Možno preto tam tie NB vyzerajú tak žlto, lebo svetlo je čierne. Osobne idem tie XENESIS kúpiť, svietia ozaj pekne bielo, výdrž je OK, nemám čo riešiť.
Z pohladu fyziky je dokázané, že žlté svetlo preniká tmou (dažďom, snehom, hmlou, atď.) lepšie, ako biele, tak preto bielo svietiace žiarovky, keď prší nieje to žiadna sláva, rovnako je to aj s xenónmi.
...letmo to tu čítam...tak už ste sa dohodli, ktoré najlepšie svietia?...lebo dnes som išiel, prší a ja som vôbec nemal istotu či mi svietia svetlá...tie moje lampášiky musím vymeniť, tak potrebujem rýchlo nejaké tipy, lebo už aj minule sa mi stalo že som myslel že "á zákruta" a skoro som sa vyklopil do poľa, lebo tam žiadna zákruta nebola...
Milujem tie testy, v ktorych sa spomedzi konkurencie vybera vzdy to najhorsie...Napr. prva foto porovnanie Halogen OEM vs Xenesis...Porovnavaju svoj produkt snad s najhorsou breckou co je na trhu...
Ja musím urýchlene vymeniť žiarovky v tej brave, lebo tieto maličké paraboly a bohvie aká žiarovka v nich je katastrofa. Obzvlášť teraz na mokrej ceste. Ja som bol zvyknutý na komfort favoriťáckych mega parabol s no name H4-kami, ktoré som za celý čas nemenil a krásne kreslili na cestu a teraz toto