Poker
Re: Poker
No PCA fantasy final som prepalil 2x, teraz som vsak na kvalifikaci SnG za 0.50USD (kde 9z 90 ziska tiket) 4 krat po sebe ziskal tiket (1,4,7 a 7me miesto). Takze na najblizsie dva tyzdne mam vystarane 
Inak odporucam, fakt nieje tazke sa cez tych 80 ludi dostat na finalovy stol.
Inak odporucam, fakt nieje tazke sa cez tych 80 ludi dostat na finalovy stol.
...hmm, dostat sa tak na nejaky dotovany turnaj na bahamy, mi-chau, drzim palce !!!
pekny final event proti 20.000 hracom, to musi byt zazitok.
najvacsi turnaj co som hral bol v HU, kvalifikacia pia,sob, ned, kazdy den po 3 eventy po 450 hracov.. (4050 hracov)
pekny final event proti 20.000 hracom, to musi byt zazitok.
najvacsi turnaj co som hral bol v HU, kvalifikacia pia,sob, ned, kazdy den po 3 eventy po 450 hracov.. (4050 hracov)
thaaa nainstalujem pokerstars, kuknem do pokladne a sup ho tam
6,15$ ...ja som vedel ze som tam nieco nechaval 
pohladam to PCS fantasy a skusim..
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 22:10)
tak uz viem preco nerad hravam na pokerstars.. v zozname hier nie je stlpec so vstupnym..
pohladam to PCS fantasy a skusim..
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010, 22:10)
tak uz viem preco nerad hravam na pokerstars.. v zozname hier nie je stlpec so vstupnym..
mi chau, teraz to nemam moznost spustit, ale pouzil som hore filter Texas Holdem, pod tym sit&go, pod tym mikro a idem hladat turnaj double or nothing za 1,14 ci tak nejak, zoradim podla poctu ludi regnutych na stole 10/10 a menej, dole filter som nastavil tiez a veru v stlpci som startovne nevidel, dam ti screen ked budem doma..
Ako nechcem nic hovorit, ale v poslednej dobe mi to ide. Zacal som s dvomi dolarmi co som chytil niekde na freerolle, potom 4x kvalifikacia na PCA na 90tkovom SnG /4x0.50USD/ (za sebou), teraz som vyhral 2SnG 3.40 a jedno 5.50 a tiez za sebou.
Inak povedane z hovna 45USD a 4 tikety (ktore s mojim stastim aj tak nezuzitkujem).
Inak povedane z hovna 45USD a 4 tikety (ktore s mojim stastim aj tak nezuzitkujem).
-
profik
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
"5,5 SnG" - Sit and Go turnaj s buy in-om(vstupnym poplatkom) 5$+0,5$(fee). Animovany serial o pokri - vyzera to clekom zaujimavo. Staci zakladna znalost anglictiny a pokroveho slangu a mali by ste rozumiet takmer vsetkemu.
-
Scorpion90
King
Texas holdem je naj, obcas zahram nejaky ten free roll (unibet), obcas osklbem priatelov (alebo naopak)
kazdopadne skvela hra
// 500.prispevok
kazdopadne skvela hra
// 500.prispevok
-
krankenwagen
Professional
Dnes sme hrali v skole poker, a nastala nasledujuca situacia:
V hre sme boli uz iba ja a dalsi dvaja.
Z toho jeden bol uz all-in.
V tejto situacii som mal na ruke J8 a na stole bolo xxxJJ.
Zvysil som, po mojej lavici bol allin hrac, a treti hrac zlozil. Vtedy som moje karty dal do stredu balicka bez toho, aby ich niekto videl a vedel som, ze som vyhral.
Ale bol tam este ten hrac, co bol allin, mal tusim iba jeden par, ale kedze som neukazal karty, bolo to hodnotene ako moj fold? Mohol som zlozit moj bet? Dotycny si zmyslel, ze vezme vsetky peniaze, nielen jeho, ktore vlozil do hry pred tym, ako bol allin.
Co sa v tejto situacii malo stat? Mal on brat vsetko, alebo ja? Alebo rozdelit si podiely?

V hre sme boli uz iba ja a dalsi dvaja.
Z toho jeden bol uz all-in.
V tejto situacii som mal na ruke J8 a na stole bolo xxxJJ.
Zvysil som, po mojej lavici bol allin hrac, a treti hrac zlozil. Vtedy som moje karty dal do stredu balicka bez toho, aby ich niekto videl a vedel som, ze som vyhral.
Ale bol tam este ten hrac, co bol allin, mal tusim iba jeden par, ale kedze som neukazal karty, bolo to hodnotene ako moj fold? Mohol som zlozit moj bet? Dotycny si zmyslel, ze vezme vsetky peniaze, nielen jeho, ktore vlozil do hry pred tym, ako bol allin.
Co sa v tejto situacii malo stat? Mal on brat vsetko, alebo ja? Alebo rozdelit si podiely?
-
javatar
Hardcore addict
no ked si neukazal tak by to normalne bolo hodnotene ako fold
mal si ukazat karty a vyhral by si celu sumu, v podstate si zlozil (fold)
ked niekto dava all in a ostatny stavkuju dalej tvori sa tzv. side pot
plati pravidlo ze mozem vyhrat od kazdeho hraca len taku sumu ktoru som sam vlozil
takze (cisla si teraz vymyslam) ak all in dal 15 a ty s druhym ste dali po 20 celkovy pot bol 20+20+15 = 55
ak by si nebol zlozil vyhral by si ho cely... ale kedze si nechciac zlozil all in by vyhral 45 a vam by sa malo vratit po 5
keby si hral az do konca a all in by mal silnejsiu ruku - on by bral 45 a ty 10
chapeme sa?
mal si ukazat karty a vyhral by si celu sumu, v podstate si zlozil (fold)
ked niekto dava all in a ostatny stavkuju dalej tvori sa tzv. side pot
plati pravidlo ze mozem vyhrat od kazdeho hraca len taku sumu ktoru som sam vlozil
takze (cisla si teraz vymyslam) ak all in dal 15 a ty s druhym ste dali po 20 celkovy pot bol 20+20+15 = 55
ak by si nebol zlozil vyhral by si ho cely... ale kedze si nechciac zlozil all in by vyhral 45 a vam by sa malo vratit po 5
keby si hral az do konca a all in by mal silnejsiu ruku - on by bral 45 a ty 10
chapeme sa?
-
krankenwagen
Professional
no, to s tym side potom som vedel, ale kazdopadne nabuduce budem davat vacsi pozor a sledovat viac hracov, ktori su all-in, pretoze to bola iba moja nepozornost, ktora ma stala peniaze
vdaka k+
ej skoda toho foldu.. all in sa hlasi, prepocul si ?
inak, dal som asi 10 turnajov na pokerstars... postrehy ? ak kukate serial a mate kopec casu, dajte si doubleup, alebo 1table sit&go turnaj, trva niekedy aj hodinu... Brutalny slow play a pozor na tych co dorovnavaju, casto som stretol expertov, co callovali A8,A5 a pod karty, az do turnu nemali nic.. 4-5 nasobok blindu pre nich nie je stavka, ved maju eso...
inak, dal som asi 10 turnajov na pokerstars... postrehy ? ak kukate serial a mate kopec casu, dajte si doubleup, alebo 1table sit&go turnaj, trva niekedy aj hodinu... Brutalny slow play a pozor na tych co dorovnavaju, casto som stretol expertov, co callovali A8,A5 a pod karty, az do turnu nemali nic.. 4-5 nasobok blindu pre nich nie je stavka, ved maju eso...