Divny trojuholnik?
Re: Divny trojuholnik?
po precitani tohto prispevku mam skor dojem, ze by ste mali riesit vsetci traja svoj problem so zavislostou na alkohole... len chata, chlast, problemy, chata, chlast, problemy, chlast, chlast, problemy, chata, problemy, chlast...a teraz uz asi len problemy a chlast... chcem sa ta spytat niekolko otazok, bol by si ochotny mat vztah s niekym, kto je bisexualne orientovany ??? vies vobec co to "mat vztah" znamena, lebo tvoje spravanie mi pripada dost povrchne, aspon podla toho co si napisal... a na zaver si napisal, ze s babou(19) by si si vedel predstavit nieco viac, tak co teda riesis? preco tvrdis, ze sa nevies rozhodnut medzi nimi, ked sam priznavas v zavere, ze mas zaujem oba o tu 1 babu...
-
najvacsi_trulo
Novice
hej ale ta veta o trojuholniku, su tvoje subjektivne dojmy...pokial to chapem, tak ste sa otvorene o tom nebavili, cele to moze byt absolutne inak...okrem toho, co sa medzi vami dialo bolo silne ovplyvnene alkoholom...
myslim, ze cela tato tema je zbytocna, ty sam si inteligentny, sam o tom pises a vies sam si aj spocitat plusy a minusy...podla toho co pises k tej babe necitis nic vyssie, len sa ti proste paci...a vies kolko je takych bab na tejto planete?
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 18:48)
a este jedna otazka, myslis si, ze je rozumne zakladat vztah, ked este ani vztah nemate a uz su taketo problemy ?
myslim, ze cela tato tema je zbytocna, ty sam si inteligentny, sam o tom pises a vies sam si aj spocitat plusy a minusy...podla toho co pises k tej babe necitis nic vyssie, len sa ti proste paci...a vies kolko je takych bab na tejto planete?
//autoeditácia príspevku (01 Dec 2010, 18:48)
a este jedna otazka, myslis si, ze je rozumne zakladat vztah, ked este ani vztah nemate a uz su taketo problemy ?
-
najvacsi_trulo
Novice
zmen meno na najvacsi trollo 
if serious - zivot Ta este len nauci..
if serious - zivot Ta este len nauci..
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
V tejto konstelacii je UPLNE zbytocne pomyslat na akykolvek vztah. Obidve dievcata vyzeraju povolne, hlavne ked pride na alkohol. Vernost sa tu myslim da velmi tazko ocakavat. Hlavne v pripade tej jednej, ktora tam mala priatela, napriek tomu sa s tebou bozkavala (pre mna osobne su bozky intimnejsie, ako sex, ale to je len moj nazor). To je pre mna chore. Doslova.
Dalej, kedze uz sam vies, ze sa chystas za hranice, a budes malo na Slovensku, nema zmysel si nieco zacinat. Rani to vase city, tu je o citoch hovorit uplne scestne.
Doplnil a zavrsil by som to tak, ze ak ste kamarati a nekazi to vase kamaratstvo, tak si uzivajte, pokial sa to da a na akykolvek vztah medzi vami rovno zabudni.
Dalej, kedze uz sam vies, ze sa chystas za hranice, a budes malo na Slovensku, nema zmysel si nieco zacinat. Rani to vase city, tu je o citoch hovorit uplne scestne.
Doplnil a zavrsil by som to tak, ze ak ste kamarati a nekazi to vase kamaratstvo, tak si uzivajte, pokial sa to da a na akykolvek vztah medzi vami rovno zabudni.
dalsi genderovy stereotyp...tie baby su povolne, promiskuitne, nevhodne na vztah...ale chalan, co tu pisal je presne rovnaky, tiez sa olizoval s kadekym, ale on uz zrazu nie je promiskuitny, lebo je to chalan...
Na Slovensku sa tento stereotyp objavuje pomerne casto, ked ma chalan viacero sexualnych kontaktov nez by bolo vhodne, tak s tym spolocnost problem nema, ved to ze ma viac zien znamena ze je pritazlivy, muzny, atraktivnejsi...
Ale ked ma zena viac muzov nez by bolo vhodne, tak ju hned vsetci povazuju za K...pritom robi to iste co muz...
Na Slovensku sa tento stereotyp objavuje pomerne casto, ked ma chalan viacero sexualnych kontaktov nez by bolo vhodne, tak s tym spolocnost problem nema, ved to ze ma viac zien znamena ze je pritazlivy, muzny, atraktivnejsi...
Ale ked ma zena viac muzov nez by bolo vhodne, tak ju hned vsetci povazuju za K...pritom robi to iste co muz...
Výnimočne čiastočne súhlasím s ephramkom....
dve promiskuitné k-u-r-v-y a jeden nadržaný cicinou, nie rozumom uvažujúci chalanisko, to fakt nie je dobrá kombinácia na vzťah....
V rámci nejakého kamarátstva by to mohlo celkom dobre fungovať, ale ťahať sa do vzťahu by si mali takéto osoby obojstranne veľmi uvážiť.... ale ako tak nad tým uvažujem, možno by im to pre podobnosť vzájomného konania mohlo aj celkom klapať.....
dve promiskuitné k-u-r-v-y a jeden nadržaný cicinou, nie rozumom uvažujúci chalanisko, to fakt nie je dobrá kombinácia na vzťah....
V rámci nejakého kamarátstva by to mohlo celkom dobre fungovať, ale ťahať sa do vzťahu by si mali takéto osoby obojstranne veľmi uvážiť.... ale ako tak nad tým uvažujem, možno by im to pre podobnosť vzájomného konania mohlo aj celkom klapať.....
-
najvacsi_trulo
Novice
Dakujem za nazory, niektore mozno trochu prehnane ale nieco na tom bude pravdy..
Majte sa
Majte sa