priateľovi rodičia

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
alexandra007
Amateur
Amateur

Re: priateľovi rodičia

Príspevok od používateľa alexandra007 »

Alebo tak. To je ako boj medzi srdcom a rozumom ...Neviem či mám zostať, alebo odísť...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

alexandra007 napísal:Ahojte! Mám problém s priateľom, alebo vlastne so snúbencom. Milujeme sa,ale náš vzťah momentálne prežíva veľkú krízu. môj partner je jedináčik, rodičia sú na neho veľmi naviazaný.Jeho rodičia sa chovajú ku mne síce pekne, ale veľmi sa nam montujú do vzťahu.A držia ho stále doma.Včera dokonca zrušil podnájom do ktorého sme mali isť.Jeho rodičia chcú aby som sa presťahovala k nim.Bývame od seba cca 60 km.Čiže máme vzťah na dialku čo je podmienené ešte viacej tým, že momentálne pracujem dva týždne do mesiaca za hranicami.Ja sa neviem zmieriť s tým, že rodičia ho nenechajú žiť vlastný život.Dala som mu ultimátum( ja viem ultimáta do vzťahu nepatria) :cry: ked sa do apríla nevzchopí ja odchádzam na trvalo za hranice.Ide o to , že ja neviem či som spravila dobre.Nechce aby som odišla, ale veľmi ma sklamal, pretože je to dospelý človek a nespravil takéto niečo po prvý krát na základe nátlaku doma.Ale včera už pretiekol pohár mojej trpezlivosti.Ja nechcem aby si vybral medzi mnou a rodičmi, ani nič podobné, ale chcem doma normálneho, rozhodného , dospelého chlapa.Čo by ste robili? ja som úplne bezradná, pretože nepomáhajú ani kľudné rozhovory,ani otvorené rozhovory.Nechápe prečo by sme nemohli žiť s jeho rodičmi, nechápe, že takto sa neprestanú do vzťahu miešať nikdy.ako by ste to riešili?O tom že ma stratí nechce ani počuť.
:? ja by som mu kupil velky cumlik, ciapocku, podbradnicek, vystrojil by som ho do toho a strelil mu take dve facky ake este od nikoho nedostal, a vyvrieskal sa na nho ci je vobec normalny nech sa spamata. pampersky nenosi? prebalovat nemusis? ...... krista, to co je za chlapa!!!!
Son-Goku
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Son-Goku »

no ale dala si mu ultimatum do aprila tak mohla by si vydrzat.a dovtedy ak sa nedohodnete tak konaj.
alexandra007
Amateur
Amateur

on teraz veľmi chce, aby sme boli spolu, stale mi opakuje že nikam nepojdem, že on ma tu bude držať a nikam ma nepustí. Ale aj tak načo mi to je??? A myslím že on s tým nič nespraví, on chce šetriť ešte najmenej rok a vraj potom sa uvidí, ale ja neviem či najdem v sebe tu silu, dovtedy vraj sa budeme musieť snažiť byť spolu čo najviac.s toho že som dva týždne doma z mesiaca, tak neviem ako kolko času pre nás chce vytrieskať.Do toho apríla by som chcela vydržať, ale keď ja vidim ako sa nesnaží a ja neviem čo respektíve, ako sa nebude snažiť a ja tiež nemienim byť stíhačka a neustále mu to pripomínať, nakoniec ja s toho vyjdem ako najhoršia
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

vsak este teda pockaj, nestahuj sa k jeho rodicom, ani si nehladajte svoj byt, ked on teda nechce...a uvidis ako sa situacia vyvinie a vyhroti...potom bude velmi dobre vediet, co robit...aj ked to mozno bude boliet a bude to tazke...
Son-Goku
Darca
Darca

zaujimavo to znie ze ta nikde nepusti a tak.vlastna matka mu rozkazuje on prikivuje hlavou a tebe potom on na oplatku.teda ak som to dobre pochopil.mozes byvat u svojich rodicov a nech on za tebou dochadza.aspon nebudes musiet byt v spolocnosti jeho rodicov.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

myslim, ze si urobila dobre - je to vas vztah a to je zalezitost len nas dvoch, rodicia mozu radit ale nie sa nanucovat
neviem do akej miery mozes provokovat ale skus pred jeho rodicmi predlozit myslienku ze pojdete na rok do zahranicia zarobit si na byt (alebo aspon tolko aby ste nemuseli brat velku hypoteku, 100 000€ nenasporite za rok ani tak)
a ak tomu nic nebrani tak by to bolo aj riesenie....
alexandra007
Amateur
Amateur

