Žiarovky
Re: Žiarovky
Ratzinger no ja som uz na to pozeral davnejsie,..ale ked to aj vyrezem tak nemam ako uchytit hmlovku z vnutra,.. by som ta musel vymyslat kadejake drziaky atd a aj tak by to nebolo na 100% 
-
Clean_Up
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Nightbreakery odchádzajú, ako teplé rožky. A v zákone stojí, že sa musia používať výhradne žiarovky vrhajúce biele svetlo, ako ako určite vieš, tak klasické žiarovky majú od bieleho svetla ďaleko. Takže, ak máš nejaké iné, ktoré vrhajú skutočne biele svetlo (nie žlté), tak vždy to bude len a len biele svetlo a to je presne podla zákona.
-
RATZINGER666
Darca
hej, nightbreakery mam a moc toho nevydrzia... ale tych 10 - 12 000km nie je problem, vydrzia mi aj viac ako pol roka, za tu cenu sa to podla mna oplati...
Clean mas pravdu kazdy sa stazuje ze odchadzaju no mne vydrzala jedna pomaly rok,. prisiel som z STK a jedna nesvietila
tak som uz kupil do rezervy paru,...
necital som vsetky prispevky.. ale dajme tomu, ze si ich zalozis do svetiel, a policajti by po tebe nesli... tie ziarovky su dobre len na suchu vozovku, popripade na snehom pokrytu vozovku sakmozrejme myslim v noci. mal som ich v aute a na mokrej vozovke v noci som nevidel skoro nic na tlmenych svetlach.. skoda penazi. kupil som Philips H4 + 55/60W + 50% more light, vydrzali v sluzobnom aute rok co je cca 90 000km, po cestach aj necestach. odisli mi v jeden tyzden obe tlmene vlakna.. Teraz rozmyslam nad Osram Night Breaker alebo nieco drahsieDR8PruBr napísal:Ak by som si dal tieto žiarovky do feldy:
http://www.autoomega.sk/index.php?id_se ... aradenie=1
bol by nejaký problém s policajtami či nie?!
Majú modrý nádych, nie sú žlté a ani biele... Máte nekto nejaké skúsenosti s týmto?! V podstate sú to predpísané žiarovky - H4, 60 / 55 Watt akurát, že maju svietivosť do modra.
Ďakujem.
Fuxxo > Pozeral som na ne, pýtal som sa, máš pravdu. Hlavne keď je tma a prší tak je hovno vidieť. Ale na tie Osram Night Breaker som počul dosť dobrých reakcií - svietia pekne bielo - len s nádychom modrej. Asi si "požídim" tie...
-
RATZINGER666
Darca
toto http://www.bi-xenony.sk/hod-ziarovky-12v-55w/ niekto skusal??
mam chut objednat jednu sadu a otestovat... zaraza ma vsak ta prepisana zivotnost, kde pisu, ze klasicka ziarovka vydrzi 250 hodin, co je 10 dni cisteho casu... ak jazdim dve hodiny denne, znamena to, ze by sa mi mali klasicke ziarovky vybit po stvrt roku??
mam chut objednat jednu sadu a otestovat... zaraza ma vsak ta prepisana zivotnost, kde pisu, ze klasicka ziarovka vydrzi 250 hodin, co je 10 dni cisteho casu... ak jazdim dve hodiny denne, znamena to, ze by sa mi mali klasicke ziarovky vybit po stvrt roku??
Ratzinger ja by som skor skusil Philipsy X-tremePower,... tie modre co chces vyskusat,..som aj ja zvedavy ako to bude svietit ale kedze su modre tak nejak od toho necakam vela 
-
Mrk
Professional
dnes som mal tu cest vyskusat modre ziarovky mimo mesta v dazdi - MAXIMALNE neodporucam, videl som fakt malo oproti klasickym halogenom, vyzera to sice pekne, ale to je tak vsetko
btw Ratzi ak si ich kupis, tak daj potom niake echo, jak to svieti, hlavne ma zaujima v noci za mokra
btw Ratzi ak si ich kupis, tak daj potom niake echo, jak to svieti, hlavne ma zaujima v noci za mokra
ked už sa preberajú žiarovky, čo si myslíte o tomto http://www.autoledky.sk/index.php?page=2&cat=6
XENESIS® TruMatch
ide mi hlavne o to, ako to svieti na mokrej vozovke, či to je schválené, prípadne či s tým máte niekto skúsenosti....pozeral som aj na koncernovom fóre a celkom to tam chválili....
XENESIS® TruMatch
ide mi hlavne o to, ako to svieti na mokrej vozovke, či to je schválené, prípadne či s tým máte niekto skúsenosti....pozeral som aj na koncernovom fóre a celkom to tam chválili....
OT: neviem co vsetci riesite ci su ziarovky schvalene... myslite ze fizel bude chciet po vas rozoberat svetlomet a vyberat ziarovku ? Zvlast na novych autach kde sa vymena ziarovky robi viacmenej len v servise ?
-
Clean_Up
Professional
Tie XENESIS chcem objednať aj ja. Na VW-Clube je o tých žiarovkách téma a sú tam aj reálne fotky. Svietia ozaj pekne bielo, dobrá svietivosť, aj životnosť, že vraj je to kanadská výroba. Ludia si ich dosť chvália, tak neviem.
Pozrite sem: http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=40&t=5834 (hlavne strana: 2 a 6), je tam aj porovnanie s Nightbreaker-mi.
Pozrite sem: http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=40&t=5834 (hlavne strana: 2 a 6), je tam aj porovnanie s Nightbreaker-mi.
Je tam viditelny rozdiel oproti nightbreakerom.... ak mi vyhoria NB tak skusim ich objednat... 
-
RATZINGER666
Darca
mozete mi poslat link na presne ten prispevok, v ktorom to porovnavaju s NB? viem, som slepy a neschopny, ale naozaj to nemozem najst 
dakujem
dakujem
-
RATZINGER666
Darca
hmmm... NB mam, ale tie veru take zlte nie su...
inak skor by ma zaujimalo, ako svietia pred seba v noci, nie do objektivu fotaku... take nema nikto nic?
inak skor by ma zaujimalo, ako svietia pred seba v noci, nie do objektivu fotaku... take nema nikto nic?
Kamoš má Osram NB ale v žiadnom prípade nesvietia takto žlto. Majú krásne biele svetlo.
Ja mam tiez NB a mam kusok dozlta svetlo.... nemam ciru optiku,.. Skusim zajtra urobim nejaku fotku,..
Edit:
Tak sa mi podarilo najst jednu foto v pc....
Edit:
Tak sa mi podarilo najst jednu foto v pc....
mám aj ja tieto xenesis (VW G4), som s nimi spokojný, ale ako bolo spimínané, aj na vw clube, večer za dažďa nič moc, asi ako väčšina žiaroviek - žiaľ nemám žiadnú foto ako svietia pred auto, ale mám jednu pre porovnanie čo sa týka farebnosti svetla, svietia pekne do bielaRATZINGER666 napísal:hmmm... NB mam, ale tie veru take zlte nie su...