Zdravim vas.
Vcera mi zo zatial nezistenych pricis prestali fungovat USB porty.
Tak som cez program Driver Genius Pro zmazal vsetky drivre, ktore sa spajali s USB portami a problem sa odstranil...
Len co je horsie, teraz mam problem s nainstalovanim tlaciarne. Windows dotekuje, ze sa pripojilo zariadenie, ale nevie ho nainstalovat. To by som este chapal, nemusi mat vsetky ovladace (aj prvy krat ekd som ju instaloval, tak som pouzil pribalene CD a nebol problem).
Lenze teraz ked pouzijem pribalene CD, tak instalacny program nedetekuje pripojenu tlaciaren.
To iste sa deje, aj ked stiahnem najnouvsiu verziu z netu.
Nejake napady?
System: Windows 7 Ultimate
Tlaciaren: Samsung SCX-4600
problem s ovladacom na multifunkcne zariadenie
-
nejakymarko
Addict
-
caesar1987
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: problem s ovladacom na multifunkcne zariadenie
odpoj tlaciaren a odstran ovladace k tlaciarni a pridavne programy
cez tento program http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html (download odkaz je dole) odstran informacie o tlaciarni.
spusti instalaciu a postupuj podla navodu k instalacii a tlaciaren pripoj ked ta vyzve system.
cez tento program http://www.nirsoft.net/utils/usb_devices_view.html (download odkaz je dole) odstran informacie o tlaciarni.
spusti instalaciu a postupuj podla navodu k instalacii a tlaciaren pripoj ked ta vyzve system.
-
nejakymarko
Addict
nic...nepomohlo...
potom som skusil zmazat aj uplne vsetky ovladace co tam boli nacitane, po restatre sa pekne nacitali z windowsu, ale tlaciaren sa stale hlasi ako nepripojena..
este ine napady?
nechce sa mi kvoli takej blbosti reinstalovat win...
potom som skusil zmazat aj uplne vsetky ovladace co tam boli nacitane, po restatre sa pekne nacitali z windowsu, ale tlaciaren sa stale hlasi ako nepripojena..
nechce sa mi kvoli takej blbosti reinstalovat win...
-
caesar1987
Addict
odinstaloval si urcite ovladac toho multifunkcneho?
-
nejakymarko
Addict
pisem ti ze najskor len to multi a potom uplne vsetko....
jedine ze je este niekde zaseknuty nejaky iny driver...
neexistuje nieco podobne ako tento soft, ale komplet vsetky drivre co su naistalovane v pc?
jedine ze je este niekde zaseknuty nejaky iny driver...
neexistuje nieco podobne ako tento soft, ale komplet vsetky drivre co su naistalovane v pc?
-
caesar1987
Addict
ten driver ale treba odstranit uninstalom z windowsu. nestaci len v programe. ak ho nemas v zozname pre odinstalovanie tak v tom programe najdes cestu k driveru. skus ho premenovat alebo premiestnit ak to nie je nejaky multi win driver.
-
nejakymarko
Addict
hm...
vo wine, ich neviem najst, lebo ked dam v tom programe od teba ze open drive, tak as nestane nic. Mozem to otvorit len v RegEdit-e, ale tam ho vymazat nemozem, napise mi ze Cannot delete blablabla. Erroe while deleting key.
som zufaly...
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010 12:40)
ziadne ine rady? vazne sa mi nechce reinstall winu
vo wine, ich neviem najst, lebo ked dam v tom programe od teba ze open drive, tak as nestane nic. Mozem to otvorit len v RegEdit-e, ale tam ho vymazat nemozem, napise mi ze Cannot delete blablabla. Erroe while deleting key.
//autoeditácia príspevku (02 Dec 2010 12:40)
ziadne ine rady? vazne sa mi nechce reinstall winu