www.zdrojak.sk - súťaž v programovaní
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: audiotrack.hojko.com - súťaž v programovaní
audiotrack nie je webkoder, ale ťažko spraviť prostredníctvom webu niečo čo nebude fungovať priamo na tom webe. Ak si vymyslíte level, tak ho tam dám (ak bude kvalitný). Sú tam aj levely čo s webprogrammingom nemajú nič spoločné, a takmer každý sa dá riešiť aj v inom jazyku ako php/javascript (aj cez céčko či javu sa predsa vieš pripojiť na web a spracovať ho)
-
javatar
Hardcore addict
ja ti to neberiem, ze sa snazis byt univerzalny, sice som zatial toho vela nevyriesil (mam v praci ine veci a aj mimo prace... vlastne sa tomu nevenujem vobec
) ale zatial si stojim za tym, ze clovek ktory ma minimalne skusenosti s webom je dost znevyhodneny ved si vezmi
1. uloha - clovek ktory nevie ako funguju premenne v javascripte nema sancu (ja osobne javascript velmi nemusim, len matne som si pamatal nieco zo skoly a to stacilo aby som vedel kde mam hladat)
2. uloha - opat nieco lahke pre javascriptara, rychlejsie som to vsak spravil cez toto http://download.oracle.com/javase/1.4.2 ... Robot.html
ako sa ucit ako to urobit cez javascript
3. uloha - tu je to viac menej vyrovnane (neviem aku podporu udajovych struktur ma javascript), ale ked som uz pouzil toho robota v druhej...
4. uloha - k nej sa dostanem najskor na vianoce ale tiez vyzera byt vyrovnana... zatial moje pokusy z (mne) neznamych pricin zlyhali (aj ked to vyzera uplne easy)
v kazdom pripade ocenujem, ze si nieco take spravil a ak vymyslim neaky skvely level tak ta urcite kontaktujem
//btw. webkoderom som ta nazval, lebo pravidelne riesis PHP v teme programovanie (aj ked aj ine veci), kodis veci pre hojko a diplomku mas o CMS systemoch -> preco tvrdis, ze nie si webkoder?
1. uloha - clovek ktory nevie ako funguju premenne v javascripte nema sancu (ja osobne javascript velmi nemusim, len matne som si pamatal nieco zo skoly a to stacilo aby som vedel kde mam hladat)
2. uloha - opat nieco lahke pre javascriptara, rychlejsie som to vsak spravil cez toto http://download.oracle.com/javase/1.4.2 ... Robot.html
3. uloha - tu je to viac menej vyrovnane (neviem aku podporu udajovych struktur ma javascript), ale ked som uz pouzil toho robota v druhej...
4. uloha - k nej sa dostanem najskor na vianoce ale tiez vyzera byt vyrovnana... zatial moje pokusy z (mne) neznamych pricin zlyhali (aj ked to vyzera uplne easy)
v kazdom pripade ocenujem, ze si nieco take spravil a ak vymyslim neaky skvely level tak ta urcite kontaktujem
//btw. webkoderom som ta nazval, lebo pravidelne riesis PHP v teme programovanie (aj ked aj ine veci), kodis veci pre hojko a diplomku mas o CMS systemoch -> preco tvrdis, ze nie si webkoder?
-
audiotrack
VIP
pretože kodim aj v jave, céčku, delphi a visual basicu
To že sa tu ľudia pýtajú hlavne na php a javascript, za to ja nemôžem
ja ťa hrozne chválim, nielen myšlienku ale aj úlohy sú prepracované na úrovni, krásny design...
pár úloh čo som stíhal copy/paste do programu a výsledok som vložil do poľa som aj ja spravil, ale niektoré veci budem musieť priamo cez web (najmä tie do 5 sekúnd) a s tým mi pribúda robota napr cookies (prihlásenie) a to už som vedľa jak tá jedľa lebo web som nikdy poriadne neprogramoval
na druhej strane príležitosť niečo sa naučiť
ešte raz, chválim AudioT.
