Problem s wifi

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
jokinko
Novice
Novice

Problem s wifi

Príspevok od používateľa jokinko »

Serus, potreboval by som pomoct s wifinou na HP. Nejde mi pripojit na domacu siet aj ked ju to normalne najde, niekedy ma to aj pripoji ale par sekund na to opat nefunguje, vcera som bol este normalne pripojeny a ziaden problem. Ked sa pripajam na druhom notebooku tak sa normalne pripojim a vsetko ide. Neviete mi niekto poradit co s tym ?

Dakujem :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Problem s wifi

Príspevok od používateľa p4ra »

Mozno nekompatibilita medzi WiFi routerom a WiFi kartou v notasi? Uz som ti videl zoparkrat, ze fungovali 3 notebooky a jeden nie. Podarilo sa mi vyriesit tak, ze som flashol router na posledny FW, takisto som dal posledne drivery na WiFi kartu na notasi a rozbehlo sa to.
jokinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jokinko »

ale nic som nemenil, router stale ten isty a ten notebook pouzivam viac ako rok a neska sa mi to nechce pripojit, doteraz vsetko pohodicke :?
FUZE
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa FUZE »

Ja som mal presne ten isty problem a nepomohlo ani najnovsie drivere ani skratka nic,tak som nakoniec reinstaloval system na tovarenske nastavenia(Win Vista),dal som odznova potahat vsetky aktualizacie na novo(cez 1 GB!!!!) a original drivere z HP (mam Pavilion) a wifinka mi pekne nabehla a bezi doteraz :D
Ak mas orig. windows v notbooku urob to tak a mas pokoj.
krankenwagen
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krankenwagen »

mam rovnake problemy s wifi, nepomohlo ani reinstalovat system ani aktualizacie, dokonca som kupil novy router, a z 3 notebookov v domacnosti nejde iba moj..
Napísať odpoveď