Obľúbený wrestler?
Obľúbený wrestler?
Som zvedavý, či tu vôbec je nejaký fanúšik

Re: Obľúbený wrestler?
tomuto sportu som na chut neprisiel, ako show je to dobra ale ...
a asi najviac sa mi paci Edge (ma fajny theme song) a Triple H (ma fajny biceps a vzdy skovane kladivo pod podiom
)
a asi najviac sa mi paci Edge (ma fajny theme song) a Triple H (ma fajny biceps a vzdy skovane kladivo pod podiom
-
uplink
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som pozerával wrestling vždy len kvôli tým kočkám čo si tam doviedli. Škoda že sú tak nechutne vytreté, ale aspoň je sa na čo pozerať...
Ja som to v minulosti dosť pozerával a fandil som Undertakerovi a Kanovi ked prichádzali to bola show. Ale ako jednotlivcovi tak asi Steve Austin.
-
adox
Light Professional
Rey Mysterio a tie jeho ťahy su super 
-
martinez13
Light Professional
tak isto ako adox.. Ray Mysterio
aa kedysi to bol aj John Cena
aa kedysi to bol aj John Cena
volakedy davno to boli dudley boyz, triple h, steve austin, kane - vtedy este s maskou, chris benoit, momentalne to uz nepozeravam, no videl som nejake videa rey mysteria a to sa mi pacilo
davno pradavno dvojka Undertaker a Kane
Taker a Kane sú teraz dosť na nože 
-
PjotR1
Expert
Edge sa mi začal teraz páčiť dúfam že bude mať titul World Heavyweight Championship,lebo Kane ho už má akosi dlho 
to hej... Edgeovi to prajem
kanea nemam moc v laske... 
Tiež som to ešte nejaké 2 roky dozadu aktívne sledoval, vždy v piatok a v nedeľu ráno som čakál na nové videá na youtube, aby som si pozrel zostrihy zápasov
Môj kôň bol vždy a jedine Batista, taký sympaťák, vždy som ho miloval, ešte teraz si občas púšťam videá z minulosti
Môj kôň bol vždy a jedine Batista, taký sympaťák, vždy som ho miloval, ešte teraz si občas púšťam videá z minulosti
-
master23
Light Professional
moj najoblobunejsi wrestler vzdy bol Jeff Hardy. a tusim dal comeback pred nejakym rokom-dva. takze ma to velmi potesilo.
je to legenda tohto sportu, a bratersky team Hardy Boyz- Jeff a Matt, moja najoblubenejsia dvojka.
je to legenda tohto sportu, a bratersky team Hardy Boyz- Jeff a Matt, moja najoblubenejsia dvojka.
Ešte je veľmi zaujímavá a neobľúbená dvojica poskokov Edge-a, Priceless, neviem ich presné mená, ale to sú takí fackovací panáci, Vicky Guerrero im na chvílu darovala titul, ale veľmi rýchlo a ľahko oňho prišlimaster23 napísal:moj najoblobunejsi wrestler vzdy bol Jeff Hardy. a tusim dal comeback pred nejakym rokom-dva. takze ma to velmi potesilo.
EDGE, TRIPLE H, John Morrison, Jericho je ich viac, proste vsetci ti kvalitnejsi.
Wrestling sledujem pravidelne, dufam ze na PPV TLC sa stane EDGE 10-nasobnym svetovym sampionom, kedze Kane bude obhajovat v Edgovom oblubenom zapase Tables, Leaders and Chairs (stoly, rebriky a stolicky), takze dufam ze scenaristi mu ten titul daju...
Tiez mam rad tim NEXUS, Alberta Del Ria a tesim sa na jeho vykon proti Reyovi na TLC v chairs matchi...
A Wrestleri ktorich by som okamzite dal prec od titulov a nedaval ich do tzv. Main Eventov su Cena a Sheamus kedze obaja toho predvedu v ringu minimum, takze verim v tom ze na TLC zvitazi Wade Berret v chairs matchi proti Cenovi a John Morrison v Leader matchi proti Sheamusovi...
Wrestling sledujem pravidelne, dufam ze na PPV TLC sa stane EDGE 10-nasobnym svetovym sampionom, kedze Kane bude obhajovat v Edgovom oblubenom zapase Tables, Leaders and Chairs (stoly, rebriky a stolicky), takze dufam ze scenaristi mu ten titul daju...
Tiez mam rad tim NEXUS, Alberta Del Ria a tesim sa na jeho vykon proti Reyovi na TLC v chairs matchi...
A Wrestleri ktorich by som okamzite dal prec od titulov a nedaval ich do tzv. Main Eventov su Cena a Sheamus kedze obaja toho predvedu v ringu minimum, takze verim v tom ze na TLC zvitazi Wade Berret v chairs matchi proti Cenovi a John Morrison v Leader matchi proti Sheamusovi...
prepacte, ze sa tak hlupo pyta ( teraz som dost zanedbaval sledovanie....) berret zobral cenu spat?
Ostatok timu Nexus mu dali podmienku (pretoze ich Cena nicil jedneho za druhym) ze ak ho nezoberie spet tak ho vihodia z timu.
On ho zobral spet pod 2 podmienkami. 1. Prijme zapas s Otungom, ktory prijal a este v tu noc sa s nim stretol (v tom zapase spravili Nexus to iste ako Berretovi pred tyzdnom ked ho nechali sameho)
2. Ze sa stretne s Barrettom v 1 on 1 chairs matchi na TLC.
On ho zobral spet pod 2 podmienkami. 1. Prijme zapas s Otungom, ktory prijal a este v tu noc sa s nim stretol (v tom zapase spravili Nexus to iste ako Berretovi pred tyzdnom ked ho nechali sameho)
2. Ze sa stretne s Barrettom v 1 on 1 chairs matchi na TLC.
diky k+:}
-
iceman1414
Medium Star
Batista a Rey Mysterio