//
a mám otázku...aký cgi skript je na prihlásenie?
keď skúsim audiotrack.hojko.com/prihlasenie?nick=xxx&pass=xxx nefunguje
neviem sa bez toho pohnúť
ak teda nenarušujem nejaké pravidlá
//
a jedna chybička, keď sa skúsim kuknúť na úlogu bez cookies, vyhodí stránku s niečím ako "najprv sa musíte prihlásiť" ktorej zdroják nemá ani </body> ani </html>...
to je taká chybička krásy
pár úloh čo som stíhal copy/paste do programu a výsledok som vložil do poľa som aj ja spravil, ale niektoré veci budem musieť priamo cez web (najmä tie do 5 sekúnd) a s tým mi pribúda robota napr cookies (prihlásenie) a to už som vedľa jak tá jedľa lebo web som nikdy poriadne neprogramoval
na druhej strane príležitosť niečo sa naučiť
ešte raz, chválim AudioT.
//
a mám otázku...aký cgi skript je na prihlásenie?
keď skúsim audiotrack.hojko.com/prihlasenie?nick=xxx&pass=xxx nefunguje
neviem sa bez toho pohnúť
ak teda nenarušujem nejaké pravidlá
//
a jedna chybička, keď sa skúsim kuknúť na úlogu bez cookies, vyhodí stránku s niečím ako "najprv sa musíte prihlásiť" ktorej zdroják nemá ani </body> ani </html>...
to je taká chybička krásy
-
Nadeo
Guru wannabe
Nemusis sa prihlasovat, skus sa na to pozriet z ineho uhla..
Napr. clipboard...
-
weroro
Flash coder
Audio, ten tretí level mi nechce zobrať výsledok, aj keď je dobrý a je na čas 
-
audiotrack
VIP
v tom prípade nie je dobrý
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2010, 16:01)
pozerám tvoje odpovede čo si zadal. Medzi slova nedávaj medzery, a skús sa trochu pohrať s poradím
//autoeditácia príspevku (30 Nov 2010, 16:01)
pozerám tvoje odpovede čo si zadal. Medzi slova nedávaj medzery, a skús sa trochu pohrať s poradím
ak myslíš ctrl+C a podobne, hmm to je tak 5 sekúnd na kopírovanie a vloženie myslím že pri úlohe kde sú 3 sekundy na riešenie to je nemožné...ak chcem parsovať dáta zo zdrojáku, potrebujem sa prihlásiť...aj cookies aj všetko doriešim, len neviem akým post requestom sa mám prihlásiť 
-
audiotrack
VIP
tak sa pozri do zdrojáku, alebo sa prihlás cez prehliadač a odchyť si hlavičku ktorú posiela. Z toho vyčítaš url, názvy parametrov aj všetko potrebné. Keby sa to nedalo zistiť, tak nepoviem, ale ty si sa zasekol na niečom čo sa dá zistiť behom pár sekúnd a dvoch či troch klikov
-
Nadeo
Guru wannabe
Myslel som to, ze mozes odsledovat kedy sa nieco do clipboardu prida, prepisat to vysledkom a vlastne spravis len ctrl+c a ctrl+v...stanke napísal:ak myslíš ctrl+C a podobne, hmm to je tak 5 sekúnd na kopírovanie a vloženie myslím že pri úlohe kde sú 3 sekundy na riešenie to je nemožné...ak chcem parsovať dáta zo zdrojáku, potrebujem sa prihlásiť...aj cookies aj všetko doriešim, len neviem akým post requestom sa mám prihlásiť
-
weroro
Flash coder
Čo je už na tomto zle?
vstup:
výstup:
//edit
Moja chyba, ospravedlňujem sa!
vstup:
Kód: Vybrať všetko
aeilsx
aaacijm
bdegirs
efhirs
aegilo
deggio
bdeilrt
bemoor
cceeins
afgilmnoKód: Vybrať všetko
alexis,jamaica,bridges,prince,goalie,doggie,dilbert,boomer,science,flamingoMoja chyba, ospravedlňujem sa!
