Afty
-
Bushido
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Afty
Zdravím, mávam asi tak raz za mesiac na jazyku aft, možno aj zriedkavejšie, ale je to veľmi nepríjemné... Hnusná bolesť pri otretí o zuby často pri jedle atď... Určite to poznáte mnohý... AKé prípravky účinkujú najrýchlejšie ?
-
masterdead
SysAdmin
Re: Afty
Herbadent, corsodyl treba skusit, na kazdeho plati nieco ine. Mne najviac pomaha herbadent
-
uplink
VIP
B-komplex a taká esencia z trávy [cannabis sativa] predávajú to v lekárni. Malá ampulka a nanášaš si to priamo na afty, mne zmiznú tak do 1-2 dní, zázračná vec. Niekedy ma bolí celá huba z áft a ide ma z toho šlak trafiť. Jesť nemôžem, pracovať, nič. Keď afty neliečim, tak ich mám v ústach aj 2-3 týždne, je to fakt peklo.
Hm tie vyššie spomenuté som ešte neskúsil
Ale poskúšal som už kadečo....môžem povedať že na afty dobre pomáha aj silný repíkový čaj. Treba si s ním pár krát do dňa vyplachovať ústa a za 3-4 dni afty zmiznú
. Momentálne mám neaký roztok ktorý mi v lekárni špeciálne namiešali a ten je tiež perfektný
.
-
qwerty-xyz
hovadiny sa tu spominaju, silne lieky na liecbu nedostatku zeleza, .... vravim silne, nie hovadinky typu sumiva tableta z bily za 50 centov, .....Bushido napísal:Zdravím, mávam asi tak raz za mesiac na jazyku aft, možno aj zriedkavejšie, ale je to veľmi nepríjemné... Hnusná bolesť pri otretí o zuby často pri jedle atď... Určite to poznáte mnohý... AKé prípravky účinkujú najrýchlejšie ?
zmizne afta do dvoch dni ci chce ci nie, proste PUDE SVINA!!! ja viem mne sa robia sem tam a vtedy krasne hop hop hop zeliezko a ide do prdele .....
-
zuzkazuzka
VIP
Pomáha aj gel Mundisal alebo Slocoseryl. Rýchlo zaberajú a pôsobia dlho.
Inak afty sú znakom oslabenej imunity, takže z dlhodobého pohľadu treba budovať najmä tú.
Inak afty sú znakom oslabenej imunity, takže z dlhodobého pohľadu treba budovať najmä tú.
-
twardykamen
Medium Professional
s touto pliagou mam velmi neprijemne skusenosti.robia sa mi takmer pravidelne:(
skusal som listerine.celkom pomahal ale teraz uz ani ten nie.
predtym aj corsodyl ten silnejsi roztok.ale ten nemal skoro ziadny ucinok,navyse je z toho hrozne hnusne v ustach
este som naposledy skusil acidum folicum a zda sa mi ze trosku pomohlo
skusal som listerine.celkom pomahal ale teraz uz ani ten nie.
predtym aj corsodyl ten silnejsi roztok.ale ten nemal skoro ziadny ucinok,navyse je z toho hrozne hnusne v ustach
este som naposledy skusil acidum folicum a zda sa mi ze trosku pomohlo
-
pryja
Darca
Mne najrychlejsie pomohli tbl. Nizoral, ktore su ale len na predpis. Su urcene ne liecbu plesnovych ochoreni, kam patria aj afty. Rozdrvit, zmiesat s vodou, parkrat denne natriet na postihnute miesto a este ucinnejsie je, ked sa prehltne popri tom rano a vecer cela tabletka. cca 2 dni a vsetko je prec.
-
zuzkazuzka
VIP
Ešte mi napadli cukríky Tantum verde. Pôsobia na zápaly v ústach a tiež ti ústa dočasne "umŕtvia".
-
17
Light Professional
Cital som niekde, ze na to pomoze klasicky praskovy cukor. Neskusal to niekto? Pride mi to dost nerealne, ze to moze pomoct.
(najblizsie urcite vyskusam, aj ked dufam, ze ziadne "najblizsie" nebude... ale budme realisti)
(najblizsie urcite vyskusam, aj ked dufam, ze ziadne "najblizsie" nebude... ale budme realisti)