Zmena mierky
-
MP4-27
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Zmena mierky
potrebujem z tohoto obrazku ktory je v mierke 1:2880 (na A4) dostat obrazok ktory bude v mierke 1:1000 ...viete niekto ako nato?
-
nejakymarko
Addict
Re: Zmena mierky
da sa to, ale zhorsi sa ti kvalita obrazku...
-
MP4-27
Guru wannabe
mno obrazok mam v dobrej kvalite nejakych 13000 na 9000...ako to teda robis?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
som myslel ze mierky su typizovane, nie ze si kazdy šumichrást moze vyblit aku chce

-
nejakymarko
Addict
no ked to mas ako presnu a4, tak by som si v autocade nakreslil A4 obdlznik tam presne vlozil obrazok a ten zvacsit 2.88x to by teoreticky malo ist
-
MP4-27
Guru wannabe
a naspat mi to vytlaci do A4 
Ak to chces na A4, tak pocitaj s tym, ze sa ti tam zmesti iba tretina z tej mapy. Ako pozeram, tak A4 ma rozmer 21x30cm, cize ak by si to rozdelil na tretiny a tak vytlacil, tak by to priblizne vychadzalo, ale ak to potrebujes presne, tak neviem, to sa mi teraz nechce vymyslat 
ked mas cas tak si z toho v GISe urob vektorovu vrstvu a potom si to moze urobit na mierku aku len chces...
inak, to kto si vymyslel taku divnu mierku? keby to bolo "pekne cislo" nepoviem nic, ale 2880? asi sa ponahlal, alebo... ja neviem
inak, to kto si vymyslel taku divnu mierku? keby to bolo "pekne cislo" nepoviem nic, ale 2880? asi sa ponahlal, alebo... ja neviem
-
nejakymarko
Addict
v autocade si to mozes dat vytlacit az do rozmeru A0+, cize nevidim problem....
vykres vytlacis do pdf na format aky potrebujes aby sa ti tam vsetko zmestilo a v najblizkom print centre si to vytlacis.
vykres vytlacis do pdf na format aky potrebujes aby sa ti tam vsetko zmestilo a v najblizkom print centre si to vytlacis.
-
MP4-27
Guru wannabe
mno to staci to je v pohode treba iba tu cast kde su tie pozemky...tam su take 2 policka (priblizne vpravo dole) ceruzkou zafarbene je to slabo vidiet bohuzial...To moja priatelka dostala ako zadanie ze maju upravit tu mierku a potom vypocitat rozlohu toho pozemku a navrhnut tam nejaky dom...mne to vychadza ze rozloha toho pozemku je cca 20x40m ale tu mierku netusim ako mam prisposobit...autocad nemam a tahat to kvoli tomu...nepomohol by si mi?GothaR napísal:Ak to chces na A4, tak pocitaj s tym, ze sa ti tam zmesti iba tretina z tej mapy. Ako pozeram, tak A4 ma rozmer 21x30cm, cize ak by si to rozdelil na tretiny a tak vytlacil, tak by to priblizne vychadzalo, ale ak to potrebujes presne, tak neviem, to sa mi teraz nechce vymyslat
mno podla mna tiez divna mierka ale tak je to z katastra...to neni premna ale pre moju priatelkujackb napísal:ked mas cas tak si z toho v GISe urob vektorovu vrstvu a potom si to moze urobit na mierku aku len chces...