F.A. Premier league
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: F.A. Premier league
oni ani nemali kreativneho hraca. jediny kto tam bol schopny nieco vymysliet bol benayoun a aj toho predali...asi chcu hrat s mascheranom a lucasom do konca sezony na 0:0
Podľa mňa by mal Babel určite hrávať v základe.
-
guess.whoo
Redeemer
no mal aj s kuytom a torresom. urcite by mali vacsiu sancu v utoku
-
IamMartinQo
Star
Tak a Balotelli je už oficiálne v Manchestri City, City verím, že odohrajú oveľa lepšiu sezonu aká bola minulý rok, Livpool bieda, Gunners wins no problem 
-
DanielDevil
Addict
to píšeš teraz?
veď už minulí týždeň za nich hral v pohári proti Timisoara
Dneska to bol parádny londýnsky duel.
No najviac ma prekvapuje Liverpool, po 7. kole na zostupovej priečke 
-
guess.whoo
Redeemer
pre mna liverpool neni prekvapenim
Tak po minulej sezóne som ani ja nečakal, že pôjdu na titul, ale že to možno bude zostup by som veru nepovedal.
Snáď si nemyslíte žeby Liverpool mohol zostúpiť. Titul "možno" na ďalší rok, ale toho roku to vidím tak do 7 miesta určite. Zatiaľ hrajú dosť biedne, už to nie je ten Liverpool čo porazil aj Real Madrid a útočil v Lige majstrov. 
-
guess.whoo
Redeemer
tak jasne ze nezostupia, len si nemyslim ani ze skoncia na miestach pre europske pohare ak sa nieco nezmeni vo vedeni klubu
-
Anem
Star
No po tom ako odišli hráči typu Mascherano, Insúa atď. nemá Liverpool za nich adekvátnu náhradu. Taký Lucas nestojí za nič. Navyše Torres sa trápi...
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
udivuje ma, ako su ludia prekvapeni zo situacie v Liverpoole.
Torres vyzera ako hrac, ktory chce hrat kdekolvek len nie v Liverpoole, Gerrard ma najlepsie roky uz davno za sebou, Carra to iste. Joe Cole neodisiel z Chelski preto, lebo chcel on, ale preto, lebo o neho uz nebol zaujem. A mladici su vacsinou na zaplakanie. A ak si niekto mysli, ze novi majitelia prisli do klubu s cielom zachranit klub, tak mi je ho dost luto.
Torres vyzera ako hrac, ktory chce hrat kdekolvek len nie v Liverpoole, Gerrard ma najlepsie roky uz davno za sebou, Carra to iste. Joe Cole neodisiel z Chelski preto, lebo chcel on, ale preto, lebo o neho uz nebol zaujem. A mladici su vacsinou na zaplakanie. A ak si niekto mysli, ze novi majitelia prisli do klubu s cielom zachranit klub, tak mi je ho dost luto.
Chelsea [ 0 : 3 ] Sunderland

-
t0m4s3
Admin
wooooot?
Pekne sa to zrovnalo na veducich prieckach.
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
Sunderland si robil z obrany Chelski prdel. Chelski ma strasne uzky kader. Hraci, ktori striedali a mali zachranit aspon bod: Kalou, Kakuta, McEachran.
Nahradnici v zapase Arsenalu s Evertonom: Eboue, Gibbs, Walcott, Denilson, Rosicky, van Persie (+ Bendtner, ktoremu sa pred zapasom obnovilo zranenie a nebol ani na lavicke).
Chelski mala na zaciatku dobry zreb, teraz prichadza krasny navrat do reality.
V teme stavkovanie som tipoval remizu Sunderlandu s Chelski, ze to dopadne tak dobre by ma ani nenapadlo.
Nahradnici v zapase Arsenalu s Evertonom: Eboue, Gibbs, Walcott, Denilson, Rosicky, van Persie (+ Bendtner, ktoremu sa pred zapasom obnovilo zranenie a nebol ani na lavicke).
Chelski mala na zaciatku dobry zreb, teraz prichadza krasny navrat do reality.
V teme stavkovanie som tipoval remizu Sunderlandu s Chelski, ze to dopadne tak dobre by ma ani nenapadlo.
No najprv som nechcel verit a som sa tvaril nejak takto
, potom som si radsej kukol zostavu a to som sa tvaril takto
Obranna stvorica a vsetko krajiny obrancovia
(aj ked Ivanovic je diskutabilny). Zaloha tiez nebola bohvie co, ked chyba Essien je to vidiet na vysledkoch, nehovoriac ked tam neni aj Lampard, a Drogba v utoku ocividne nestacil.
Do prdele aj so zasranymi digi tv, ani som netusil jak mi premier league bude chybat
Obranna stvorica a vsetko krajiny obrancovia
Do prdele aj so zasranymi digi tv, ani som netusil jak mi premier league bude chybat
No on uz aj MS bol dost jalovy. Uz to proste neni ten Torres co to byval.Torres vyzera ako hrac, ktory chce hrat kdekolvek len nie v Liverpoole
-
IamMartinQo
Star
Ja zas nepochopím Liverpool, nad Chelsea-y vyhrajú a potom zbytočne stratia body so Stoke a ešte niekoľko tímov s ktorými doteraz prehrali...ale tak som rád, že aspoň potupili Chelseau 
Tak anglická liga je každým rokom viac a viac vyrovnaná. Takže už to ani nie je v poslednej dobe také prekvapujúce, že veľkoklub zakopne u tímu, ktorý je považovaný za priemerný klub. Stále si myslím, že v boji o titul nebude figurovať len trojica Man Utd, Arsenal a Chelsea...
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2010, 23:31)
Ouu, tak Chelsea aj Arsenal dneska opäť krásny výsledok
a Manchester sa bodovo dotiahol, krása 
//autoeditácia príspevku (20 Nov 2010, 23:31)
Ouu, tak Chelsea aj Arsenal dneska opäť krásny výsledok
-
DanielDevil
Addict
tak tak, ešte keby dnes zakopne Man Shity je to ideálne 
-
Scorpion90
King
Skrtel zatial hlavna hviezda