POMOC s NB-stale sa vypina

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Zetom
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

POMOC s NB-stale sa vypina

Príspevok od používateľa Zetom »

Zsravim, prosim vas potrebujem od vas pomoc,ked zapnem moj NB tak po par sekundach sa mi zasa vypne, niekedy stihne nabootovat OS a niekedy nie,prosim vas co s tym moze byt? OS je Win 7 ,dakujem za vase rady.
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: POMOC s NB-stale sa vypina

Príspevok od používateľa Gothar »

Vzhladom na to, ze sa vypina aj pri boote to vyzera na hw problem, napada mi RAM, ale moze to byt aj doska alebo cpu. Ak mas zaruku, tak ho reklamuj. Mohlo by to byt aj prehrievanim, ale nie som si isty, ci sa cpu pri starte tak vytazuje aby sa dokazal prehriat spolu s celou sustavou chladenia. Prehrievat by a mohol iba keby sa poskodila vrstva teplovodivej pasty, ale to sa mi tiez nezda.
Ak zaruku nemas, tak najprv skus boot bez jednej RAMky(ak tam mas dve), pripadne si od niekoho jeden modul pozicaj a skus to s nim, ak to nepojde, tak to uz bude narocnejsie.
Zetom
Medium Star
Medium Star

No ide o to ze zaruku nemam uz ho budem mat 3 roky, priehrievat by sa nemal, pred par dnami som ho vysaval, mam 2 ramky.skusim teda bootovanie iba s jednou, a keby to je CPU alebo maticna, tak zapal by sa vobec ??
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Je mozne, ze si pri vysavani (velmi blby napad) elektrostatikou mohol nieco poskodit. Prave spominane RAM-ky.
Zetom
Medium Star
Medium Star

ja som nemal kryt z NB pri vysavani zhodeni, len som vysaval prah z ventilatora, tak nemyslim si ze by som tym nieco mohol poskodit, uz som ho tak cistil velakrat a vsetko bolo vzdy ok
Napísať odpoveď