zdravim, ktory upload server je podla vas najlepsi? potrebujem taky kde uchovavaju subory co najdlhsie...ziadny warez tak si odpustite blbe reci, jedna sa o programovanie nahravanie db na nejaky server a potom nasledne spracovania, nemozem to mat ulozene v pc pretoze sa moze stat ze mi pc skape a usb nemam ciste dalsie.
takze este raz upload server kde nemazu tak skoro subory...najlepsie napisat nazov+ po kolkych dnoch mazu
upload server
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Re: upload server
Myslim si, ze s prehladom co sa tyka rychlosti, dostupnosti a profesionalneho pristupu mozes na takyto ucel volit RapidShare.com.
To by som tiež navrhoval, ale nepochopil som to s tou databázou... či ju chce tam mať uloženú a stále k nej cez nejaký externý program, z externého webu pristupovať (RS by bola hlúposť v tomto prípade), alebo si ju raz-za-čas stiahne a bude ju využívať niekde inde.
Inak s prístupom zadarmo Ti tam dáta vydržia 60 dní od posledného stiahnutia, s plateným prístupom máš pre 50GB dát neobmedzenú životnosť (teda po celú dobu, čo si platíš konto), všetko nad 50GB sa maže po 90 dňoch od posledného stiahnutia.
Ako písal p4ra... ak Ti ide o rýchlosť, dostupnosť, pohodlie.... jednoznačne rapidshare!

Inak s prístupom zadarmo Ti tam dáta vydržia 60 dní od posledného stiahnutia, s plateným prístupom máš pre 50GB dát neobmedzenú životnosť (teda po celú dobu, čo si platíš konto), všetko nad 50GB sa maže po 90 dňoch od posledného stiahnutia.
Ako písal p4ra... ak Ti ide o rýchlosť, dostupnosť, pohodlie.... jednoznačne rapidshare!
hlavne mi ide o to aby to na tom servery bolo nahrate co najdlhsie, pozeral som a vacsinou to mazu po 30 dni od posledneho stiahnutia, keby bolo nieco aspom na pol roka hociaky nepotrebujem luxus ani nic zname
dost malo podla mna 40 dni
to skor som uvazoval o ulozto, ti maju tusim 60 ale stale malo
to skor som uvazoval o ulozto, ti maju tusim 60 ale stale malo
Kapacitne potrebuješ koľko GB ukladať?
najlepsie aspom 500mb ale idealne by bolo aspom po giga, proste supnem tam subor a je to pripadne by som aj rozdeloval hlavne nech to tam je co najdlhsie