Zámky na ikonách

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
cuciny
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Zámky na ikonách

Príspevok od používateľa cuciny »

:cry: Ahojte vedel by mi niekto poradiť ako sa mám zbaviť tých zámkov na ikonách neviem či to je niečo zo zabezpečením prosím poraďte mi :cry: :slap:
Prílohy
12.jpg
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Re: Zámky na ikonách

Príspevok od používateľa Soviet »

A ked sa snazis ich otvorit, tak sa nieco stane, alebo sa to len tak zrazu objavilo?
Mozno to ma daku suvislost s UAC, ktora sa da vypnut v nastaveni uzivatelov.
hudkinson
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hudkinson »

Klikni pravym tlacitkom na zlozku/subor a daj (vid. screen) bud Domaca skupina (citanie) alebo Domaca skupina (citanie a zapis) alebo podrobnejsie nastavenie cez Konkretne osoby... Podla toho co chces.
Prílohy
share.jpg
cuciny
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa cuciny »

dnes som si preinštaloval windows a zrazu sa mi to objavilo po nainštalovaní win tam neboli potom som inštaloval nejaké programy a neskôr sa to tam objavilo ale fungujú normálne len mi to vadí a tú kontrolu používatelských kont mám vypnutú tak neviem :cry:

//autoeditácia príspevku (29 Nov 2010, 18:24)
hudkinson napísal:Klikni pravym tlacitkom na zlozku/subor a daj (vid. screen) bud Domaca skupina (citanie) alebo Domaca skupina (citanie a zapis) alebo podrobnejsie nastavenie cez Konkretne osoby... Podla toho co chces.
ale ja to nechcem s nikým zdielať aj predtým som mal nikto a neboli tam tie zámky ale spravil som to tak ako si napísal a zmizlo to tak Ďakujem
Napísať odpoveď