Vianočná súťaž
-
Andreso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Vianočná súťaž
Mne tiež 
-
audiotrack
VIP
Po roku prichádzame opäť s Vianočnou súťažou. Minulý rok zožala veľký úspech, kedy sa jej zúčastnilo 566 užívateľov a z ich hlasov sme získali zaujímavé návrhy a pripomienky. Výsledkom bolo prejdenie na phpbb3, pridanie kategórie auto-moto, zrušenie závislákov či niektoré iné menšie zmeny. Tiež sme sa poučili, že súťaž treba plánovať skôr aby sme získali zaujímavejšie ceny, a boli schopní spustiť ju už od prvého decembra (pred rokom sme ju spustili až druhý decembrový týždeň).
Oproti minuloročným 20 otázkam tentokrát prichádzame s 50 otázkovou anketou. Je trošku dlhšia, ale nenechajte sa odradiť týmto číslom. Všetky sú jednoduché a ich zodpovedanie Vám nezabere veľa času. Zistili sme totiž, že takýto prieskum je omnoho lepší ako prostredníctvom tém v pripomienkach a návrhoch, lebo ide o anonymný dotazník a tak sa ľudia neboja vyjadriť názory za ktoré by ich v otvorenej diskusii niekto mohol karmovať. Veríme, že si teda nájdete niekoľko minút na vyplnenie, a nebudete ho vyklikávať iba kvôli možnej výhre. Skúste mu venovať dostatok času a pozornosti. Na záver budú výsledky rovnako ako v minulom ročníku zverejnené v podobe grafov (nebudú zverejnené otvorené otázky kde píšete vlastnú odpoveď, a nebude zverejnené kto ako hlasoval).
Pravidlá ostávajú (takmer) nezmenené oproti minulému ročníku súťaže. Výnimkou je malé zvýhodnenie darcov. Na minimálne jednu cenu bude určite vylosovaný darca (na ktorú, to nie je predom známe). Týmto gestom im chceme prejaviť vďak za finančnú podporu. Zmenou je tiež dvojtýždňový limit na prihlásenie sa k výhre, nakoľko minulý rok sa dvaja výhercovia nestihli prihlásiť a muselo sa žrebovať znova (ako neskôr napísali, boli na lyžovačke a podobne). Ku každej cene je aj malý darček (v podobe klúčeniek, pier, samolepiek).
Na všetky otázky ako aj na hlásenie chýb či iné veci ohľadom súťaže využívajte výhradne túto tému. V prípade technickej chyby, ktorá by mohla uverejnením v tejto téme ovplyvniť žrebovanie či zkresliť výsledky mi napíšte súkromnú správu. Všetky dôležité informácie o zmene cien (ak ešte nejaké pribudnú) alebo zmene termínov budú taktiež uverejnené v tejto téme, a rovnako tak v skupine hojko.com na facebooku.
Veríme, že toho roku prekonáme spomínané číslo 566, a všetkým súťažiacim v mene celého vedenia želám veľa šťastia.
Oproti minuloročným 20 otázkam tentokrát prichádzame s 50 otázkovou anketou. Je trošku dlhšia, ale nenechajte sa odradiť týmto číslom. Všetky sú jednoduché a ich zodpovedanie Vám nezabere veľa času. Zistili sme totiž, že takýto prieskum je omnoho lepší ako prostredníctvom tém v pripomienkach a návrhoch, lebo ide o anonymný dotazník a tak sa ľudia neboja vyjadriť názory za ktoré by ich v otvorenej diskusii niekto mohol karmovať. Veríme, že si teda nájdete niekoľko minút na vyplnenie, a nebudete ho vyklikávať iba kvôli možnej výhre. Skúste mu venovať dostatok času a pozornosti. Na záver budú výsledky rovnako ako v minulom ročníku zverejnené v podobe grafov (nebudú zverejnené otvorené otázky kde píšete vlastnú odpoveď, a nebude zverejnené kto ako hlasoval).
Pravidlá ostávajú (takmer) nezmenené oproti minulému ročníku súťaže. Výnimkou je malé zvýhodnenie darcov. Na minimálne jednu cenu bude určite vylosovaný darca (na ktorú, to nie je predom známe). Týmto gestom im chceme prejaviť vďak za finančnú podporu. Zmenou je tiež dvojtýždňový limit na prihlásenie sa k výhre, nakoľko minulý rok sa dvaja výhercovia nestihli prihlásiť a muselo sa žrebovať znova (ako neskôr napísali, boli na lyžovačke a podobne). Ku každej cene je aj malý darček (v podobe klúčeniek, pier, samolepiek).
Na všetky otázky ako aj na hlásenie chýb či iné veci ohľadom súťaže využívajte výhradne túto tému. V prípade technickej chyby, ktorá by mohla uverejnením v tejto téme ovplyvniť žrebovanie či zkresliť výsledky mi napíšte súkromnú správu. Všetky dôležité informácie o zmene cien (ak ešte nejaké pribudnú) alebo zmene termínov budú taktiež uverejnené v tejto téme, a rovnako tak v skupine hojko.com na facebooku.
Veríme, že toho roku prekonáme spomínané číslo 566, a všetkým súťažiacim v mene celého vedenia želám veľa šťastia.
-
Cyrus666
Light Professional
zodpoviem na vsetky povinne otazky a aj na niektore nepovinne ale vzdy to vypise ze som nezodpovedal na vsetky povinne otazky
-
RATZINGER666
Darca
takytak...
-
audiotrack
VIP
Pozriem sa na to cez deň
-
RoQa
Darca
ja som hlasoval v pohode 
-
RATZINGER666
Darca
zahlasoval som aj za nepovinne otazky a tiez to bolo uspesne...
-
weroro
Flash coder
V Opere tiež vyplnené a po potvrdení chyba
(A tak som sa tam rozpísal, do tých políčok s názorom
)
-
krankenwagen
Professional
vsetky otazky zodpovedane uspesne 
Po zodpovedaní na všetky otázky taktiež napísalo, že neboli vyplnené všetky povinné otázky.
Suprovy napad tato sutaz, vsetko zodpovedane, odoslane 
-
lekoklatik
VIP
aj mne po nevyplneni otazok kde bolo napisane ze je nepovinna napisalo ze som nezodpovedal vsetky povinne.
btw pri otazke s IRC kanalom by som privital moznost "nevyuzivam", kdez kanal skutocne nevyuzivam a nechat to prazdne mi je luto, nakolko ide o pomoc foru.
inak dakujem za sutaz : )
btw pri otazke s IRC kanalom by som privital moznost "nevyuzivam", kdez kanal skutocne nevyuzivam a nechat to prazdne mi je luto, nakolko ide o pomoc foru.
inak dakujem za sutaz : )
-
audiotrack
VIP
malo by to byť opravené
-
Cyrus666
Light Professional
mozem sa ja na to vyje*** stale to vypisuje tu istu pi*ov***
-
audiotrack
VIP
tak zrada bude niekde inde.
-
Soviet
Darca
Cyrus proste zaskrtni nejaku moznost pri IRCku..Mne to pomohlo 
Google Chrome - zodpovedal som vsetko a hlasi to chybu 
-
Yos
Professional
3x som to vyplňoval v rozmedzí hodiny, aj tak hlási chybu.(Chrome)
-
Soviet
Darca
jj Chrome celkovo nieje nato vstavany..Sam si odznaci moznosti
Skus si dat po tom co ti vyhlasi chybu dat Back a uvidis kolko moznosti mas zrazu prec..Vo Firefoxe to ide v pohode..
Presne, kym to nebude opravene, tak to vyplnajte cez ine prehliadace