vopred dakujem za kazdu radu
nacitanie stranky z cache
nacitanie stranky z cache
caute
rad by som sa spytal ci existuje nake nacitanie stranky "cez cache alebo daco pod" proste tak ze urcita stranka sa hodi do pamete, proste sa niekam zapise a ked uzivatel navstivi tu urcitu stranku tak aby sa mu to "okamzite" nacitalo, proste aby uz bola nacitana a nemusel cakat tie sekundy/zlomky sekund chapete? 
Re: nacitanie stranky z cache
Pokial viem, tak sa to da jedine nastavit v mozille cez about:settings (nie som si isty, settings to neni), odkial ma nacitat obrazky (web/cache), o niecom inom podobnom neviem...
pocas googlovania som nasiel toto http://www.pcforum.sk/obrazky-vopred-na ... 94108.html neberte to ako reklamu dakujem, nema s tym nieksto skusenosti? a ked ano neda sa to nejako aplikovat aj na text? 
to je iba nejaky PreLoad obrazkov pre stranku ked ju navštíviš aby ti nenačitaval dlho ked tam mas niečo dynamicky ... mozes spravit dynamicky generovanu stranku z XMLka napriklad ten text ked chceš resp. na text ti staci aj TXT ale pri dalsej navsteve to asi bude znova načitavat nie je na toto nahodou nejaka Meta Značka ?
no text myslim tak ze v tom texte su aj premenne ktore sa cucaju z DB ja by som potreboval "tajne" nacitanie stranky na pozadi a ked ju navstivi uz aby nemusel na nic cakat nepoznate nejaku fintu? 
Možno blbé riešenie, ale mňa napadlo: Daj si na index nejakú stránku ako "Vitajte", alebo nejaké intro. Na nej načítaj všetky potrebné údaje do session premenných a keď sa človek dostane na tú tvoju extra stránku, tak ich len vypíšeš hotové, hm?
(Veľmi improvizované riešenie
No nič, idem spať...)
(Veľmi improvizované riešenie
no to nieje zle ale ako vopred nacitam tie data? jedine co som nasiel bol ten link vysie a to je na obrazky a nvm ci funguje xD naky script nemas? 
Ak ti ide iba o PreLoad tak kde je problem ??? nedavno sme tu riesili temu z Iframe-mami ... do skryteho iframu si nacitas to co potrebuješ a ked kliknes odkaz v Menu tak ten ta nepresmeruje na inu stranku ale dynamicky zmeni aktualnu ...
// edit: sorry ten iframe sa tam az tak neriesil skôr niečo ine a ja som sa hral z iframe
// edit: sorry ten iframe sa tam az tak neriesil skôr niečo ine a ja som sa hral z iframe
Kód: Vybrať všetko
<iframe id="preText" src="textForPreload.php" style="display: none;"></iframe>Kód: Vybrať všetko
<a href="document.getElementById('content').innerHTML=document.getElementById('preText').textContent;this.href=\"linkSpat.php\"">Menu Item</a>Re: nacitanie stranky z cache
aha a co ej to ten preload xD mne ide iba o to aby sa okamzite nacitavali stranky a dakujem mohol by som dostat link? 
takze
staci dat do uvodnej stranky
a potom uz na tej inej stranke sa ten urcity subor "okamzite" nacita?
takze
staci dat do uvodnej stranky
Kód: Vybrať všetko
<iframe id="preText" src="mojsubor.php" style="display: none;"></iframe>