Frco napísal:ale ked to zadam, tak mi vyhodi toto:
Login failed. Your login details are either incorrect or could not be found.
Pisal som aj do rapidu a zatial nic, tak dufam, ze tu mi poradite
Co na tomto nechapes? Bud to konto uz neexistuje, alebo ti ho niekto ukradol, alebo mas zly nick/heslo. Tu ti nikto viac nemoze pomoct a rapid pochybujem, ze ti vobec odpise
Co na tomto nechapes? Bud to konto uz neexistuje, alebo ti ho niekto ukradol, alebo mas zly nick/heslo. Tu ti nikto viac nemoze pomoct a rapid pochybujem, ze ti vobec odpise
No mne raz niekto ukradol účet a potom ešte raz sa mi stalo, že sa mi niekto dostal na účet a poslal všetky moje rapids na iný účet. V oboch prípadoch mi rapidshare pomohli t.j. v prvom prípade vrátili účet a v druhom pripísali naspäť ukradnuté rapids.
Tak to ma celkom prekvapilo, mne raz zmyzlo esteza stary rapid rapid poits za upload cez 30k... niekto sa nabural do mojho acc a povytvaral si mesacne acc.. no neriesil som to, myslel som, ze nemam sancu dokazat, ze sa mi tam niekto dostal atd... moja hlupost
rapidshare si spravil vlastnu fanpage na fb... po zbeznom precitani to vyzera tak, ze reward programu sa nedockame, neustale opakuju copyright diel....
No tak tym sa casom sami zabiju... ved uz teraz okolko "zakaznikov" prisli, vacsina uploadov zmazana, malo kto uploaduje na rapid, casom dojdu minulym uploaderom body, ktore zatial predavaju a ludia uz nebudu ochotni kupovat priamo od rapidu body, ked tam nie je nic na stiahnutie...
Nechapem strategiu podniku rapidshare... kopu si vlastny hrob
Ved uz teraz pomaly nic dobre nieje na rapide,.... posledne zmeny co urobili tak to pojde dole vodou..
Sam som mal premium ucet pomaly 2r ale posledne mesiace uz kaslem na to...
ludia na rapidshare učtu som na Automatic extension of RapidPro dal (OFF) dufam že sa nestane nič lebo RapidPro is active!
RapidPro is active until: 2010-12-03 19:47 nemal by som tam mal dat (ON) dakujem za odpoved
promento napísal:
a kedy by som mal ho aktivovat ?
3.12.2010 o 19:47 ti vyprší RapidPro. Aby si mohol znova ďalších 30 dní sťahovať, musíš povoliť automatické predĺženie konta (to čo si spomínal). A tiež musíš mať na konte min. 495 Rapids (to je cena za 30 dní). V opačnom prípade ti sťahovať nepôjde.