hej je to zaujimavé, nikam ma nechce pustiť. vraj som láska jeho života a že mam pri ňom zostať, ale je najhoršie že ja tomu už neverím. A to chcem podotknúť že by sme byvali niekde pár metrov od jeho domova, takže s rodičmi by bol aj jajaj...a ked ja som tie dva týždne preč tak , tak by tam bol stale strčený, to prakticky akoby sa ani neodsťahoval.Už som mu aj povedala, že ak som mnou nechce byť, tak sa rozídeme teraz..Ale bolí že tam nemam nijaké slovo, a najhoršie je , že neviem ako si ho vydobiť, aby mi zostala nejaká ta hrdosť
Son-Goku
Darca
Darca

hm lol taky mamickyn maznacik mal on kamaratov alebo ma?ja ti neviem zostan ty radsej u svojich doma a nech on za tebou chodi co sa ty budes stresovat a ponahlat za nim ked on sorry ale on sracka sa necha ovplyvnovat rozhodnutami svojej matky ktora vyroni slzku a on hned uteka do papiernictva pre vreckovky.lol stara jezibaba to ma dobre premyslene..podrzat ho ovplivnovat a kto vie ci nechce za teba aj vnucence vychovavat.konecne rozhodnutie je na tebe a nikdy na take nieco nepytaj rady lebo sa nechas ovplivnut a budes lutovat ue to nebolo z tvojho rozhodnutia.
ephramko
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa ephramko »

no ale musis uznat, svokra to ma dobre vymyslene, ale je dost mozne, ze takto citovo vydiera svojho syna absolutne neuvedomelo...a naviac, on je u nej stale spokojny a evidentne mu to nevadi...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Prečítal som to. Spravila si dobre. Nič nie je horšie ako taký chlap čo sa drží maminej sukne.
alexandra007
Amateur
Amateur

aj ja si myslím že ho vydiera nevedomo..ona je taká milá , nežná, ako keby neni tohoto tak v poriadku.zato ja som ho začala vydierať vedome, čo sa mu tiež nepáči
S.T.E.A.L.T.H
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa S.T.E.A.L.T.H »

Paci - nepaci, musim suhlasit s qwetym...co nosi, pamersky? Nie je asi nic horsie, ako ked sa nevie dospely clovek postavit rodicom. Aj keby ze chce byt akokolvek za dobre, su v zivote veci a veci. Ked s nim diriguje teraz, tak bude stale a s tym treba daco robit. Podla mna aj keby malo ist o vyber ty alebo rodicia. V takej situacii nejde oboje, lebo budu problemy.
alexandra007
Amateur
Amateur

ja viem že nejde oboje, aspoň nie dlhodobo a ano máš pravdu, sú veci v ktorých sa musí rozhodnúť sám.
Son-Goku
Darca
Darca

ale ten napad ze by ste sa obaja vybrali do zahranicia si zarobit na byt sa mi paci.ze co by na to povedal..a bolo by to dobre predniest pred jeho matkou.to by som urcite odporucil povedat
alexandra007
Amateur
Amateur

vieš ale on ma vybudovanú karieru a má dobre platenú robotu na slovensku, takže myslím že to neprichádza do úvahy.
Son-Goku
Darca
Darca

dilema.cize asi cakat do aprila.snad mu netreba vraviet ze aj ked sa budu davat peniaze do bytu tak ten byt bude vas cize vzdy lepsie ako platit 550 eura najom za cudzi byt ako vlastny..
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

K rodicom byvat... ee. A do bytu uz vobec nie. Pridavam sa k nazoru ze si sa rozhodla spravne. Urcite ti to pride teraz blbe, mas ho rada a chces byt s nim, lenze mysli do buducna. Ak sa nenauci povedat mamicke nie, vies si predstavit ako budu jeho rodicia zasahovat do vasho kazdodenneho zivota, aj ak sa casom rozhodnete spolu byvat niekde inde? Vies si predstavit ze by bola svokra schopna proti tebe postvat nielen manzela ale aj deti? A nemysli si, ze by sa jej to nepodarilo...
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

a dokedy planujes pracovat v zahranici? Vravis, ze on ma dobre platenu pracu, tak mozno by nebolo zle zvazit aj moznost, ze by si natrvalo prisla do SR a nasla si tu pracu. Mali by ste moznost byt viac spolu a bol by klud. K rodicom ist byvat nie je dobry napad, nikdy by ste nemali poriadne sukromie, o nejakej romantike by sa len sotva dalo hovorit. Na tvojom mieste by som prisla naspat, nasla si pracu a riesila bmyvanie. Na zaciatok asi len podnajom a ak vam to bude klapat, tak si kupite vlastny byt. Vobec vas nemusi zaujimat nazor rodicov na to, ako nalozite s vasimi peniazmi, alebo ci si vezmete hypoteku. Oni to platit nebudu. Treba sa im proste postavit a konat podla vlastneho srdca a rozumu.
spermia
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa spermia »

iba jedna rada: daj mu link na tuto diskusiu nech vidi sam...
Napísať odpoveď