-
audiotrack
VIP
napríklad netuším ako si mohol získať slovo prince, keď žiadna z tých vygenerovaných postupností písmen neobsahuje písmeno "p" 
weroro: Musím ťa sklamať, ale ten level je dobrý
Testoval som ho 2ma alg. a tiež som proti nemu našiel isté protesty, rovnako ako ty. Nakoniec z toho ale vyšla nejaká prkotina, kvôli ktorej som to mal zle ja. Takže ak ti výsledok neberie, máš výstup zlý.
Treba si dávať poriadneho bacha na zadanie a poskytnúť výstup PRESNE k tomuto zadaniu
Treba si dávať poriadneho bacha na zadanie a poskytnúť výstup PRESNE k tomuto zadaniu
Ja keď som navrhoval prvý algoritmus pre túto úlohu, tak som to vôbec nedomyslel
. Myslel som si, že mi bude stačiť porovnať súčet ordinárnych hodnôt znakov v slovách
.
-
weroro
Flash coder
Ďakujem Audio.
A tých, ktorí budú robiť tretí level vo flashi upozorním, že namiesto \n tam používajte \r inak to nejde.
A tých, ktorí budú robiť tretí level vo flashi upozorním, že namiesto \n tam používajte \r inak to nejde.
No najprv to napadlo aj mňa ale potom si uvedomil, že súčet môže byť rovnaký aj pre iné ordinárne hodnoty. Tak som každú ešte umocnil 3 a až potom sčítal. (dúfam, že som neprezradil niečo za čo budem potrestaný)lama2d napísal:Ja keď som navrhoval prvý algoritmus pre túto úlohu, tak som to vôbec nedomyslel. Myslel som si, že mi bude stačiť porovnať súčet ordinárnych hodnôt znakov v slovách
.
-
mirak2
Hardcore addict
stanke: kopirovanim do programu sa nikam nedostanes, ja odporucam skor si to skopirovat do suboru a v programe si pri citani zo suboru parsovat, vsetky ulohy som tak robil, okrem obrazkovych
v pythone cokolvek vyparsujem bez potreby ukladania suboru...mne sa proste nejde prihlasit teda nefunguje mi nasledujuci link:
http://audiotrack.hojko.com/prihlasenie ... autolog=on
a bez toho salám párky môžem snívať o ďalších leveloch...
cez clipboard mi aspoň niečo ide..
http://audiotrack.hojko.com/prihlasenie ... autolog=on
a bez toho salám párky môžem snívať o ďalších leveloch...
cez clipboard mi aspoň niečo ide..
-
audiotrack
VIP
buď to posielaš cez get a nie cez post (čomu nasvedčuje tvoj link ktorý si napísal)
alebo si neuchováš sessionid v cookies a prihlásiš sa ale na stránku s levelom neprejdeš ako prihlásený
alebo robíš chybu niekde inde.
nie som zas taký guru, aby som toto dokázal ošetriť nech je to nemožné cez nejaké jazyky spraviť. Ani to nebolo mojím zámerom, lebo chcem dať možnosť každému programátorovi. Sú tam isté bezpečnostné opatrenia, ale nie je v mojích prog. zručnostiach detekovať či sa stanke prihlasuje a všetky jeho requesty zahadzovať
(resp. je, ale nerobím to)
alebo si neuchováš sessionid v cookies a prihlásiš sa ale na stránku s levelom neprejdeš ako prihlásený
alebo robíš chybu niekde inde.
nie som zas taký guru, aby som toto dokázal ošetriť nech je to nemožné cez nejaké jazyky spraviť. Ani to nebolo mojím zámerom, lebo chcem dať možnosť každému programátorovi. Sú tam isté bezpečnostné opatrenia, ale nie je v mojích prog. zručnostiach detekovať či sa stanke prihlasuje a všetky jeho requesty zahadzovať
Neviete mi niekto poradit programujem v Pythone a neviem ako mam stiahnut zadanie do premennej algoritmus uz neni taky tazky ale neviem si dat rady ako ziskat udaje. 
ctrl + c a ctrl + v