Dlhé pripájanie do siete
Dlhé pripájanie do siete
Takže, nainštaloval som si Windows7, v mojej domácej sieti používam router a aj switch-to píšem len kvoli tomu ak by to mohlo mať súvis s problémom, problém je v tom, že hneď po zapnutí win7 sa mi načítal internet-pripojenie do siete, po dlhšej dobe sa mi stalo to, že počítač zapne, internet tiež nabehne, ale kým sa pripojí počítač k internetu trvá to dlhšie ako predtým, trvá to asi 5-10sekúnd dovtedy je na zobrazovacej ikonke o sieti žltý výkričník, nechápem prečo, po chvíli zmizne a net ide, viem, že je to maličkosť, no lezie mi to na nervy, pretože mám download manager a v ňom nahádzané linky, a keď s ami zapína po štarte systému, a nejsom hneď pripojený k sieti tak mi to preskočí pár linkov, až kým sa pripojí, čím to môže byť, že sa to pripájanie po čase takto zbrzdilo?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Dlhé pripájanie do siete
Problem bude zrejme sposobeny pridelovanim IP adresy k pocitacu. Je to tym, ze mas nastavene DHCP, preco to tak dlho trva, netusim, problem by som videl v switche, zrejme je to nejaky starsi kusok. Skus si do PC nastavit pevnu IP adresu.
Re: Dlhé pripájanie do siete
Problém bol v routri, zrovna som si to všimol, lebo včera som ho musel odpojiť, potom som ho zapojil - resetol sa, dá sa povedať a zapnem pc a do siete sa pripojí hneď, problém vyriešený.