Chyby na hojko.com
Re: Chyby na hojko.com
Kto ebol textove vtipy do kosa??
// to bolo hned jasne ze sa niekto iba splietol
// to bolo hned jasne ze sa niekto iba splietol
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
mi-chau: Pravdepodobne doslo k omylu a niekto to miesto inej temy presunul do kosa.
-
audiotrack
VIP
podľa logov to bol Goten, ja som tú tému už včera vrátil späť takže sa nič nedeje
-
Soviet
Darca
Vo viacnocnej sutazi je otazka ohladne IRCka, ktora je vraj nepovinna, avsak ked ju uzivatel nevyplni, tak mu da, ze nezodpovedal vsetky povinne otazky 
-
audiotrack
VIP
na vianočnú súťaž tu je osobitná téma, na ktorú máš link aj v pravidlách súťaže: http://www.hojko.com/vianocna-sutaz-t132043.html
písali to tam viacerí, už by to malo byť opravené
písali to tam viacerí, už by to malo byť opravené
Skoda ze pri hodnoteny moderatorov nieje kolonka nepoznam
nie zo vsetkymi moderatormi som mal tu cest pisat tak som nevedel ako ohodnotit ostatnych... 
-
audiotrack
VIP
pripomínam, že toto nie je téma na diskusiu ohľadom súťaže. Ďalšie komentáre o súťaži mažem
Neviem ci to je chyba ale ked mi pride notifikacny mail,kliknem na link tak niekedy ma to hodi na prvu stranku temy a nie na poslednu ako stale... zatial ma tak hodilo asi 2-3x
Ako ti niekto poradi, ked sem nedas obsah toho mailu alebo aspon link z mailu?
Test :
Ak si prajete zobraziť najnovšie príspevky od Vašej poslednej návštevy,
navštívte nasledujúci odkaz:
Na ten odkaz kliknem a niekedy ma hodi na prvu stranku,.. pisem stalo sa mi to 2-3 dnes sa to stalo opat v diskusii Vtipne obrazky
Zial mail z tym linkom nemam kedze to hned mazem...nabuduce hodim link
Ak si prajete zobraziť najnovšie príspevky od Vašej poslednej návštevy,
navštívte nasledujúci odkaz:
Na ten odkaz kliknem a niekedy ma hodi na prvu stranku,.. pisem stalo sa mi to 2-3 dnes sa to stalo opat v diskusii Vtipne obrazky
Zial mail z tym linkom nemam kedze to hned mazem...nabuduce hodim link
-
audiotrack
VIP
možno ten príspevok na ktorý to odkazovalo bol už zmazaný, tak hodilo na začiatok témy
-
weroro
Flash coder
Chcel by som sa opýtať kompetentných.
Táto funkcia aj funguje alebo je tam iba pre srandu? Kliknem na "označiť všetky fóra ako prečítané", nemám zvýraznené ani jedno fórum, ale aj keď nemám zaškrtnuté políčka v tejto funkcii, tak mi dané fóra zvýrazňuje, keď je v nich nový príspevok. Alebo som zle pochopil túto funkciu? Treba mať aktivované v nastaveniach ešte niečo?
Ďakujem
Táto funkcia aj funguje alebo je tam iba pre srandu? Kliknem na "označiť všetky fóra ako prečítané", nemám zvýraznené ani jedno fórum, ale aj keď nemám zaškrtnuté políčka v tejto funkcii, tak mi dané fóra zvýrazňuje, keď je v nich nový príspevok. Alebo som zle pochopil túto funkciu? Treba mať aktivované v nastaveniach ešte niečo?
Ďakujem
Toto nastavenie nieje pre (ne)zvýraznenie fór s novými príspevkami ale je pre funkciu "Zobraziť nové príspevky" http://www.hojko.com/search.php?search_id=newposts
V tom zozname si zaškrtneš, z ktorých fór sa ti zobrazia nové príspevky od poslednej návštevy.
Tie fóra, ktoré necháš nezaškrtnuté, z tých sa ti nové príspevky v tejto funkcií nezobrazia.
Fóra s novými príspevkami budeš mať zvýraznené stále. Táto funkcia na to nemá vplyv.
Tie fóra, ktoré necháš nezaškrtnuté, z tých sa ti nové príspevky v tejto funkcií nezobrazia.
Fóra s novými príspevkami budeš mať zvýraznené stále. Táto funkcia na to nemá vplyv.
Neviem, ci je to chyba Opery, alebo priamo Hojka, ale pri pisani sa nove vety automaticky nezacinaju velkym pismenom. Mohli by ste sa na to pozriet.
stlacil si na zaciatku pisania vety shift?
-
lekoklatik
VIP
Ano máš pravdu. Asi by bolo skutočne lepšie keby mal hojko web automaticky opravovať gramatické chyby, nuž žiaľ nemá. Nauč sa písať tak, ako 90% ľudí z fóra. Normálne
toto nie je word :-/
-
hojko
Site Admin
weroro: Ak sa nemylim, tak je tu subor pre informacie o aktualizaciach. Asi to bude lepsie vypnut v scripte.