Po prijati mailu do inboxu v Outlook-u mi outlook odmieta zobrazit akukolvek notifikaciu ohladom prijatia mailu. Notifikaciou rozumej napr. desktop allert, obalka v tray, alebo sound...
Ani jedna z tychto moznosti mi nefunguje aj ked pred casom som s tym nemal ziaden problem. Viem, kde sa v outlooku tieto veci nastavuju (Tools-optrions-email options-advanced email options) a takisto mam vo windowse nastavene, aby ukazovalo vsetky ikony v tray (nepouzivam hide inactive icons ani nic podobne). Na internete som sa ohladom tohto nic nedocital a je mi divne, ze mi to pred casom fungovalo bez problemov a nie som si vedomy toho, ze by som nieco v nastaveniach menil...
Outlook 2007 (win7) mail notifikacia (obalka v tray)
-
uNreal_saTch^
Professional
Re: Outlook 2007 (win7) mail notifikacia (obalka v tray)
ak som spravne dedukoval tak sa jedna o office 2007. Pouzivam, jedneho dna mi prestali fungovat pripomienky - nezobrazovalo sa vyskakovacie okno. Nastavenia boli v poriadku, v telefone sa pripomienky "pripominali" v nastaveny cas. Pomohol reinstal office.
Edit: ja trubka, sak mas v nazve temy ze outlook 2007...
Edit: ja trubka, sak mas v nazve temy ze outlook 2007...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Popripade skus potahat aktualizacie do daneho Outlooku, ak nemas zaktualizovany..Samozrejme pri nelegalnom to bude little bit problem..
-
uNreal_saTch^
Professional
skusim preinstalovat, len najprv musim nastudovat, ako zalohovat nastavenia vsetky, pretoze tam mam porobene podpisy, zvyraznovania mailov a take veci. Dufam, ze to je vobec mozne...
-
Soviet
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Co sa tyka zalohy, tak staci ti skopirovat subory MS Officu, ktore sa nachadzaju v Application Data + Local Settings daneho usera (su to skryte). Aspon mi to tak zvykneme v praci robit a ludia sa nestazuju..Len pri celkovej zalohe sa moze stat to, ze ak je problem uz niekde v niektorom s tych suborov, tak ti po nakopirovani spat, moze naspat nabehnut.
ja mam trochu pobodny problem. Pokial mi pride mail do Dorucenej posty, notifikacia sa mi zobrazi. ale ak mam nastavene pravidlo na rozdelovanie posty do priecinkov, tak sa mi notifikacia nezobrazi. suma sumarum, ked mi pride sprava inam ako Dorucena posta, notifikacia sa nezobrazi.
da sa to nejak nastavit?
da sa to nejak nastavit?