//tak aspoň nie som sám
ako zabranit mutacii hlasu?
-
seth82
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: ako zabranit mutacii hlasu?
Meh. Som jediný, kto si v poslednej dobe začal všímať, že tento člen je iba trápnym Trollom? Veď takéto témy (nehovoriac o príspevkoch samotných) súdny človek vytvoriť nemôže. Zakladá somariny, pričom očakáva reakcie publika, typický trollface. Čím debilnejšie, tým lepšie, aspoň na to skočí viac ľudí.
//tak aspoň nie som sám
//tak aspoň nie som sám
Myslim ze je nam to jasne viacerym.
mne sa páči tá kombinácia že chce byť bossom s hlasom ako sliepka
to je fenomenálna kombinácia 
-
tomaxx_199
Medium Professional
zatial nemutujem, mozno len obcas a co poznam kamosov tak ty nemutuju (asi preto lebo som najstarsi z nich
) no a niekedy mam blby hlas tak mi to pride trapne. 
-
javatar
Hardcore addict
no ja mam po tomto vikende tiez blby hlas (bol som na chate) ale nechcem si predstavit tu supu hlas keby som nezmutoval 
-
Hotwire
Addict
tak to si ako 12 rocny medzi 8 rocnymi predsa musis pripadat dostatocne ako boss, tak neviem kde je problemtomaxx_199 napísal:zatial nemutujem, mozno len obcas a co poznam kamosov tak ty nemutuju (asi preto lebo som najstarsi z nich) no a niekedy mam blby hlas tak mi to pride trapne.
mohol by este zabrat estrogen ale nakolko je tato tema len joke tak to nemusime prilis rozoberat 
-
javatar
Hardcore addict
a za chvilu by sme tu mali temu: "rastu mi prsia - co s tym?"markus napísal:mohol by este zabrat estrogen ale nakolko je tato tema len joke tak to nemusime prilis rozoberat
chcel len zabranit mutacii, nevidel som nikde napisane ze ma nieco proti prsiam 
-
tomaxx_199
Medium Professional
ved ja nesom dievča, asi si ma nejak mylite a takisto aj tie pojmy
-
weroro
Flash coder
No neviem, či by mu to pomohlo, aj dievčatá do istej miery mutujú (hlas), tiež v 17 nemajú hlas ako 11 ročné dievčatko.markus napísal:mohol by este zabrat estrogen ale nakolko je tato tema len joke tak to nemusime prilis rozoberat
tomaxx_199: Osobne si myslím, že by si tomu mal nechať voľný priebeh. Mne tiež zhrubol hlas asi v 13 rokoch, ale dáke "mutačné" problémy som nemal, ako napríklad preskakovanie hlasu a podobne. Preto si myslím, že je to individuálna vec, avšak je možné aj to, že sa mi to nestalo preto, lebo som hlasivky pravidelne zaťažoval (cvičil ich), tak, že som spieval. Proste tým spevom som si ich ako keby zoceľoval a naučil som sa ovládať svoj nástroj (hlas).
-
javatar
Hardcore addict
to bolo na margo toho keby to riesil estrogenommarkus napísal:chcel len zabranit mutacii, nevidel som nikde napisane ze ma nieco proti prsiam
-
tomaxx_199
Medium Professional
takze hovoris ze moze ale aj nemusi?weroro napísal: No neviem, či by mu to pomohlo, aj dievčatá do istej miery mutujú (hlas), tiež v 17 nemajú hlas ako 11 ročné dievčatko.
tomaxx_199: Osobne si myslím, že by si tomu mal nechať voľný priebeh. Mne tiež zhrubol hlas asi v 13 rokoch, ale dáke "mutačné" problémy som nemal, ako napríklad preskakovanie hlasu a podobne. Preto si myslím, že je to individuálna vec, avšak je možné aj to, že sa mi to nestalo preto, lebo som hlasivky pravidelne zaťažoval (cvičil ich), tak, že som spieval. Proste tým spevom som si ich ako keby zoceľoval a naučil som sa ovládať svoj nástroj (hlas).
-
weroro
Flash coder
Presne tak, ale tiež netvrdím, že to je na 100% a možno som iba dáka výnimka.
-
tomaxx_199
Medium Professional
aj ja musim byt vynimka 
-
tomaxx_199
Medium Professional
zbytocne tu davate tie obrazky ja to prekladat nebudem a ajtak tomu nechapem 
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
hej hej hormonybeardie napísal:no to budu skor hormony, ze?
Tak spievaj ako weroro a budestomaxx_199 napísal:aj ja musim byt vynimka