darcek rodicom na 50tku
-
pesinko2468
Expert
darcek rodicom na 50tku
poradte pls, ale nejake take kreativne veci, kukal som zatial cokoladovu fontanu a kavovar...ine ma nenapada
otec polovnik, doma moc ani neni, estetika domu ho moc netankuje, vacsinou doma akurat ked je u nas navsteva
mama ma naopak rada estetiku domova, ale aj taketo kreativne veci...
knihy, oblecenie nepiste dik (obaja MUDr. ale asi radsej nic na tento styl...)
otec polovnik, doma moc ani neni, estetika domu ho moc netankuje, vacsinou doma akurat ked je u nas navsteva
mama ma naopak rada estetiku domova, ale aj taketo kreativne veci...
knihy, oblecenie nepiste dik (obaja MUDr. ale asi radsej nic na tento styl...)
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: darcek rodicom na 50tku
pises ze otec nebyva doma a mama naopak je vacsinou doma, ja by som to videl na vikendovy pobyt niekam do kupelov, resp. taketo nieco, vyjde ta to mozno o nieco viac ako kavovar, ale tak 50 rokov nemas kazdy den a ked sa jedna o rodicov, ktori podla mna na tebe zacely zivot urcite nesetrili, tak preco raz za zivot setrit pri takomto sviatku na nich... tot moj nazor 
-
p4ra
Redeemer
Suhlasim s PAuLi3. Myslim, ze zaplatit rodicom vikendovy pobyt niekde je vyborny napad. A teraz to fakt nestoji tak vela penazi.
-
mr_margera
Medium Professional
Víkendový pobyt je ok podľa mňa, ak majú rodičia fajn vzťah a išli by spolu. Moja mama mala 50 v apríli a otec bude mať teraz v decembri. Môžte si byť istý, že u nás by víkendový pobyt neuspel 
Darček pre mamu bol jasný - rada sa "parádi" a má rada pekné veci, doplnky, ale bohužiaľ, nemôže si to moc dovoliť, tak preto sme jej kúpili so segrou naušnice a retiazku zdobené swarovského kryštálmi. Nieje to lacné, ale potešilo
Horšie je to u otca, ten len chlastá. Čo mu mám kúpiť, demižón pálenky?
Darček pre mamu bol jasný - rada sa "parádi" a má rada pekné veci, doplnky, ale bohužiaľ, nemôže si to moc dovoliť, tak preto sme jej kúpili so segrou naušnice a retiazku zdobené swarovského kryštálmi. Nieje to lacné, ale potešilo
Horšie je to u otca, ten len chlastá. Čo mu mám kúpiť, demižón pálenky?
-
pesinko2468
Expert
nie nie, pobyty tiez nie lebo doktori nemaju tolko casu (sluzby)..nieco vecne skor
-
p4ra
Redeemer
mr_margera, skus zvazit otcovi protialkoholicke liecenie, ked hovoris, ze furt chlasta. Teraz bude nasraty. Casom sa ti mozno aj podakuje.
-
mr_margera
Medium Professional
p4ra tiež som takto dumal, ale.. je to dosť blbé dať fotrovi k 50 pobyt na liečení, uznaj sám. Myslíš, že by šiel, keby mal "vstupenku" v rukách? Ja myslím že nie...
-
p4ra
Redeemer
Som rad, ze si to nezobral ako urazku. Lebo som to vobec tak nemyslel.
Hm, ja neviem. Nepoznam tvojho otca. Neviem, aky mate vztah medzi sebou. Tazko povedat, ako by reagoval. Suhlasim, ze to nie je najkrajsi darcek, ale ako som hovoril, mozno pochopi, ze ti na nom zalezi a vstupi si do svedomia. Neviem.
Hm, ja neviem. Nepoznam tvojho otca. Neviem, aky mate vztah medzi sebou. Tazko povedat, ako by reagoval. Suhlasim, ze to nie je najkrajsi darcek, ale ako som hovoril, mozno pochopi, ze ti na nom zalezi a vstupi si do svedomia. Neviem.
-
mr_margera
Medium Professional
Nemám s otcom dobrý vzťah, a ver tomu, že v minulosti mal kopec príležitostí vstúpiť si do svedomia.. Vstupenka na liečenie by asi načisto pochovala náš "vzťah". Skôr porozmýšľam nad niečim iným, len ťažko vybrať takémuto človeku niečo čo ho poteší.
-
pesinko2468
Expert
mr_margera ... skus si pogooglit/opytat sa niekoho vzdelaneho (doktora) na Disulfiram a prip. mu to obcas pribalit (vstreknut) do nejakej zabalenej potraviny ako prekvapenie...je to latka kt. blokuje enzym kt. degraduje ethanol (aldehyd dehydrogenazu) a vznikne tzv. disulfiramova reakcia (''flushing'' = zcervenanie, nauzea,atd.) - je to latka kt. navodi zly pocit po alko a je urcena na odvykanie...ale to len keby to bolo moc zle 
k teme ...nejake rady pre mna ?
k teme ...nejake rady pre mna ?
takze otec polovnik - armyshop skus nieco co sa mu zide alebo co mu chyba do vybavicka...
mama ma rada estetiku tak porozmyslaj nad nejakym obrazom sochou popripade niecim inym...
alebo popripade skus sa tak nenapadne povypytovat co by im ulachcilo zivot... co by im bodlo atd...
a nezabudni sa prechadzat po meste (alebo nejakom velkom markete) a len tak pozerat a mozno ti nieco padne do oka...
mama ma rada estetiku tak porozmyslaj nad nejakym obrazom sochou popripade niecim inym...
alebo popripade skus sa tak nenapadne povypytovat co by im ulachcilo zivot... co by im bodlo atd...
a nezabudni sa prechadzat po meste (alebo nejakom velkom markete) a len tak pozerat a mozno ti nieco padne do oka...
-
Peter_Retep
VIP
ked mal tatko 50tku a tiez je este polovnik tak odo mna dostal novy dalekohlad