dravicko
mal by som otazku mam vo fabci autoradio sony s vykonom 45Wx4 ale dostal som ako dar tiez sony 52Wx4 je to v tom nejaky rozdiel ? pretoze raz som mal taketo radio a odpalila sa mi poistka. Ale kable boli v dost dezolatnom stave tak neviem ze zato mohli kable alebo je to proste velky vykon.
A tiez to radio bolo horuce strasne
co si o to myslite ? moze mat ten vykon nejaky vplyv na elektriku auta alebo podobne ?
autoradio vykon - pomoc
-
Traktorista
Guru
- Kontaktovať používateľa:
Re: autoradio vykon - pomoc
nie, podla mojho nazoru sa ti to vymienat neoplati, to ze ma o nieco viac WATTov neznamena ze bude lepsie hrat.
pokial nema dake funkcie navyse ktore by si vyuzil (napr aux vstup, alebo USB vstup etc) tak to nemen, zbytocna robota...
ak chces kvalitnejsi zvuk porozmyslaj nad vymenou reproduktorov...
kazde autoradio je po pouzivani horuce
pokial nema dake funkcie navyse ktore by si vyuzil (napr aux vstup, alebo USB vstup etc) tak to nemen, zbytocna robota...
ak chces kvalitnejsi zvuk porozmyslaj nad vymenou reproduktorov...
kazde autoradio je po pouzivani horuce
stare radio mi uz nefunguje, a repraky mam JBL ale o tom rec nebola
-
Traktorista
Guru
neviem co myslis pod starym radiom, ale ak ti to co mas vo fabci teraz hraje, tak ho nemen.
ak ti to co mas teraz vo fabci nehraje, tak ho vymen
jednoduche
ak ti to co mas teraz vo fabci nehraje, tak ho vymen
jednoduche
-
RATZINGER666
Darca
no rozdiel tam urcite poznat nebude, a myslim si, ze 4x45w pre bezneho posluchaca staci uplne, ked to das nahlas a mas kvalitny vystup, tak za predpokladu, ze to repraky zvladnu, budes mat kvalitneho vykonu a hlasitosti az az...
poistky a elektronika auta s tym nema moc docinenia, zalezi na zapojeni a na tom, aby nikde nevznikali ziadne skraty apod.... mozno si tiez mal vadne radio...
poistky a elektronika auta s tym nema moc docinenia, zalezi na zapojeni a na tom, aby nikde nevznikali ziadne skraty apod.... mozno si tiez mal vadne radio...