ZIARLIVOST- neviem sa jej zbavit

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Kamilgxk
Medium Expert
Medium Expert

Re: ZIARLIVOST- neviem sa jej zbavit

Príspevok od používateľa Kamilgxk »

ziarlis na frajera, ale ber to tak ze nie kazdy je taky ako ty. nie kazdy sa opije a skoci do postele s hocikym.
zato ze ty si súravila nieco zle nemusi to robit aj on.

a to ze nieje iniciatyvny no a? boze ved ho par krat tak pretiahni ze nebude vediet chodit. a to pocas dlhsej doby a potom s tym prestan uvidis ako si bude ziadat potom !
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ephramko »

mozem ti povedat, preco ziarlis na svojho priatela a nevies to ovladnut, mozem ti povedat ako sa tohto vnutorneho pocitu nesuladu zbavis...ale otazka znie, si ochotna si pripustit to, co ti poviem ? zasluzi si tvoj partner, ze sa k nemu takto spravas a takto o nom premyslas?

//autoeditácia príspevku (30 Nov 2010, 22:48)
projekcia je zakladny obranny mechanizmus naseho ega (ja) alebo ked chcete nasej psychiky a osobnosti...je to neuvedomene pripisovanie vlastnych neakceptovatelnych vlastnosti, postojov, konania, emocii inej osobe alebo osobam, pretoze sa voli cesta mensieho zla, pre nas samotnych je ovela prijatelnejsie vinu zvalovat na inych, nez sa zmierit s vlastnymi chybami...napr. "to moji kolegovia v praci neustale usiluju o moje miesto, nie ja si neplnit pracovne povinnosti"...alebo to tvoje podvedome kontrolovanie priatela, neustala ziarlivost a nutkave myslenie na to, ze ta stale tvoj priatel podvadza...pritom prave ty si doveru svojho priatela zradila hned v uvode, svojou neverou, s ktorou si sa svojmu priatelovi dodnes nepriznala...

riesenie ? konfrontovat ho s tym...povedat mu o svojej nevere...inak sa svojej ziarlivosti v tomto vztahu nikdy nezbavis, ba prave naopak, budes hladat stale viac a viac dovodov na to, ze tvoj partner ta podvadza...az sa mu odcudzis natolko, ze ta mozno aj naozaj podvedie...
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa javatar »

ephramko napísal:riesenie ? konfrontovat ho s tym...povedat mu o svojej nevere...
neodporucam, je to tvoj problem... v istych pripadoch to moze pomoct, ale vacsinou to len vsetko zruinuje... alebo chces aby aj on bol "bezdovodne" ziarlivy?
Napísať odpoveď