ono fabia sa mi absolutne nelubi ako auto a ani ju nechcem v autach sa takmer vobec nevyznam,potreboval by som troska poradit nieco lacne na sucistky servis,nizka spotreba,spolahlivost vysoka,hatchback 5 dverovy a cena tak do 2000 az 2500 a rocnik tak 2000 az 2002 ak sa nieco vobec da zohnat s tymito parametrami okrem fabie
SEAT radsej. kazdy ospevuje FORD, ze to je znacka a su to brlohy maximalneho kalibru a suciastky drahe jak hovado. nevravim, ze suciastky na seata su lacnejsie, ale urcite dlhsie vydrzia ako FORD
zase treba vážiť slová... Mam stareho forda (2001) už dva roky a okrem filtrov som nemenil absolutne nič, ide jak hodinky... A takisto traja daľší ľudia v rodine... Všetci mame duratecy, zetecy a endury natom môžu byť inak.
Ak fiestu, tak jedine 1.25, je to novší a lepší motor. 1.3 je starý 8v
dekarbon napísal:ono fabia sa mi absolutne nelubi ako auto a ani ju nechcem v autach sa takmer vobec nevyznam,potreboval by som troska poradit nieco lacne na sucistky servis,nizka spotreba,spolahlivost vysoka,hatchback 5 dverovy a cena tak do 2000 az 2500 a rocnik tak 2000 az 2002 ak sa nieco vobec da zohnat s tymito parametrami okrem fabie
auto za 2 litre sme tu riesili uz asi milionkrat, skus pohladat...