Do coho je lepsie konvertovat DVD? Do Avi alebo Divx?
a aky soft na to pouzit stiahol som si divx a je tam converter ale preraba mi to len do .divx co je to za priponu je to nahrada avi...
do coho odporucate konvertovat? ja som skusal do 1080p a obraz bol viac nad ocakavanie
je tu niekto kto ripuje dvd a vedel by mi s tym help dikes
dvd rip ...divx alebo avi alebo xvid
-
weroro
Flash coder
- Kontaktovať používateľa:
Re: dvd rip ...divx alebo avi alebo xvid
Môj názor je taký: prípona divx a avi je to isté. DivX je formát a má príponu AVI, DIVX, tak isto aj podobný formát XviD má príponu AVI.. to znamená, že ak prepíšeš divx na avi, tak ti to bude aj tak šlapať. Ale ak chceš kvalitu a nie veľkú veľkosť konvertuj do MOV.
-
hojko
Site Admin
Chces rippovat DVD do formatu DviX/XviD, teda tak, aby sa to zmestilo na 1-2CD???
avi je kontajner, divx/xvid je format
a robit z DVD 1080p, hm, tak to je na zamyslenie
a robit z DVD 1080p, hm, tak to je na zamyslenie
-
hakker
Darca
hojko napísal:Chces rippovat DVD do formatu DviX/XviD, teda tak, aby sa to zmestilo na 1-2CD???
aby sme sa rozumeli.. mam doma cca 3000dvd polovicu teda uz vacsiu mam na hdd
a teraz je tu otazka preco to nedat do divx xvid proste mne to je jendo hlavne aby kvalita bola asi v tom rozmedzi ako dvd dvd stahujem normane na nete cize vacsina je uz komprimovana aby sa to zmestilo na 1dvd cca 4,3gb
a teraz ked to ripnem chcem aby to malo v podstate rovnaku kvalitu ako to dvd s mensou velkostou....rozumiem ze kvalite dvd sa nepriblizim 100% ale aspo na 98 ved dnes uz je divx hd a pod len v tom nemam skusenosti tak potrebujem poradit..aky soft na to pouzit...
a hlavne aby vedel vyuzit 4jadra co mam v pc
dik za odpovede
trosku mimo temy ale na zamyslenie...
naco su ti vsetky tie filmy?
kedy ich budes pozerat?
65% chodi dookola v TV...
uz si ich aj tak videl = ziadne prekvapenie...
urcite sa najde kopa kvalitnych filmov, ale kedy ich chces pozerat? ked budes mat 60 a nudit sa?
myslim ze aj pri ultra vykonom CPU + GPU ti konvertovanie jedneho filmu zabere tak cca 20min +/-
ked si preratas 3000x20=60 000min = 1000 hodin...
tiez som to kedysi robil, ale fakt dobrych filmov - ktore stoja za pozretie nieje az tak vela + za par rokov sa dockas a pojdu na kazdom TV kanale...
takze sa pytam naco to vsetko?
take na zamyslenie
diky za pozornost
naco su ti vsetky tie filmy?
kedy ich budes pozerat?
65% chodi dookola v TV...
uz si ich aj tak videl = ziadne prekvapenie...
urcite sa najde kopa kvalitnych filmov, ale kedy ich chces pozerat? ked budes mat 60 a nudit sa?
myslim ze aj pri ultra vykonom CPU + GPU ti konvertovanie jedneho filmu zabere tak cca 20min +/-
ked si preratas 3000x20=60 000min = 1000 hodin...
tiez som to kedysi robil, ale fakt dobrych filmov - ktore stoja za pozretie nieje az tak vela + za par rokov sa dockas a pojdu na kazdom TV kanale...
takze sa pytam naco to vsetko?
take na zamyslenie
-
hakker
Darca
nepotrebujem konstovanie preo ako za co al potrebujem radu ktory soft na to pouzit
Skús toto: http://goo.gl/dkYy návod: http://goo.gl/8GBXh