Všetko okolo iPhone, iPod, iPad, iOS...
Re: Všetko okolo iPhone
nedalo sa náhodou tak že by si ho dal napr na 4.0 alebo 4.1, napísalo by ti error a potom by si ho kickol? tak som robil otcov iphone a fachčí v pohode
Nie, prebehlo to bez erroru. To Wifi je proste usmazene na dobro, vid URL vyssie v mojom prispevku, je tam 200 roznych osob s tymto problemom, o Macrumors a Apple forach ani nevravim
Holt smola. Ale tak telefon budem pouzivat ako zalozny teraz uz.
nevie niekto akých sérii sa to týka? totiž nerad by som prišiel o takúto skvelú funkciu iPhonu.
a mám 2 otázočky:
1. ide vám teraz cydia? no ja keď dám hocičo sťahovať tak hneď error.
2. bude mi ráno zvoniť budík aj keď vypnem telefón?
a mám 2 otázočky:
1. ide vám teraz cydia? no ja keď dám hocičo sťahovať tak hneď error.
2. bude mi ráno zvoniť budík aj keď vypnem telefón?
2. nie.
Zdravím
Asi sa to tu už riešilo ale nevedel som to nájsť.
Chcem sa spýtať, aké kreditné alebo debetné karty a od akých bánk (slovenských) mi iTunes bude akceptovať.
Plánujem si zriadiť účet, tak aby som sa na tom nezapálil.
Asi sa to tu už riešilo ale nevedel som to nájsť.
Chcem sa spýtať, aké kreditné alebo debetné karty a od akých bánk (slovenských) mi iTunes bude akceptovať.
Plánujem si zriadiť účet, tak aby som sa na tom nezapálil.
Embosovane? 
... Takže jediná podmienka je že musí byť embosovaná ?
-
Shark NX
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Ale hovno ... Boze.
Karta ti staci akakolvek s aktivovanymi internetovymi platbami.
Filipito vcera ani dnes ti nemusi chodit Cydia. Vcera v noci vysiel Unlock (Ultrasn0w) a miliony ludi visi na Serveroch Cydie.
A k tomu problemu s WiFi ... Ludom vacsinou odisli WiFiny sice pri update na iOS ale nebolo to sposobene nim. Pri nahravani noveho BB obcas odchadzaju nacate moduly. Takze ak sa casto odpojoval, nechcel pripojit alebo nevedel najst router aj ked stojis hned vedla neho tak sa smrt blizi.
Karta ti staci akakolvek s aktivovanymi internetovymi platbami.
Filipito vcera ani dnes ti nemusi chodit Cydia. Vcera v noci vysiel Unlock (Ultrasn0w) a miliony ludi visi na Serveroch Cydie.
A k tomu problemu s WiFi ... Ludom vacsinou odisli WiFiny sice pri update na iOS ale nebolo to sposobene nim. Pri nahravani noveho BB obcas odchadzaju nacate moduly. Takze ak sa casto odpojoval, nechcel pripojit alebo nevedel najst router aj ked stojis hned vedla neho tak sa smrt blizi.
Dobre nemusíš byť hneď nervózny.
A ešte posledná vec, zobere mi to kartu aj keď nezadám security code ? lebo napr. na maestro karte ho neviem nájsť.
A ešte posledná vec, zobere mi to kartu aj keď nezadám security code ? lebo napr. na maestro karte ho neviem nájsť.
-
viper1993
Medium Professional
Nenajde sa niekto ochotny s iP4 kto by mi aktivoval mobileme ucet? Pre fungovanie na 3GS sa treba totiz prvykrat prihlasit z iP4, potom sa moze vymazat. K
ista 
-
Andreso
Medium Professional
Aj ja sa pridávam k viper-ovi, taký istý problém
Aj u mňa K+ istá.
Inak pozor, na jeden iPad/iPhone je limit myslim 3 registracii, takze opatrne pri rozdavani.
icefire? takze si mozem dovolit bez strachu prejst na 4.2 ked mi na 3G pri iOS4 wifi ide?
Jasne. Tyka sa to len prechodu iOS 3.X/.X na 4.X/.X.
http://images.cultofmac.s3.amazonaws.co ... bility.jpg
Je az prekvapive (podla marketshare, podla osobnej skusenosti to nie je vobec prekvapive) ze Nokia dopadla tak zle.
Je az prekvapive (podla marketshare, podla osobnej skusenosti to nie je vobec prekvapive) ze Nokia dopadla tak zle.
-
moosha
Darca
Nejak sa neviem vysomarit z informacii na nete, tak by som vas chcel pekne poprosit o zhrnutie...
Mam iPhone 4 (slovensky T-Mob) s iOS 4.0.1 - jailbreakme
Chcem jailbroken 4.2/4.2.1. Vysiel uz vlastne untethered JB? a vsade pisu o nejakych 4.1 Cydia SHSH blobs, co to je? Musim si pred iOS 4.2.x dat 4.1?
Mam iPhone 4 (slovensky T-Mob) s iOS 4.0.1 - jailbreakme
Chcem jailbroken 4.2/4.2.1. Vysiel uz vlastne untethered JB? a vsade pisu o nejakych 4.1 Cydia SHSH blobs, co to je? Musim si pred iOS 4.2.x dat 4.1?
http://forum.iphone.cz/viewtopic.php?f=129&t=36969
zatial je len tethred
zatial je len tethred
-
Andreso
Medium Professional
Kašli na 4.1/4.2.1- nielen, že je JB tethred, ale aj baseband(aby si mohol spraviť unlock) ruší záruku.
Presne tak, viac negativ, ako pozitiv. BB je z iPadu, da sa na to teda velmi jednoducho v servise prist.
-
moosha
Darca
Ale ja nechcem nic unlockovat, iPhone mam z T-Mobilu, ja sam som v T-Mobile, nechcem ho predat ani nic... alebo sme sa nepochopili?