS
tiež som si myslel, že ide o totálnu somarinu, kým som to fakt nevyskúšal. je pravda, že 35€ by som za to nedal, ale jeden známy môjho spolužiaka to dováža z Ameriky a predáva po 15€... takže som neváhal a po vyskúšaní som si to okamžite dal objednať.. už to má pri sebe, piatok mi to odovzdá.. teším sa, fakt to funguje 
-
Corn Flake
Guru wannabe
Skúšal si si prečítať pár príspevkov vyššie?
hej a čo si tým chcel povedať? chceli sme vyskúšať, či to nie je o psychike.. a asi veľmi ani nie, ak sme už večer po tme kamarátovi nasadili na ruku obyčajný gumený náramok ktorý mu s rovnováhou nepomohol a pritom bol na tom, že má na ruke power balance... je to vec názoru a nemôžeš ma odsudzovať za to, že si o tom myslím niečo iné, ako ty
dyk, kozmodisk na ruku 
kámoš mi to vysvetľoval, údajne je tam kus kovu ktorého protóny kmitajú na frekvencii 4GHz čo je frekvencia Zeme, no a preto má človek lepšiu stabilitu lebo je zharmonizovaný so Zemou.
dodnes sa mu neviem prestať smiať
kámoš mi to vysvetľoval, údajne je tam kus kovu ktorého protóny kmitajú na frekvencii 4GHz čo je frekvencia Zeme, no a preto má človek lepšiu stabilitu lebo je zharmonizovaný so Zemou.
-
Corn Flake
Guru wannabe
-
javatar
Hardcore addict
to ako ked si nataktujem procak na 4GHz tak budem mat PC zharmonizovane so Zemou? to bude iny vykonsilmarill napísal:dyk, kozmodisk na ruku
ale ak to niekto vie zohnat original za rozumnu cenu tak preco nie? kaslat na to ci je to placebo, hlavne ze to ma svoj efekt
-
Corn Flake
Guru wannabe
1,09€ je ti veľa? 
-
javatar
Hardcore addict
napisal som original... pri kopii nie je dostatocne placeboCorn Flake napísal:1,09€ je ti veľa?