bateria do se satio

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
colusso
Amateur
Amateur

bateria do se satio

Príspevok od používateľa colusso »

ahojte. potreboval by som poradit ohladne baterie do se satio. original com mam v telefone uz pomaly odchadza a chcel by som kupit novu. neviete aku nahradu okrem originalu mozem dat do tohto telefonu? originalna bateria sa mi zda byt dost slaba a chcel by som nejaku silnejsiu. dakujem
luto
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: bateria do se satio

Príspevok od používateľa luto »

Ak si myslis, ze nejakou nahradou dosiahnes vyssiu vydrz baterie tak si pekne na omyle. Tie kapacity co na nich pisu su velakrat v tolerancii 20%, cize nakoniec zistis, ze original bateria ma totoznu kapacitu, pripadne aj vacsiu. Co sa tyka vydrze z casoveho hladiska, stava sa ze nevydrzia ani rok, niekedy ani pol roka a zacne kapacita rapidne padat. Zaruka na baterie sa dava 1 rok, 6 mesiacov na kapacitu a dalsich 6 mesiacov na funkcnost. Je sice pravda, ze cenovo su urcite lacnejsie, ale hlavne u tychto vacsich komunikatorov sa neoplati ist do neoriginalu. Daj mi oznacenie baterie a skusim ti pozriet cenu origosky.
colusso
Amateur
Amateur

jedna sa o bateriu BST-33, 1000mAh. je mi jasne ze original je original a s nahradami moc dobre skusenosti nemam. chcel som len vediet ci este nezacali vyrabat tieto baterie s vacsou kapacitou
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Nie nezacali. Standardne baterie Li-Ion a Li-Pol maju svoje vyhody oproti starsim bateriam, ale ich kapacita je stale obmedzena mnozstvom clankov z ktorych sa skladaju. teda cim vyssia kapacita, tym vacsia bateria. A keby bola vacsia nezavres si kryt na telefone :D . Na e-bay som sa stretol s par typmi, ktore maju naozaj vysiu kapacitu, ale su v skutocnosti aj vacsie oproti povodnym bateriam a dodava sa k nim aj vacsi kryt.

Tu mas priklad, ze ceny uz nie su az take zle : http://www.gsm-shop.sk/prislusenstvo/ba ... yericsson/

Kludne mozes zobrat aj neblistrovanu, ked ju naskladnia, chyba jej len original balenie, ale bateria je original. Alebo obehaj nejake mobilshopy, usetris na postovnom .
colusso
Amateur
Amateur

dobre dakujem. a ako je to mozne ze original bateria ma 1000mAh a ked som pozeral na webe tak som nasiel iba 900mAh?
luto
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tak to mi je zahadou, ze je tam 1000mAh. Vacsina predajcov na nete ma fotku baterie s 900mAh a asi jednu som nasiel 950mAh a vsade bolo oznacenie BST-33 :?
Napísať odpoveď