Keď si chcem stiahnuť nejaký film-opíšem kód, dám stiahnuť, tak následne mi vyhodí: FIREFOX NEDOKÁŽE NÁJSŤ SERVER dl.s12.p.uloz.to.
Robí to aj vám?
Uloz.to
Re: Uloz.to
Pravdepodobne majú nejaký problém s DNS záznamami (a ty to asi nevyriešiš, teda ak ti niekto nezistí, akú IP adresu má ten server).
Dobry den,
tahal som velky subor - cca 2gb z uloz.to - mam pomaly net.. a v cca polke som dal omylom vypnut pocitac.. pocitac uvedeny subor ktory je v rare mi ulozil vo velkosti cca 1gb..
je neaka moznost ako uvedeny subor dalej tahat ale len ho dat pripojit k tomu uz stiahnutemu 1gb? lebo zasa tahat 1gb je pre mna na par dni...
dakujem za odpoved
tahal som velky subor - cca 2gb z uloz.to - mam pomaly net.. a v cca polke som dal omylom vypnut pocitac.. pocitac uvedeny subor ktory je v rare mi ulozil vo velkosti cca 1gb..
je neaka moznost ako uvedeny subor dalej tahat ale len ho dat pripojit k tomu uz stiahnutemu 1gb? lebo zasa tahat 1gb je pre mna na par dni...
dakujem za odpoved
Blekota ja pouzivam na stahovanie program IDM (Internet download manager) nahadzem linky a len dam stahovat,stahovanie mozem kedykolvek stopnut a znovu spustit (nebude sa stahovat odzaciatku,ale odtial kde to bolo stopnute)
Mam vyskusany aj server ulozto kedze odtial taham serial,...Inac k tvojej otazke,zial budes musiet subor stahovat odznova,..
Mam vyskusany aj server ulozto kedze odtial taham serial,...Inac k tvojej otazke,zial budes musiet subor stahovat odznova,..
dakujem moc si mi pomohol
-
BookEditor
Light Professional
Ahojte, mám (možno trápnu) otázku, ale chcem si byť istý. Je registrácia zdarma alebo sa za ňu platí?
Ďakujem, K+
Ďakujem, K+
je zdarma..co takto namiesto otazky rovno vyskusat? 
ludia a mna by zaujímalo prečo mi nič nenájde keď dám niečo vyhľadať na mobilnou ulozto, tede http://m.uloz.to
robí to aj vám?
robí to aj vám?