Steam - akcie
Re: Steam - akcie
Asi tie kamosove..
Skuste to kupit priamo cez kreditku...
Skuste to kupit priamo cez kreditku...
Ja si jeden vezmem, hra je to sice pekna ch*j*vina no ale za 2,5€ - nech ma j*bnepalciii napísal:no ja to vezmem ale nech mi PM kazdy kto to chce este to brat nejdem musi mi napisat aspon 5 ludi
ludia co to beru:Sarger, marcus-16 a este 2 kluce mam volne
Takze to kupujemsnad sa posledni dvaja najdu poslem vam cisla uctov vy mi ofotte info o zaplateny a napiste vase cisla uctov (aby som vedel od koho jednotlive platby su
) Cena je 2,5€ pokial chcete byt stedri tak pravdaze mozte aj viac
Fakturacne udaje sa vzdy musia zhodovat s tymi na ktore je registrovana karta s ktorou platis.P3PoX napísal:Ja sa snazim kupit cod4 a l4d2 ale dajak mi to nejde... kupujme to cez kamosov paypal ale vypise toto : Došlo k chybě při inicializaci nebo aktualizaci transakce. Vyčkejte chvíli a opakujte akci nebo požádejte o pomoc službu podpory.
btw ak vypisujem tie fakturacne udaje, meno, priezvisko, adresu atd..to mam pisat svoje alebo kamosove co ma paypal? sorry za mierny ot
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
P3Pox problem mozno aj v tom, ze sa to pravdepodobne snazis zakupit cez webovy prehliadac..Aspon mne to cez ten vypisuje to iste..Ked vsak kupujem cez klienta, tak bezproblemov..
uz som si to zakupil, stacilo pouzit iny prehliadac
dik vsetkym za help
-
HeadShot ^
Light Star
Orange Box za 5.75 € .. Kto nema kupujte.. keby som nemal TF2 a portal tak koli HL2,HL2 episode 1,2 by som to kupil.. 
Kupil by som Orange Box, lenze uz mam TF2 aj Portal. Mal by niekto zaujem o Portal a TF2 - za dobru cenu ?
Ja by som siel - perfektna cena.
-
HeadShot ^
Light Star
rochedo napísal:Kupil by som Orange Box, lenze uz mam TF2 aj Portal. Mal by niekto zaujem o Portal a TF2 - za dobru cenu ?
Však už to máš,ako to chces predať?
Tak ked to kupim tak mi steam ponukne moznost to giftnut kedze nemozem mat 2x tu istu hru.
na TF2 sa prihlasil icefiresr - este zostava PORTAL
//wtf ? nedovoli mi kupit Orange Box... nevie niekto co s tym je ?
na TF2 sa prihlasil icefiresr - este zostava PORTAL
//wtf ? nedovoli mi kupit Orange Box... nevie niekto co s tym je ?
-
HeadShot ^
Light Star
Jáj,tak to aj ja kupujem
Kto má zaujem na TF2 a portal? Vlastne iba na TF2 
čo je teraz za akciu na steame ?
No nwm, uz mi to dovoli kupit ale pise ze ked to kupim tak nedostanem z TF2 a Portalu extra kopie....
-
HeadShot ^
Light Star
No ja som to ešte neskúšal.. Vážne to nejde..?
Jj akurat citam a je to tak. Ked kupis orange box a uz vlastnis TF2 a Portal tak nedostanes extra kopie. Cize takto sa to vobec neoplati 

ok si ma presvedcilHeadShot ^ napísal:Ale tak no ked uz mas tie dve hry.. Tak to máš za 3 hry (podľa mňa veľmi dobré) 5€.. To sa neoplatí?..
-
HeadShot ^
Light Star
Ale tak no ked uz mas tie dve hry.. Tak to máš za 3 hry (podľa mňa veľmi dobré) 5€.. To sa neoplatí?
..
No ja som teraz zistil, ze na vstup do tej sutaze o hry z wishlistu tam treba mat minimalne 10 hier
Maju to napisane takymi malymi pismenkami dole na tej stranke s podmienkami sutaze 
niekto na 12pack Osmos?