Zdravim minule sa mi stalo ze mi vypadol mobil z vrecka rovno na display samozrejme hned prasklo sklo po celej ploche, ale dotykova plocha - pisanie sms, hry , prijmanie hovorov vsetko fungovalo. Poslal som to jednej firme sklo vymenili platil som 51€ ale niekedy mi proste ta dotykova plocha nefunguje ako keby zamrzla musis stlacit to vypinacie tlacitko 2x potom odblokujem a ide.
Viete kde by mohol byt problem, stalo sa to uz niekomu? Alebo poradte nejaku naozaj kvalitnu filmu kde mi to spravia na 100% bo tu mi aj ostal taky malicky pasik z vnutra pri vymene toho skla ked ho menili, dakujem.
Vymena skla na Iphone 3GS a nefunkcna dotykova plocha
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vymena skla na Iphone 3GS a nefunkcna dotykova plocha
Restore si skúšal, aby si vylúčil iné chyby? Neverím, že by tam bola nejaká chyba s dotykovkou - poškodený flex kábel už dotyk nesníma vôbec.
P.S.: Menili ti sklo aj digitizer(dotyk.plochu), keďže je to jednotný diel.
P.S.: Menili ti sklo aj digitizer(dotyk.plochu), keďže je to jednotný diel.
myslím že to není jednotný diel, keďže sa dá zohnať osobitne aj sklo aj digitizér.
ale 51 eury je dosť tak tam menili aj ten digitizér, problém bude buď v sw alebo sa aj niečo iné poškodilo
ale 51 eury je dosť tak tam menili aj ten digitizér, problém bude buď v sw alebo sa aj niečo iné poškodilo
51 nie je sice malo, ale na vymenu skla aj s digitizerom je to aj tak malo.. .teda ked za vymenu skla, vratane digitizeru, odo mna na jar pytal chlapik v NR 100... a vraj sklo samotne nemenia...
haha že 100 že 100 (to si mu akože dal 100 eúr?) sklo s digitizerom mám za 20 eúr a robotky to zaberie cca 45 - 60 minút viac . to si potom ten opravár účtuje 80 eúr na hodinu?
sklo samotné stojí 10 eúr
sklo samotné stojí 10 eúr
Ja som mu nedal ani cent, ja som sa len informoval.
Noo a keby som si veril a hlavne mal prax tak sa do toho pustim sam. Takto mi ostava priplatit si za "majstrov" cas... Ale sto je vela, no tam by som viac veril, ze to bude bez chyb...
Noo a keby som si veril a hlavne mal prax tak sa do toho pustim sam. Takto mi ostava priplatit si za "majstrov" cas... Ale sto je vela, no tam by som viac veril, ze to bude bez chyb...
no za 100 eúr by mi to musel robiť sám Gucci aby som mu toľko dal 
Noo a kde blizko NR mi to vymenia za rozumnu cenu?